Η Exness αποκαλύπτει τον ανανεωμένο στόλο MINI και την ένταξη νέων λευκών αυτοκινήτων

Η Exness, fintech εταιρεία με έδρα τη Λεμεσό, παρουσίασε την τελική φάση του rebranding της, την ανανέωση του εμβληματικού στόλου MINI Countryman.

Τα 1.022 αυτοκίνητα, ένα γνώριμο θέαμα σε όλη την Κύπρο, λαμβάνουν μια κομψή και διακριτική ανανέωση με το νέο λογότυπο της παγκόσμιας εταιρείας.

Στους δρόμους της Κύπρου επιπλέον, εντάσσονται από τώρα και εντυπωσιακά λευκά ΜΙΝΙ.

Η ένταξη αυτή σηματοδοτεί κάτι περισσότερο από ένα νέο χρώμα. Τα μαύρα και τα λευκά MINI αντιπροσωπεύουν οπτικά τη βασική φιλοσοφία της Exness, μια αρμονική ισορροπία μεταξύ μιας ηθικής προσέγγισης στην επιχείρηση και μιας τεχνολογικά προσανατολισμένης μεθοδολογίας στην ανάπτυξη προϊόντων.

Με 248 νέα λευκά MINI να κάνουν την παρουσία τους στους κυπριακούς δρόμους, η Exness εγκαθιδρύει σταδιακά μια οπτική ισορροπία που απηχεί τις αξίες της Exness. Το όραμα της εταιρείας είναι να φτάσει σε έναν ίσο αριθμό λευκών και μαύρων αυτοκινήτων στους δρόμους - μια συνεχής υπενθύμιση της αφοσίωσης της εταιρείας στις βασικές της αρχές.

Ο Petr Valov, Ιδρυτής & Chief Executive Officer της Exness, είπε πως «όπως ακριβώς το σύμβολο του Yin Yang, αυτά τα δύο αντιθετικά χρώματα αντιπροσωπεύουν τη δυαδικότητα των βασικών αξιών της εταιρείας μας.

Το μαύρο συμβολίζει τη δύναμη και τη σταθερότητα, ενώ το λευκό αντιπροσωπεύει τη διαφάνεια και τη σαφήνεια.

Αυτή η ισορροπία βρίσκεται στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε, από τις υπηρεσίες που παρέχουμε στους πελάτες και τους συνεργάτες μας μέχρι τη δέσμευσή μας στη κοινωνική εταιρική ευθύνη. Είμαι ενθουσιασμένος για αυτή την νέα εμφάνιση σττα εταιρικά μας αυτοκίνητα και ανυπομονώ να δω αυτή την ισορροπία στους δρόμους της Κύπρου».

Προσφέροντας αυτή την παροχή σε όλους τους υπαλλήλους της στην Κύπρο, η Exness όχι μόνο αναγνωρίζει τη συνεισφορά των ανθρώπων της, αλλά και αποδεικνύει τη δέσμευσή της για τη δημιουργία ενός ανταποδοτικού και ευχάριστου εργασιακού περιβάλλοντος.

Η παροχή αυτή ενισχύει περαιτέρω τη φήμη της Exness ως εργοδότη επιλογής, η οποία ευθυγραμμίζεται απόλυτα με την πρόσφατη αναγνώρισή της ως «Best Place to Work» για το 2024. Μια παγκόσμια διάκριση που ακολουθεί την ίδια αναγνώριση που λάμβανε για τρία συνεχόμενα χρόνια στην Κύπρο (2021-2023).

Η Exness είναι μια fintech εταιρεία παγκόσμιας εμβέλειας που χρησιμοποιεί ένα μοναδικό συνδυασμό τεχνολογίας και ηθικής για να δημιουργήσει ένα ευνοϊκό περιβάλλον trading για τους πελάτες της. Σήμερα η Exness αναγνωρίζεται ως ο μεγαλύτερος broker στον κόσμο, βάσει του όγκου συναλλαγών της.

Δειτε Επισης

20η πορεία με τις Ροζ Φιγούρες της Europa Donna Κύπρου-Η ΑstroBank στρατηγικός συνεργάτης για 15η χρονιά
Η Cyta Business στηρίζει ενεργά την επιχειρηματικότητα στην Κύπρο
Πώς επιτυγχάνεται η δημιουργία ενός ασφαλέστερου οικοσυστήματος τυχερών παιχνιδιών για όλους
Η Exness αποκαλύπτει τον ανανεωμένο στόλο MINI και την ένταξη νέων λευκών αυτοκινήτων
Υπεύθυνη συμπεριφορά στο τυχερό παιχνίδι και σωματική και ψυχική υγεία πάνε... χέρι-χέρι
«Στιγμές στο Μουσείο ’24»-Νέα σειρά εκδηλώσεων στο Πολιτιστικό Ίδρυμα Τραπέζης Κύπρου
Γ. Παντελή: Στο 4% του ΑΕΠ τα έσοδα του τομέα τυχερών παιχνιδιών-Σπουδαίο το έργο της ΕΑΣ
Χ. Χριστοφόρου: Καθολική, επικεντρωμένη και στοχευμένη πρόληψη από ΕΑΣ
Αντίστροφη μέτρηση για το 6ο ετήσιο «Τουρνουά φούτσαλ TELETHON 2024»
Συνάντηση ιδρυτή «Hope For Childrer» και υψηλόβαθμων Ινδών αξιωματούχων