1000+ Οι μεγαλύτερες εταιρείες της Κύπρου

Ολόκληρη η κυπριακή επιχειρηματική πραγματικότητα καταγεγραμμένη με στοιχεία και αριθμούς σε 412 σελίδες, 15 κατηγορίες και πέραν των 60 υποκατηγοριών.

Αυτή είναι η ταυτότητα της συλλεκτικής έκδοσης του ΙΝ Business Οκτωβρίου 1000+ Οι Μεγαλύτερες Εταιρείες στην Κύπρο, που κυκλοφορεί εκτάκτως την Κυριακή 13 Οκτωβρίου.

Πρόκειται για την 8η φορά που το περιοδικό IN Business παρουσιάζει τον μοναδικό πλήρη οδηγό με τις Μεγαλύτερες Εταιρείες της Κύπρου με κριτήριο τον τζίρο και τον αριθμό προσωπικού.

Από τις 1099 μεγαλύτερες εταιρείες στην προηγούμενη έκδοση του 2022, η έκδοση του 2024, αγγίζει τις 1150 εταιρείες.

Οι Μεγαλύτερες Εταιρείες στην Κύπρο, αποτελούν μια έκδοση με τις πιο μεγάλες κυπριακές επιχειρήσεις. Για ακόμη μια φορά η συγκεκριμένη λίστα γίνεται το επιχειρηματικό ευρετήριο της αγοράς, παρουσιάζοντας σημαντικά στοιχεία για τις πιο σημαντικότερες εταιρείες της Κύπρου σε 15 κατηγορίες σε πέραν των 60 υποκατηγοριών επιχειρηματικής δραστηριοποίησης.

Η έρευνα διήρκεσε πέραν των έξι μηνών και εργάστηκε μια ομάδα περί τους 20 δημοσιογράφους.

Ζητούμενο ο ετήσιος τζίρος των εταιρειών να ξεπερνά τα €2 εκατ. στην Κύπρο και τα εταιρικά τους στοιχεία όπως αριθμός προσωπικού να αφορά την δραστηριότητά τους στην Κύπρο.

Για την πλειονότητα των εταιρειών τα στοιχεία επιβεβαιώθηκαν με τις ίδιες. Στις ελάχιστες περιπτώσεις που δεν είχαμε ανταπόκριση προχωρήσαμε με επίσημα δημοσιευμένα στοιχεία ή με άλλες έγκυρες πηγές.

Την ίδια ώρα υπήρξαν περιπτώσεις, όπου εταιρείες δεν επιθυμούσαν να δώσουν συγκεκριμένα στοιχεία αναφοράς, όπως ο αριθμός προσωπικού ή κύκλος εργασιών γεγονός που σεβαστήκαμε δε, αλλά στη βάση της εμπειρίας της αγοράς έχουν αποδεδειγμένα σημαντικότατη δράση και δείγματα δουλειάς.

Για ακόμη μια φορά έχουμε ολοκληρώσει ένα άθλο, ο οποίος μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους και που είμαστε σίγουροι πως θς βοηθήσει όλη την κυπρισκή αγορά.

Δειτε Επισης

Ανοίγει στις 7 Οκτωβρίου η αυλαία της 7ης Εβδομάδας Ασφαλούς Παιχνιδιού 2024
Οδηγός προστασίας δεδομένων για μικρομεσαίες επιχειρήσεις-Όλα όσα περιλαμβάνει
Inspire 2024: Ενθουσιασμένοι οι επισκέπτες, ζητούν καθιέρωση του θεσμού (video)
Παρουσιάσεις έργων στρατηγικής σημασίας στο περίπτερο του Visit Nicosia στο Inspire 2024
Inspire 2024: Η πολιτιστική δημιουργική επιχειρηματικότητα ως πυλώνας αστικής ανάπτυξης της Λευκωσίας
1000+ Οι μεγαλύτερες εταιρείες της Κύπρου
AstroBank και Europa Donna Κύπρου-15 χρόνια κοινής πορείας και στήριξης των ασθενών με καρκίνο του μαστού
Επαφές ΚΕΒΕ στο Κατάρ-Σημαντικό βήμα για προώθηση των κυπριακών επιχειρήσεων
Στα σκαριά νέο σχέδιο επιδότησης επιτοκίου για στεγαστικά δάνεια-«Αποτέλεσμα συντονισμού και συνεργασίας»
Πώς να κατακτήσεις τον κόσμο: Το Inspire έχει τις απαντήσεις