Γ. Μαλέκκος: Η επόμενη γενιά του ηλεκτρονικού εμπορίου-Πρωταγωνιστές το ΑΙ και η ανάλυση δεδομένων

Νέες δυνατότητες και εφαρμογές προκύπτουν από το ΑΙ στην online αγορά με επίδραση και στην εμπειρία του πελάτη, η οποία αναβαθμίζεται, δηλώνει ο Γιώργος Μαλέκκος, Διευθύνων Σύμβουλος & Software Innovation Architect της Powersoft,

Σε μια ενδιαφέρουσα διαδραστική παρουσίασή του στο 16ου Συνέδριο Ε-Commerce τόνισε τη σημασία συλλογής δεδομένων από τους πελάτες ώστε η εμπειρία τους διαδικτυακά να είναι εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη στις δικές τους προτιμήσεις.

Παρουσίασε παραδείγματα επιτυχίας όπως αυτό της temu για να τονίσει τη σημασία που πρέπει να δίδεται στην δημιουργία σχέσης εμπιστοσύνης ανάμεσα στην επωνυμία και τους μελλοντικούς πελάτες.

«Τα τεχνολογικά εργαλεία που προσφέρονται σήμερα, μας βοηθούν να κτίζουμε e-shops με χρήση εικονικής πραγματικότητας και άλλων μέσων, με πολύ πιο απλό τρόπο», είπε, παραθέτοντας σχετικό παράδειγμα στην οθόνη από εταιρεία στην Κύπρο.

«Συλλέξτε σωστά στοιχεία από τον πελάτη και η ανάλυσή σας θα είναι, κατ' επέκταση, σωστή», είπε σε μια παρουσίαση με πλούσια πληροφόρηση και καθοδήγηση για τις επωνυμίες.

Καταλήγοντας, εστίασε στην τεράστια αλλαγή που φέρνει η αξιοποίηση του ΑΙ καλώντας το επιχειρείν να αγκαλιάσουν την νέα αυτή επανάσταση στον Κλάδο και να τολμήσουν να την εντάξουν στις υποδομές τους.

Δειτε Επισης

15 χρόνια Lidl Κύπρου με 15 επιχειρηματικά ορόσημα που καθόρισαν την πορεία της
Κραυγή αγωνίας από τους εισαγωγείς για τα ηλεκτρικά οχήματα-«Επιδεινώνεται η οικονομική μας θέση»
22ο Cyprus Grocery Retail Conference: Οι νέες τάσεις και η τεχνητή νοημοσύνη-Τι δήλωσαν χορηγοί και ομιλητές (vid)
Toyota: Καμπανάκι για τα κέρδη, αυξάνονται οι πιέσεις λόγω δασμών Τραμπ
Kiabi: Σε διαδικασία προσλήψεων για το κατάστημα στο Mall of Cyprus-Πότε αναμένεται το grand opening
Jumbo: Αυξημένες κατά 6% οι πωλήσεις των καταστημάτων στην Κύπρο το πρώτο τετράμηνο
Οι τρεις νέες αφίξεις στο Metropolis Mall και το πρώτο κατάστημα Vero Moda στην Κύπρο
Τα φορτώνει στους κατασκευαστές για τις ανακλήσεις οχημάτων το ΤΟΜ-«Τηρούσαν χαμηλούς τόνους»
Ημερίδα Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ σε συνεργασία με cp Foodlab-Το θέμα ενημέρωσης για παραγωγούς και προμηθευτές
Αλφαμέγα: Πράσινο φως για τη νέα υπεραγορά στην Έγκωμη-Ισχυροποιεί την παρουσία της στην περιοχή