Εκστρατεία ευαισθητοποίησης από την Inglot Cosmetics

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων στις 4 Οκτωβρίου, η Inglot Cosmetics, μέλος του ομίλου Κώστα Παπαέλληνα, διοργανώνει εκστρατεία ενημέρωσης και στήριξης των προσπαθειών του καταφυγίου Simba Animal Aid Cyprus. Μέσα από σειρά δράσεων, η εταιρεία αποσκοπεί να βοηθήσει να υιοθετηθούν όσα περισσότερα σκυλιά γίνεται και ταυτόχρονα να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο ώστε να συμμετάσχει σε donation campaign, για την καλύτερη λειτουργία του καταφυγίου.

Πενήντα δύο σκυλιά από το καταφύγιο Simba, τα οποία θα είναι διαθέσιμα για υιοθεσία μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της εταιρείας, ποζάρουν στο φακό των ταλαντούχων Χάρη Κυπριανού και Damien Ηρακλείδη. Επιπλέον, στα καταστήματα της Inglot Cosmetics, για όλο τον μήνα Οκτώβριο, θα προσφέρεται το 15% των εσόδων στο καταφύγιο Simba για την ενίσχυση του ταμείου για την φροντίδα των ζώων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότεροι άνθρωποι ενημερώνονται σχετικά με την κακοποίηση που μπορεί να αντιμετωπίζουν τα ζώα σε δοκιμές καλλυντικών προϊόντων.

simba 1

Η Εύα Χατζηγιάννη, Marketing & PR Manager της Inglot, δηλώνει ότι « η Inglot Cosmetics, απόλυτα ευαισθητοποιημένη για το θέμα των ζώων, είναι cruelty-free brand και βρίσκεται στη λίστα της PETA (People for the Ethical Treatment of Animals), με το 70% της γκάμας των προϊόντων της να είναι και vegan. Στην Inglot δε δοκιμάζουμε κανένα προϊόν ή συστατικό των προϊόντων μας σε ζώα, αλλά ούτε οι προμηθευτές ή συνεργάτες μας. Η πολιτική της μάρκας είναι να ελέγχεται κάθε μεμονωμένο συστατικό καλλυντικών εάν έχει δοκιμαστεί σε ζώα, προτού εισαχθεί στις συνθέσεις μας. Σε περίπτωση που διεξάγονται τέτοιες δοκιμές ή εάν ο προμηθευτής αρνηθεί να επιβεβαιώσει ότι δεν θα δοκίμαζε τις ουσίες του σε ζώα, δεν προχωρούμε σε αγορά του συγκεκριμένου συστατικού. Επιπλέον, δεν κάνουμε δοκιμές σε ζώα ούτε όταν απαιτείται από το νόμο και τα καλλυντικά μας δεν πωλούνται στην ηπειρωτική Κίνα».

Simba 2

Ταυτόχρονα, η κα. Χατζηγιάννη επισημαίνει ότι « Ως μάρκα, εκτιμούμε την ατομικότητα των πελατών μας και προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα προϊόντων κορυφαίας ποιότητας για να καλύψουμε ένα ευρύ φάσμα αναγκών. Οι ανάγκες των πελατών είναι και δικές μας ανάγκες και θέλουμε να δημιουργήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες ευκαιρίες για να τις ικανοποιήσουμε».

Simba 3

Για 40 χρόνια τώρα, η εταιρεία Inglot φροντίζει να παρέχει προϊόντα ομορφιάς σε εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Ο συνδυασμός της σύγχρονης τεχνολογίας με τις έντονες αποχρώσεις είναι η ενσάρκωση της συλλογής της Inglot, η οποία διαθέτει πάνω από 2500 είδη ομορφιάς. Οι λάτρεις του μακιγιάζ μπορούν να βρουν τα Inglot σε 90 χώρες, σε περισσότερα από 950 σημεία, με την εταιρεία να συνεχίζει να αναπτύσσεται και να επεκτείνει τα κανάλια πωλήσεών της τόσο online όσο και offline.

Simba 4

Τα σημεία πώλησης της Inglot στην Κύπρο: Mall of Cyprus στη Λευκωσία, My Mall Limassol, Metropolis Mall Larnaca και Kings Avenue Mall Paphos.

Simba 5

Supporter:

Paws Up Pet Shop

Credits:

Φωτογράφος: Harris Kyprianou @harris_kyprianou_studio

Βιντεογράφος: Damien Heraclides @damien_herclides

Δειτε Επισης

Ανέδειξε τον ρόλο της τεχνητής νοημοσύνης στον τομέα της υγείας ο Δημήτρης Σκουρίδης
Εκστρατεία ευαισθητοποίησης από την Inglot Cosmetics
Allianz Κύπρου: Στηρίζει την Υπηρεσία Ασθενοφόρων του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ)
«Ζημιές χιλιάδων ευρώ στα ραδιόφωνα της χώρας»-Η έκκληση του Συνδέσμου Ραδιοφώνων Κύπρου στην ΑΗΚ
H ετήσια έκθεση διαφάνειας της Deloitte Κύπρου-Απολογισμός της εταιρείας για το οικονομικό έτος 2024
Ask Me Anything Stage: Η ευκαιρία να μάθεις τα μεγάλα επιχειρηματικά μυστικά είναι εδώ
Στον αστερισμό του Inspire 2024 η Μακαρίου στη Λευκωσία-Δείτε πλάνα από τον χώρο του φεστιβάλ(video)
Καραϊσκάκειο Ίδρυμα: Φιλανθρωπικό δείπνο «Dinner for Life» για ένα κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα
Στρατηγική επέκταση της Tototheo Global στην Τουρκία-Ενίσχυση πρόσβασης σε γειτονικές ναυτιλιακές αγορές
Σημαντικές δράσεις Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου για την Παγκόσμια Εβδομάδα Επενδυτή