Allianz Κύπρου: Στηρίζει την Υπηρεσία Ασθενοφόρων του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ)

Στο πλαίσιο της έμπρακτης στήριξης ευπαθών ομάδων, η Allianz Κύπρου, σε συνεργασία με το Ίδρυμα «Μικροί Ήρωες», παραχώρησε διασωστική μηχανή ταχείας ανταπόκρισης στην Υπηρεσία Ασθενοφόρων του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας Κύπρου (ΟΚΥπΥ).

Η παράδοση του οχήματος πραγματοποιήθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου από τον κ. Ανδρέα Τταφούνα, Γενικό Διευθυντή της Allianz Κύπρου, και την κ. Χριστιάνα Μάρκου, Πρόεδρο του Ιδρύματος «Μικροί Ήρωες».

Το όχημα παραλήφθηκε από την κ. Ριάνα Κωνσταντίνου, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Υπηρεσίας Ασθενοφόρων ΟΚΥπΥ, την κ. Ειρήνη Προκοπίου, Επιχειρησιακή Διευθύντρια της Διεύθυνσης Υπηρεσίας Ασθενοφόρων, και τον κ. Μηνά Χατζηγεωργίου, Υπεύθυνο Μηχανοκίνητων Μέσων της Διεύθυνσης Υπηρεσίας Ασθενοφόρων.

Στόχος της συγκεκριμένης δωρεάς είναι να συμβάλλει σημαντικά στη μείωση του χρόνου ανταπόκρισης σε κρίσιμα συμβάντα, στην ευκολότερη πρόσβαση στα περιστατικά και στην αποφυγή προβληματικών κυκλοφοριακών συνθηκών.

Ο κ. Ανδρέας Τταφούνας δήλωσε σχετικά: «Για εμάς στην Allianz Κύπρου, η άμεση και αποτελεσματική παροχή πρώτων βοηθειών αποτελεί ζήτημα ύψιστης σημασίας, προκειμένου να εξασφαλίσουμε την απαραίτητη πρόληψη σε κάθε έκτακτη ανάγκη.

Θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε στο πλευρό των φορέων, όπως o ΟΚΥπΥ, που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή προσφοράς και φροντίδας, διευκολύνοντας το σπουδαίο έργο τους προς όφελος των ανθρώπων που έχουν πραγματική ανάγκη».

Μέσα από τις σταθερές και στοχευμένες δράσεις της, η Allianz Κύπρου παραμένει αφοσιωμένη στη στήριξη των ευάλωτων ομάδων, ενισχύοντας την κοινωνική συνοχή και συμβάλλοντας ενεργά στο έργο φιλανθρωπικών οργανισμών.

Δειτε Επισης

Εκστρατεία ευαισθητοποίησης από την Inglot Cosmetics
Allianz Κύπρου: Στηρίζει την Υπηρεσία Ασθενοφόρων του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ)
«Ζημιές χιλιάδων ευρώ στα ραδιόφωνα της χώρας»-Η έκκληση του Συνδέσμου Ραδιοφώνων Κύπρου στην ΑΗΚ
H ετήσια έκθεση διαφάνειας της Deloitte Κύπρου-Απολογισμός της εταιρείας για το οικονομικό έτος 2024
Ask Me Anything Stage: Η ευκαιρία να μάθεις τα μεγάλα επιχειρηματικά μυστικά είναι εδώ
Καραϊσκάκειο Ίδρυμα: Φιλανθρωπικό δείπνο «Dinner for Life» για ένα κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα
O Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου μαγείρεψε το πιο gourmet street food
Στρατηγική επέκταση της Tototheo Global στην Τουρκία-Ενίσχυση πρόσβασης σε γειτονικές ναυτιλιακές αγορές
Σημαντικές δράσεις Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου για την Παγκόσμια Εβδομάδα Επενδυτή
Disney: Σε συγχώνευση τα ABC, Online Studios-Πόσες θέσεις εργασίας καταργούνται