Powered by

Συνεχίζονται κανονικά οι πτήσεις προς Ισραήλ και από το αεροδρόμιο Πάφου

Κανονικά εκτελούνται οι πτήσεις προς Ισραήλ από το αεροδρόμιο Πάφου σύμφωνα με την Hermes Airports.

Το αεροδρόμιο Πάφου και σήμερα Πέμπτη όπως και χθες (2/10) δεν έχει επηρεαστεί με οποιονδήποτε τρόπο λόγω της κατάστασης που επικρατεί στη Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση, με εκατοντάδες βαλλιστικούς πυραύλους, το βράδυ της Τρίτης (1/10) το Ιράν εναντίον του Ισραήλ όπως αναφέρουν στο ΚΥΠΕ πηγές από την Hermes Airports.

Οι πτήσεις «όπως ήταν προγραμματισμένες διεξάγονται», προσθέτουν.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως οι πτήσεις από το αεροδρόμιο Πάφου προς το Ισραήλ εκτελούνται τώρα κανονικά. Υπάρχουν, όπως αναφέρθηκε στο ΚΥΠΕ, κάποιες Ισραηλίτικες εταιρείες που εκτελούν πτήσεις κανονικά.

Ωστόσο καμία πτήση από διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, οι οποίες είχαν προορισμό το Τελ Αβίβ, δεν πραγματοποίησαν εκτροπή στο αεροδρόμιο Πάφου.

Σε σχέση με την κατάσταση με αφίξεις-αναχωρήσεις στο αεροδρόμιο λόγω κατάστασης στη Μ. Ανατολή οι πηγές αναφέρουν πως στο αεροδρόμιο Πάφου δεν έχει παρατηρηθεί αυξημένη ροή επισκεπτών.

Είναι η κανονική κίνηση που περιμέναν τον Οκτώβριο μήνα, χωρίς να υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο για το αεροδρόμιο Πάφου, προσθέτουν.

Μπορεί κάποιες πτήσεις να είναι «πιο γεμάτες», ωστόσο, εκτιμούν, αυτό δεν αφορά την κατάσταση στη Μέση Ανατολή και δεν μπορεί να καταγραφεί ως αποτέλεσμα που σχετίζεται με την εμπόλεμη κατάσταση στην Μέση Ανατολή.

Δειτε Επισης

Κυριάκος Κακουρής: Συζητήσεις με ΑΗΚ για δάνειο προς αναβάθμιση του δικτύου της-Η θέση ΕΤΕπ για GSI και τερματικό
ΑΤΑ, κατώτατος, συμβάσεις και απεργίες-Τα καυτά εργασιακά θέματα της χρονιάς που πέρασε και ο κομβικός ρόλος της ΟΕΒ
Scope Ratings: Σταθερές προοπτικές για κυπριακή οικονομία-Ευάλωτη στην κλιμάκωση παγκόσμιων εμπορικών εντάσεων
Σταύρος Σταύρου, Ευγένιος Ευγενίου και Βαλεντίνος Πολυκάρπου...Μόνο θετικά από την ένταξη στη ζώνη Σένγκεν
Μικρή άνοδος την Παρασκευή στο ΧΑΚ
Συρρίκνωση του δημοσιονομικού ελλείμματος-Περιορίστηκε στα €6 εκατ. το δ'΄τρίμηνο του 2024
Από διαφορετικές αφετηρίες για την ΑΤΑ-«Ο θεσμός είναι αναχρονιστικός και χρήζει βελτίωσης ή αντικατάστασης»
Μισθολογικές αυξήσεις και βελτίωση ωφελημάτων διεκδικούν οι ωρομίσθιοι-Το μήνυμα προς την Κυβέρνηση
Υλοποιούνται με επικαιροποιημένους στόχους μέτρα για πράσινη κινητικότητα-Η διαβεβαίωση του Υπουργείου Μεταφορών
Οι κατώτατοι μισθοί στην Ε.Ε.-Σε ποια θέση βρίσκεται η Κύπρος