powered by

O Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου μαγείρεψε το πιο gourmet street food

Ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Φίλων Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής «Αμερίκος Αργυρίου» διοργάνωσαν μια μοναδική γαστρονομική βραδιά με σκοπό την οικονομική στήριξη των προγραμμάτων του Κέντρου.

Τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου οι Chefs των ξενοδοχείων Amathus Beach Hotel, Four Seasons Hotel, Amara Hotel, Atlantica Hotels, Grand Resort, Louis Hotels, The Royal Apollonia, Kapetanios Odysseia Hotel, καθώς επίσης της εταιρείας Sodexo, Blue Island και La Galerie Patisserie, ένωσαν τις δυνάμεις τους και μαγείρεψαν ζωντανά το πιο γευστικό και gourmet street food της πόλης.

Οι χιλιάδες επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να κάνουν ένα γαστρονομικό ταξίδι δοκιμάζοντας εξαιρετικές γεύσεις απ’ όλο τον κόσμο κάτω από το υπέροχο μεσαιωνικό Κάστρο Κολοσσίου.

Η γαστρονομική αυτή σύμπραξη έγινε με σκοπό τη στήριξη του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής «Αμερίκος Αργυρίου» ο οποίος είναι ο φορέας που τρέχει το ανιχνευτικό πρόγραμμα της χώρας μας, προσφέροντας τρία ανιχνευτικά προγράμματα σε ολόκληρο τον πληθυσμό της Κύπρου δωρεάν: (α) προγεννητικός έλεγχος εγκύων, (β) ανιχνευτικό τεστ μεταβολικών συνδρόμων στα νεογνά και (γ) ανιχνευτικό τεστ ακοής νεογνών.

Η Πρόεδρος του ΣΦ Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής «Αμερίκος Αργυρίου» Φωτεινή Τσιρίδου ευχαρίστησε τον Σύνδεσμο Αρχιμαγείρων Κύπρου για την πολύτιμη στήριξη και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο Πέτρο Γαβριήλ και τον Εκπρόσωπο Λεμεσού Άριστο Αντωνίου για την εξαιρετική πρωτοβουλία και οργάνωση.

Ευχαρίστησε επίσης τις χιλιάδες επισκεπτών που συμμετέχοντας στην εκδήλωση έδειξαν έμπρακτα τη στήριξη τους στον θεσμό της παιδιατρικής πρόληψης.

Chefs 3 Chefs 4 Chefs 5 Chefs 6 Chefs 7 Chefs 9 Chefs 10 Chefs 11 Chefts 11
Chefs 3 Chefs 4 Chefs 5 Chefs 6 Chefs 7 Chefs 9 Chefs 10 Chefs 11 Chefts 11

Δειτε Επισης

Πάει Πολωνία η Μαρίνα Χατζημανώλη... Σειρά επαφων με ναυτιλιακές εταιρείες για προώθηση του κυπριακού νηολογίου
Υιοθετήστε μια Κυψέλη: «Bee-come a hero» για τις μέλισσες και το περιβάλλον με αυτή την ομαδική δραστηριότητα
Εξαντλήθηκαν οι θέσεις για το πρόγραμμα «Generative Artificial Intelligence: From Hype to Business Impact»
Ν. Χριστοδουλίδης: Μετατρέπεται σε state of the art το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας-«Είναι πρότυπο»
Γιορτή του κυπριακού επιχειρείν...Πλησιάζει η τελετή απονομής των 17ων IN Business Awards
Ιδρύει κοινωφελές ίδρυμα στη Νέα Υόρκη και ενισχύει την διεθνή παρουσία του το Ινστιτούτο Κύπρου
Μ. Δαμιανός: Η Κύπρος αναδεικνύεται κόμβος παροχής εξειδικευμένων ιατρικών υπηρεσιών-Εγκαινιάστηκε το El Greco
Alphakat: Εργοστάσιο πυρόλυσης πλαστικών στην Κόσιη-Η εναλλακτική και ορθολογική διαχείριση αποβλήτων
Ξεκίνησε ο Σύνδεσμος Κυπρίων Επαγγελματιών Ελλάδας-«Εφαλτήριο για από κοινού ανάπτυξη»
Η Κύπρος φιλοξένησε την ετήσια τελετή «Collectives» του Conservation Collective