Στρατηγική επέκταση της Tototheo Global στην Τουρκία-Ενίσχυση πρόσβασης σε γειτονικές ναυτιλιακές αγορές

Η Tototheo Global επεκτείνει τη στρατηγική και γεωγραφική της παρουσία, ανοίγοντας νέο γραφείο στην Κωνσταντινούπολη. Το γραφείο αυτό θα λειτουργήσει ως περιφερειακός κόμβος, προσφέροντας λύσεις και υπηρεσίες σε ναυτιλιακές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στους ναυτιλιακούς διαδρόμους της Μαύρης Θάλασσας και της Μέσης Ανατολής.

Η κίνηση αυτή αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για στην συνεχιζόμενη διεθνή ανάπτυξη της Tototheo Global, ,αυτής τοποθετώντας την σε πλεονεκτική θέση για να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ζήτηση για προηγμένες τεχνολογικές υπηρεσίες στην περιοχή.

Η Δέσποινα Παναγιώτου Θεοδοσίου, co-CEO της Tototheo Global, σχολίασε: «Το άνοιγμα του γραφείου μας στην Τουρκία αποτελεί ένα ορόσημο στην παγκόσμια επέκταση της Tototheo.

Παρόλο που δραστηριοποιούμαστε στην περιοχή εδώ και πολλά χρόνια, η φυσική μας παρουσία, θα ενισχύσει την δυνατότητα μας να συνεργαζόμαστε πιο στενά με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας σ στις περιοχές τηςΜαύρης Θάλασσας και τη Μέσης Ανατολής».

Despina Panayiotou Theodosiou Tototheo

Η Tototheo Global ήδη προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών παγκόσμιας κλάσης στους πελάτες της στην Τουρκία και τις γειτονικές περιοχές.

Αυτές περιλαμβάνουν συστήματα δορυφορικών επικοινωνιών όπως Inmarsat, Iridium, SES και Starlink. Επιπλέον η εταιρεία παρέχει προηγμένες λύσεις ναυσιπλοΐας, ολοκληρωμένα συστήματα πλοήγησης, υπηρεσίες κυβερνοασφάλειας καιλύσεις περιβαλλοντικής συμμόρφωσης, με στόχο τη βελτιστοποίηση των λειτουργιών των ναυτιλιακών εταιρειών την ενίσχυση της ασφάλειας των πλοίων και την υπεύθυνη διαχείριση των στόλων τους.

Η Tototheo Global παρέχει επίσης τεχνικές υπηρεσίες, εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη εγκατάσταση, συντήρηση και συνεχή υποστήριξη των συστημάτων. Με την τοπική της ομάδα να είναι πλέον σε θέση να παρέχει άμεση ανταπόκριση,, η Tototheo Global μπορεί να προσφέρει προσαρμοσμένες λύσεις που ενισχύουν την επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα και την απόδοση των συστημάτων των πελατών της.

Η Δέσποινα Παναγιώτου Θεοδοσίου πρόσθεσε: «Οι πλοιοκτήτες και οι διαχειριστές πλοίων αντιμετωπίζουν συνεχώς νέες προκλήσεις, οι οποίες αυξάνουν την ανάγκηγια βελτιωμένη συνδεσιμότητα και ψηφιακή υποστήριξη.

Με την εσωτερική μας τεχνογνωσία και τις συνεργασίες μας με άλλες καινοτόμες εταιρείες , δεσμευόμαστε να παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις που τους επιτρέπουν να ενισχύσουν την επιχειρησιακή τους αποτελεσματικότητα και την ανθεκτικότητα των επιχειρήσεων τους .»

Δειτε Επισης

Εκστρατεία ευαισθητοποίησης από την Inglot Cosmetics
Allianz Κύπρου: Στηρίζει την Υπηρεσία Ασθενοφόρων του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ)
«Ζημιές χιλιάδων ευρώ στα ραδιόφωνα της χώρας»-Η έκκληση του Συνδέσμου Ραδιοφώνων Κύπρου στην ΑΗΚ
H ετήσια έκθεση διαφάνειας της Deloitte Κύπρου-Απολογισμός της εταιρείας για το οικονομικό έτος 2024
Ask Me Anything Stage: Η ευκαιρία να μάθεις τα μεγάλα επιχειρηματικά μυστικά είναι εδώ
Καραϊσκάκειο Ίδρυμα: Φιλανθρωπικό δείπνο «Dinner for Life» για ένα κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα
O Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου μαγείρεψε το πιο gourmet street food
Στρατηγική επέκταση της Tototheo Global στην Τουρκία-Ενίσχυση πρόσβασης σε γειτονικές ναυτιλιακές αγορές
Σημαντικές δράσεις Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου για την Παγκόσμια Εβδομάδα Επενδυτή
Disney: Σε συγχώνευση τα ABC, Online Studios-Πόσες θέσεις εργασίας καταργούνται