Κλέβει τις εντυπώσεις το νέο Jumbo στη Λευκωσία-Δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό του πολυκαταστήματος

Τις πόρτες του για τους καταναλωτές άνοιξε το νέο κατάστημα Jumbo, το δεύτερο στην Λευκωσία και το έκτο παγκύπρια, το οποίο από την περασμένη Πέμπτη (25/10) υποδέχθηκε τους πρώτους του πελάτες.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το InBusinessNews, το νέο κατάστημα Jumbo, το οποίο στεγάζεται στο κτίριο των πρώην κεντρικών γραφείων του ομίλου Στεφανίδη στον Στρόβολο είναι επιβλητικό, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά.

Αξίζει να αναφερθεί πως το νέο κατάστημα Jumbo εκτείνεται σε δύο ορόφους, έχει συνολικό εμβαδόν γύρω στα 10.000 τετραγωνικά μέτρα και αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης για χιλιάδες καταναλωτές.

Εξωτερικά διαθέτει γύρω στους 460 χώρους στάθμευσης, κάποιοι εκ των οποίων για ΑμεΑ, ενώ υπάρχουν και τρεις χώροι στάθμευσης για ηλεκτρικά οχήματα, οι οποίοι είναι σηματοδοτημένοι με πράσινο χρώμα κοντά στην κεντρική είσοδο.

Σημειώνεται πως οι χώροι στάθμευσης χωρίζονται σε δύο μέρη: Ο ένας εξωτερικά του κτιρίου και ο δεύτερος στο πάνω μέρος του κτιρίου, ο οποίος διαθέτει και σκίαση από φωτοβολταϊκά πάνελ που έχουν τοποθετηθεί για να καλύψουν μέρος των ενεργειακών αναγκών του καταστήματος.

Η πρόσβαση των οχημάτων στην οροφή του καταστήματος γίνεται μέσω ειδικής ράμπας διπλής κατεύθυνσης.

JUMBO1 JUMBO4 JUMBO6 JUMBO2 JUMBO5 JUMBO23 JUMBO22 JUMBO24
JUMBO1 JUMBO4 JUMBO6 JUMBO2 JUMBO5 JUMBO23 JUMBO22 JUMBO24

Το εσωτερικό

Εσωτερικά του καταστήματος, οι καταναλωτές μπορούν να βρουν μια σειρά από προϊόντα τόσο για μικρούς όσο και για μεγάλους.

Εισερχόμενος κάποιος στο κατάστημα, θα βρει μερικά προϊόντα σε προσφορά και τους ανελκυστήρες που οδηγούν στον πάνω όροφο. Για όσους δεν χρησιμοποιήσουν τους ανελκυστήρες, η πρόσβαση στον πρώτο όροφο γίνεται με κυλιόμενη σκάλα, όπως και η κάθοδος από την άλλη πλευρά στο ισόγειο όπου έχουν τοποθετηθεί και τα ταμεία εξυπηρέτησης.

Σε ό,τι αφορά τα προϊόντα που διατίθενται προς πώληση, οι καταναλωτές, μεταξύ άλλων, μπορούν να αγοράσουν παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, σκεύη κουζίνας, είδη μπάνιου και σαλονιού, είδη προσωπικής και ατομικής περιποίησης, ηλεκτρικά είδη, καθώς και εποχιακά είδη, όπως χριστουγεννιάτικα δέντρα και άλλα διακοσμητικά αντικείμενα.

Επίσης, εσωτερικά του καταστήματος υπάρχει χώρος εξυπηρέτησης πελατών, χώρος για έλεγχο προϊόντων με ρεύμα και χώρος ξεκούρασης με τραπεζάκια και καρέκλες.

Επιπρόσθετα, εξωτερικά έχει στηθεί καντίνα όπου οι επισκέπτες του καταστήματος θα μπορούν να προμηθευτούν φαγητό και ποτό.

Αξίζει, εξάλλου, να αναφερθεί πως, το συνολικό κόστος ανακατασκευής/ανοικοδόμησης των πρώην κεντρικών γραφείων του Ομίλου Στεφανίδη, υπολογίζεται στα 10 εκατομμύρια ευρώ.

JUMBO JUMBO7 JUMBO8 JUMBO9 JUMBO10 JUMBO11 JUMBO13 JUMBO12
JUMBO JUMBO7 JUMBO8 JUMBO9 JUMBO10 JUMBO11 JUMBO13 JUMBO12

Οι πωλήσεις το ενιάμηνο

Με τη λειτουργία και του νέου καταστήματος του, ο όμιλος Jumbo αναμένει ότι τα έσοδα του από τις πωλήσεις στην κυπριακή αγορά θα αυξηθούν περαιτέρω.

Σύμφωνα με τα τελευταία οικονομικά στοιχεία που ανακοίνωσε ο όμιλος, οι πωλήσεις των καταστημάτων της Κύπρου, κατά τον Σεπτέμβριο του 2024, παρέμειναν στα περσινά επίπεδα.

Την ίδια ώρα, οι συνολικές πωλήσεις των καταστημάτων στην Κύπρο το πρώτο ενιάμηνο του έτους, ήταν κατά +1% περίπου, σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα.

Σημειώνεται πως οι μήνες Οκτώβριος-Νοέμβριος-Δεκέμβριος κάθε χρόνου σηματοδοτούν την εποχή που συνήθως ο Όμιλος Jumbο πραγματοποιεί το 35% του ετήσιου κύκλου εργασιών.

JUMBO14 JUMBO15 JUMBO16 JUMBO18 JUMBO19 JUMBO17 JUMBO20 JUMBO21
JUMBO14 JUMBO15 JUMBO16 JUMBO18 JUMBO19 JUMBO17 JUMBO20 JUMBO21

Δειτε Επισης

Ολοκληρώνεται το 2025 ο δρόμος Αστρομερίτη προς Ευρύχου-Ορίζοντας το 2026 για προσφορές της γ' φάσης
Δεκαπέντε πολιτογραφήσεις για απασχολούμενους σε εταιρείες υψηλής ειδίκευσης την τελευταία τριετία
Δύο οι μνηστήρες για τη διαχείριση του Αστεροσκοπείου Τροόδους-Οι προσφορές που υπέβαλαν
Φ. Ρουσουνίδης: Ξεπεράσαμε τα όρια μας για το καλό της βιομηχανίας, να κάνουν δεύτερες σκέψεις οι συντεχνίες
Βλέπει τις συντεχνίες στην ξενοδοχειακή βιομηχανία το Σάββατο ο Παναγιώτου-Ζητά υπευθυνότητα
Το τραβάνε στα άκρα οι συντεχνίες-Κήρυξαν σε κατάσταση απεργίας την ξενοδοχειακή βιομηχανία
Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή: Σε ποια προϊόντα αυξήθηκαν οι τιμές και σε ποια μειώθηκαν
Φεύγουν με εφάπαξ έως και €113.000 έκαστος 936 δημόσιοι υπάλληλοι το 2025-Πέραν των €430 εκ. για συντάξεις
Οι 19 περιβαλλοντικοί όροι για να προχωρήσει η ανάπτυξη στο Παττίχειο Πάρκο Λάρνακας
Νέος γενικός διευθυντής του υπουργείου Οικονομικών ο Ανδρέας Ζαχαριάδης-Πού πάει ο Γιώργος Παντελή