Η EMBIO Diagnostics βάζει το στίγμα της στη διεθνή σκηνή του GITEX 2024

Η EMBIO Diagnostics, κορυφαία και καινοτόμος εταιρεία στον τομέα της βαθιάς τεχνολογίας (deep tech), συμμετείχε με επιτυχία εκπροσωπώντας υπερήφανα την Κύπρο στη GITEX Global 2024, μια από τις σημαντικότερες τεχνολογικές εκθέσεις παγκοσμίως, που φέτος πραγματοποιήθηκε στο Ντουμπάι.

Ως μέλος της κυπριακής αποστολής, έξι πρωτοπόρες εταιρείες ανέδειξαν το καινοτόμο δυναμικό της Κύπρου, με την EMBIO Diagnostics να εστιάζει στις προηγμένες τεχνολογικές της λύσεις.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, η EMBIO Diagnostics παρουσίασε τη δυναμική των καινοτόμων τεχνολογικών της λύσεων, B.EL.D™ και airbeld™, δίνοντας έτσι έμφαση στις παγκόσμιες εφαρμογές τους.

EMBIO1

Η συμμετοχή της εταιρείας στην GITEX Global 2024 αποτέλεσε μια μοναδική ευκαιρία για τα μέλη της αποστολής να εξερευνήσουν τις ευκαιρίες επέκτασης στην αγορά των ΗΑΕ και όχι μόνο, να αναπτύξουν σημαντικές επαφές για στρατηγικές συνεργασίες και να αποκτήσουν πολύτιμες γνώσεις για τις τάσεις της deep tech βιομηχανίας.

Οι παρουσιάσεις της EMBIO Diagnostics κέρδισαν το ενδιαφέρον του διεθνούς κοινού, καθώς και των ειδικών του κλάδου.

Ο Κωνσταντίνος Λοΐζου, Διευθύνων Σύμβουλος της EMBIO Diagnostics, σχολίασε της επιτυχία της εταιρείας στην έκθεση: «Η εμπειρία μας στη GITEX Global 2024 ήταν καθοριστική, τόσο για την ομάδα μας, όσο και για το μέλλον της εταιρείας.

EMBIO3

Είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραστήκαμε τις καινοτόμες τεχνολογίες μας με ένα παγκόσμιο κοινό, εμβαθύνοντας την εξειδίκευση μας στην αγορά των ΗΑΕ και αναδεικνύοντας παράλληλα τη δυναμική της Κύπρου στον τομέα της βαθιάς τεχνολογίας».

Καθώς η παγκόσμια τεχνολογική βιομηχανία συνεχίζει να εξελίσσεται, η EMBIO Diagnostics παραμένει στο προσκήνιο, αναπτύσσοντας λύσεις που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής, μέσω προηγμένων τεχνολογιών ανίχνευσης σε πραγματικό χρόνο.

Η επιτυχής παρουσία στη GITEX Global 2024 σηματοδοτεί την αρχή του ταξιδιού της εταιρείας στις διεθνείς αγορές, σε ευθυγράμμιση με την ευρύτερη στρατηγική παγκόσμιας επέκτασής της.

EMBIO4

Ανακαλύψτε την EMBIO Diagnostics και τις καινοτόμες λύσεις της, μέσω της ιστοσελίδας www.embiodiagnostics.eu.

Δειτε Επισης

Primetel Business Networking Event: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν
Οι ομιλητές του 15ου Συνταξιοδοτικού Φόρουμ
Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Η EMBIO Diagnostics βάζει το στίγμα της στη διεθνή σκηνή του GITEX 2024
Action Global Communications: Απέσπασε 10 βραβεία Carob και κατέκτησε την πρωτιά στην κατηγορία Digital με 3 χρυσά βραβεία
Συνεχίζονται οι διαλέξεις της ΕΚΚ σε σχολεία στο πλαίσιο συμμετοχής της στην Παγκόσμια Εβδομάδα Επενδυτή
Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: Όραμα και αριστεία στην 15η τελετή αποφοίτησης
ΠΔΣ: Θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τις βασικές αρχές που διέπουν το δικηγορικό λειτούργημα
GNOMI Integrated Communications: Κέρδισε την πρωτιά στα Carob Awards 2024
Επιχειρηματική ανάπτυξη με τις ευλογίες… της ΤΝ