Georgios Leontaris: Στρατηγικές διαχείρισης επενδύσεων στο κύμα των παγκόσμιων αλλαγών

Το 10th Cyprus Funds Summit: Global Yield 2025 – Forecasting Financial Markets επιστρέφει στη Λεμεσό στις 7 και 8 Νοεμβρίου 2024, συγκεντρώνοντας κορυφαίους επενδυτές και επαγγελματίες από την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.

Το συνέδριο έχει καθιερωθεί ως το σημείο συνάντησης για τη διερεύνηση των επενδυτικών τάσεων και την ανταλλαγή απόψεων για τις στρατηγικές που θα καθορίσουν το μέλλον των χρηματοπιστωτικών αγορών.

Σε αυτό το σημαντικό συνέδριο, ο Georgios Leontaris, Managing Director και Chief Investment Officer (CIO) της HSBC Private Bank για την περιοχή της Ελβετίας και της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής (EMEA), θα δώσει το παρών ως βασικός ομιλητής.

Με πολυετή εμπειρία στον τομέα της διαχείρισης επενδύσεων, ο Leontaris θα εστιάσει στην παρουσίασή του στο θέμα «Αντιμετώπιση Γεωπολιτικών Κινδύνων και Προστασία Χαρτοφυλακίων: Μια Στρατηγική Προσέγγιση».

Θα εξετάσει τις συνέπειες των πρόσφατων γεωπολιτικών εξελίξεων, όπως οι εκλογές στις ΗΠΑ του 2024, και πώς αυτά τα γεγονότα μπορούν να επηρεάσουν τις αγορές.

Επιπλέον, θα παρουσιάσει τις στρατηγικές που χρησιμοποιεί η HSBC για την προστασία των χαρτοφυλακίων από την αβεβαιότητα και τη μεταβλητότητα των αγορών, υπογραμμίζοντας τη σημασία της ευελιξίας και της προσαρμοστικότητας στις επενδυτικές αποφάσεις.

Ο Leontaris διακρίνεται για το στρατηγικό του όραμα στην HSBC, όπου επιβλέπει τη διαμόρφωση της επενδυτικής στρατηγικής και των θεματικών ιδεών της εταιρείας για την περιοχή της Ελβετίας και της EMEA.

Είναι απόφοιτος του London School of Economics and Political Science (LSE) και κατέχει την πιστοποίηση CFA, ενώ έχει λάβει διακρίσεις όπως το Top 40 under 40 του Citywire Selector και το βραβείο Rising Star Under 40 το 2023 από τα WealthBriefing Swiss Awards.

Το συνέδριο θα εστιάσει σε καίρια θέματα όπως οι επενδυτικές στρατηγικές σε μετοχές και σταθερό εισόδημα, η εξέλιξη των εναλλακτικών επενδύσεων και οι νέες δυνατότητες που προσφέρει η τεχνητή νοημοσύνη στις χρηματοοικονομικές συναλλαγές.

Θα καλύψει, επίσης, τις τελευταίες αλλαγές στην κανονιστική ατζέντα και τις ευκαιρίες που αναδύονται με βάση τα κριτήρια ESG (Περιβαλλοντική, Κοινωνική και Εταιρική Διακυβέρνηση).

Οι συζητήσεις θα επικεντρωθούν στις ηγετικές στρατηγικές για την ενίσχυση της ανάπτυξης και την επίτευξη επιτυχίας σε περιόδους αβεβαιότητας.

Το Global Yield 2025 θα πραγματοποιηθεί στο City of Dreams Mediterranean, ένα πολυτελές θέρετρο που προσφέρει ιδανικές συνθήκες για δικτύωση και συνεργασία μεταξύ των κορυφαίων επαγγελματιών του κλάδου.

Το συνέδριο προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για να παρακολουθήσουν οι συμμετέχοντες παρουσιάσεις υψηλού επιπέδου και να ενισχύσουν τις γνώσεις τους για τις επενδυτικές προκλήσεις του 2025.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ.

Πληροφορίες συνεδρίου

  • Οργανωτές: Κυπριακός Οργανισμός Επενδυτικών Ταμείων (CIFA), και Invest Cyprus
  • Συντονιστής: IMH
  • Πλατινένιοι Χορηγοί: ECOMMBX, Freedom24
  • Χρυσοί Χορηγοί: Athlos Capital, Bank of Cyprus, Eurobank Cyprus, KPMG Cyprus, PwC Cyprus, RSM Cyprus
  • Αργυροί Χορηγοί: cdb bank, EFFECT
  • Technology & Innovation Conference Partner: ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙδΕΚ)
  • Υπό την Αιγίδα: του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, και της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου
  • Υποστηρικτές: Association of Cyprus Banks (ACB), Association of Chartered Certified Accountants (ACCA), Association of Certified Fraud Examiners (ACFE), Institute of Chartered Accountants in England and Wales (ICAEW), CFA Society Cyprus), Cyprus Fiduciary Association (CYFA), Cyprus Integrity Forum, The Institute of Certified Public Accountants of Cyprus (ICPAC), The Institute of Internal Auditors Cyprus
  • Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό IN Business, CBN πόρταλ, περιοδικό GOLD

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

  • Τηλέφωνο: 22505555
  • Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
  • Ιστοσελίδα: www.cyprusfundssummit.com

Δειτε Επισης

Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Η EMBIO Diagnostics βάζει το στίγμα της στη διεθνή σκηνή του GITEX 2024
Action Global Communications: Απέσπασε 10 βραβεία Carob και κατέκτησε την πρωτιά στην κατηγορία Digital με 3 χρυσά βραβεία
Συνεχίζονται οι διαλέξεις της ΕΚΚ σε σχολεία στο πλαίσιο συμμετοχής της στην Παγκόσμια Εβδομάδα Επενδυτή
Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: Όραμα και αριστεία στην 15η τελετή αποφοίτησης
ΠΔΣ: Θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τις βασικές αρχές που διέπουν το δικηγορικό λειτούργημα
GNOMI Integrated Communications: Κέρδισε την πρωτιά στα Carob Awards 2024
Επιχειρηματική ανάπτυξη με τις ευλογίες… της ΤΝ
Georgios Leontaris: Στρατηγικές διαχείρισης επενδύσεων στο κύμα των παγκόσμιων αλλαγών
Επίσκεψη Συνδέσμου Φίλων του Ινστιτούτου Κύπρου στην ερευνητική υποδομή ΠΡΩΤΕΑΣ