Powered by

Ρίχνουν δίκτυα στην πολωνική αγορά-Συνάντηση ΕΤΑΠ Αμμοχώστου με ταξιδιωτικούς πράκτορες από την χώρα

Η ενδυνάμωση των σχέσεων με τους φορείς του τουρισμού της Πολωνίας αποτελεί προτεραιότητα της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (ΕΤΑΠ) Αμμοχώστου, αναφέρεται σε ανακοίνωση με την ευκαιρία συνάντησης που είχε σήμερα ο Δήμαρχος και Πρόεδρος της ΕΤΑΠ Αμμοχώστου Χρήστος Ζαννέττου με ομάδα ταξιδιωτικών πρακτόρων από την Πολωνία, οι οποίοι βρίσκονται στην περιοχή στο πλαίσιο επίσκεψης που διοργάνωσε η Εταιρεία.

Όπως σημειώνεται, ότι κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Ζαννέττου είχε την ευκαιρία να ενημερώσει την ομάδα των ταξιδιωτικών πρακτόρων για το τουριστικό προϊόν του Δήμου Αγίας Νάπας και τα μελλοντικά σχέδια ενδυνάμωσης στον τομέα του τουρισμού μετά και την πρόσφατη μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. 

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε «ιδιαίτερα στις προσπάθειες που γίνονται τόσο από πλευράς του Δήμου όσο κι από φορείς του τουρισμού για περαιτέρω επέκταση της τουριστικής περιόδου. Εκτενής αναφορά έγινε και για στομέα του γαμήλιου/ρομαντικού τουρισμού στην παρουσία της αρμόδιας λειτουργού του Υφυπουργείου Τουρισμού Μαρίνας Μυλωνά», όπως αναφέρεται.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι «η πολωνική αγορά είναι ιδιαίτερα ανερχόμενη τα τελευταία χρόνια και η ενδυνάμωση των σχέσεων με τους φορείς του τουρισμού της Πολωνίας αποτελεί προτεραιότητα της ΕΤΑΠ Αμμοχώστου».

Δειτε Επισης

Θετική εντύπωση για τα ξενοδοχεία της Αγίας Νάπας από τουριστικούς πράκτορες της Μολδαβίας
Σε ποιους ελληνικούς προορισμούς οι τουρίστες ξοδεύουν τα περισσότερα, αλλά και τα λιγότερα
Επέκταση της προθεσμίας για άδεια λειτουργίας για ξενοδοχεία ενέκρινε η Ολομέλεια της Βουλής
Columbia Restaurants: Επιβεβαιώνεται από ανεξάρτητους ελέγχους η καθαρότητα των νερών στο Columbia Sun
Wizz Air: Απευθείας πτήση Λάρνακα-Βαρκελώνη από τον Οκτώβριο…Οι τιμές και η συχνότητα του δρομολογίου
Wizz Air: Γιορτάζει τα γενέθλιά της και δίνει τη δυνατότητα σε 21 τυχερούς να κερδίσουν έως και €1.000 σε WIZZ credits
Στο top 10 του παγκόσμιου συνεδριακού τουρισμού η Αθήνα
Θετικό το δείγμα του πρώτου τριμήνου για τον ελληνικό τουρισμό-Αύξηση 5,4% στις αφίξεις και 4,4% στις εισπράξεις
Nordic Leisure Travel Group: Βλέπει μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης στην Κύπρο για την σκανδιναβική αγορά
Υπογράφηκαν συμφωνίες με Υφυπουργείο Τουρισμού για χορηγίες €620.949 στον Δήμο Πόλης Χρυσοχούς