Oι χρυσοί νικητές των Carob Awards 2024

Στον μαγικό κόσμο της διαφήμισης και της επικοινωνίας μάς ταξίδεψαν και φέτος τα Carob Awards που βράβευσαν τις πιο εντυπωσιακές διαφημιστικές καμπάνιες που μας έκαναν να γελάσουμε, να σκεφτούμε και, φυσικά, να αγοράσουμε!

Τα Carob Awards, διοργανώνει ο Σύνδεσμος Διαφήμισης – Επικοινωνίας Κύπρου (ΣΔΕΚ) και αποτελούν τη μεγαλύτερη εκδήλωση βραβείων διαφήμισης και επικοινωνίας στην Κύπρο, προσφέροντας μια μοναδική πλατφόρμα για να λάμψουν τα κορυφαία δημιουργικά μυαλά του νησιού.

Κατά τη διάρκεια της γιορτής της δημιουργικότητας, βραβεύτηκαν εταιρείες σε έξι ενότητες Ad, Design & Illustration, Digital, PR, Production και Integration.

Στη φετινή διοργάνωση, διαγωνίστηκαν 451 έργα.

Απονεμήθηκαν 32 Gold, 51 Silver και 51 Bronze βραβεία.

Χρυσά βραβεία στη φετινή διοργάνωση απέσπασαν οι εταιρείες Action Global Communications, appios® creative studio, Cube Productions, DeLeMa McCann, 4WiseMonkeysCyprus, Gnomi Integrated Communications & MSPS Cyprus, Innovation Leo Burnett, Partners Connected Communications, Semio Productions, TBWA\Entelia, Telia & Pavla BBDO - The Worx, καθώς επίσης οι Μύρια Κονναρή και Άννα Μιλτιάδου.

H Gnomi Integrated Communications απέσπασε επτά εκ των οποίων τα δύο σε συνεργασία με την MSPS Cyprus, η Partners Connected Communications και η SEMIO PRODUCTIONS από τέσσερα, η CUBE PRODUCTIONS – κα η Action Global Communications από τρία. Από δύο βραβεία παρέλαβαν η TBWA\ENTELIA, Telia & Pavla BBDO - The Worx, και Μύρια Κονναρή.

Από ένα χρυσό έλαβαν οι 4WISEMONKEYS CYPRUS, appios® creative studio, DeLeMa McCann, INNOVATION/LEOBURNETT και Άννα Μιλτιάδου.

Πέραν των 550 θεατών παρακολούθησαν την τελετή βράβευσης στo Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας όπου και διεξήχθη η σπουδαία διοργάνωση.

Η βραδιά εξελίχθηκε σε μια από τις πιο λαμπερές εκδηλώσεις της χρονιάς, προσελκύοντας το ενδιαφέρον σύσσωμης της διαφημιστικής βιομηχανίας και του επιχειρηματικού κόσμου.

MixCollage-23-Oct-2024-01-13-PM-2904MixCollage-22-Oct-2024-08-46-PM-1810MixCollage-22-Oct-2024-09-02-PM-298ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ DIGITALΚΑΤΗΓΟΡΙΑ PRDESING ILLUSTRATIONINTEGRIATION

Δειτε Επισης

Πλησιάζουν οι ανακοινώσεις για Visa Waiver Program των ΗΠΑ-«Είμαστε πάρα πολύ κοντά»
Ξεκινά το CoRES-Ένα καινοτόμο, διεπιστημονικό ευρωπαϊκό έργο, με την τέχνη και την αειφορία να δημιουργούν το μέλλον
Οι αργυροί νικητές των Carob Awards 2024-Η κατάταξη των γραφείων
Tαλέντο, δεξιότητες και μοντέλα εργασίας: Οι ηγετικές γνώσεις που χρειάζεστε
Roadshow CIFA στην Αθήνα-Aναδείχθηκαν οι ευκαιρίες που προσφέρει η Κύπρος στον τομέα των επενδυτικών ταμείων
Ο Michael Biemann της PIMCO αναλύει στρατηγικές σταθερού εισοδήματος
Oι χρυσοί νικητές των Carob Awards 2024
Προς πλήρωση η θέση του CFO της Cyta-Ποιος φέρεται να την αναλαμβάνει
Τι ώθησε προς τα πάνω τον κύκλο εργασιών της CTC και γιατί περιμένει βελτιωμένα αποτελέσματα το 2024
Χαλλούμι: Δεν βγαίνουν οι αριθμοί για την ποσόστωση με αιγοπρόβειο-Διατάγματα που οδηγούν σε μείωση παραγωγής