James People: Οι νέες τάσεις στις ιδιωτικές αγορές στο Global Yield 2025

Στις 7 και 8 Νοεμβρίου 2024, η Λεμεσός θα φιλοξενήσει ένα από τα κορυφαία επενδυτικά γεγονότα της χρονιάς, το 10th Cyprus Funds Summit: Global Yield 2025 – Forecasting Financial Markets.

Το συνέδριο συγκεντρώνει περισσότερους από 30 διεθνείς ομιλητές και πάνω από 500 επαγγελματίες από όλο τον κόσμο, δημιουργώντας μια μοναδική πλατφόρμα δικτύωσης και ανταλλαγής γνώσεων.

Στο επίκεντρο της φετινής διοργάνωσης θα είναι ο James People, Senior Alternatives Sales Specialist της Franklin Templeton Investments.

Ο James People θα παρουσιάσει το θέμα “Democratising Alternative Asset Classes – The Rise of Semi-Liquid Strategies Within the Private Markets”, όπου θα αναλύσει την άνοδο των ημισυνεχόμενων δομών στις ιδιωτικές αγορές.

Κατά την παρουσίασή του, θα εξετάσει πώς αυτές οι δομές, που προσφέρουν μεγαλύτερη ρευστότητα, μπορούν να αποτελέσουν βιώσιμη εναλλακτική λύση έναντι των παραδοσιακών επενδυτικών οχημάτων με περιορισμένη ρευστότητα.

Θα εστιάσει στις δομές που έχουν χρησιμοποιηθεί μέχρι σήμερα και στις νέες προτιμήσεις που αναδύονται, εξηγώντας πώς οι διαχειριστές κεφαλαίων μπορούν να διατηρήσουν την απόδοση των υποκείμενων περιουσιακών στοιχείων, ενώ παράλληλα διαχειρίζονται τη διαρκή ροή κεφαλαίων.

Επιπλέον, θα διερευνήσει ποιες κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων είναι οι πιο κατάλληλες για δημοκρατικοποίηση, και θα εξηγήσει γιατί αυτή η εξέλιξη είναι σημαντική για τους επενδυτές που επιδιώκουν πρόσβαση σε νέες αγορές.

Ο People θα αναλύσει, επίσης, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επενδυτές στην προσπάθειά τους να εισέλθουν σε αγορές που μέχρι πρότινος ήταν απρόσιτες και θα συζητήσει το ρόλο που διαδραματίζουν οι διανομείς στην καθοδήγηση αυτής της μετάβασης.

Ένα άλλο σημαντικό θέμα που θα θίξει είναι πώς οι διαχειριστές μπορούν να μετριάσουν την καμπύλη J, ένα κοινό φαινόμενο στις ιδιωτικές αγορές, και τον ρόλο που θα διαδραματίσουν τα διαρκή επενδυτικά οχήματα στο μέλλον.

Ο James People είναι ειδικός στις εναλλακτικές επενδύσεις και καλύπτει την περιοχή EMEA στην Franklin Templeton Investments, εστιάζοντας κυρίως σε στρατηγικές εναλλακτικών επενδύσεων.

Πριν ενταχθεί στην Franklin Templeton, εργάστηκε σε ηγετικές θέσεις σε διάφορους διεθνείς επενδυτικούς οίκους, όπως οι CQS, Muzinich και BlueBay Asset Management, με εστίαση σε λύσεις εναλλακτικής πίστωσης. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Goldman Sachs, αποκτώντας βαθιά γνώση στον τομέα των ομολόγων και της διαχείρισης θεσμικών επενδυτικών χαρτοφυλακίων.

Το Global Yield 2025 έχει δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη ατζέντα που περιλαμβάνει διάφορες θεματικές ενότητες, από επενδυτικές στρατηγικές σε μετοχές και ομόλογα, μέχρι την ενσωμάτωση της τεχνητής νοημοσύνης και των έξυπνων δεδομένων στις συναλλαγές.

Επιπλέον, θα υπάρξει εκτενής συζήτηση σχετικά με τις νέες κανονιστικές αλλαγές και τις αυξανόμενες ευκαιρίες που προσφέρουν οι επενδύσεις ESG (Περιβαλλοντική, Κοινωνική και Εταιρική Διακυβέρνηση).

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο πολυτελές City of Dreams Mediterranean στη Λεμεσό, έναν προορισμό που συνδυάζει την επιχειρηματική και την ψυχαγωγική διάσταση, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία για τους συμμετέχοντες.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ.

Πληροφορίες Συνεδρίου

  • Οργανωτές: Κυπριακός Οργανισμός Επενδυτικών Ταμείων (CIFA), και Invest Cyprus
  • Συντονιστής: IMH
  • Πλατινένιοι Χορηγοί: ECOMMBX, Freedom24
  • Χρυσοί Χορηγοί: Athlos Capital, Bank of Cyprus, Eurobank Cyprus, KPMG Cyprus, PwC Cyprus, RSM Cyprus
  • Αργυροί Χορηγοί: cdb bank, EFFECT
  • Technology & Innovation Conference Partner: ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (ΙδΕΚ)
  • Υπό την Αιγίδα: του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, και της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου
  • Υποστηρικτές: Association of Cyprus Banks (ACB), Association of Chartered Certified Accountants (ACCA), Association of Certified Fraud Examiners (ACFE), Institute of Chartered Accountants in England and Wales (ICAEW), CFA Society Cyprus), Cyprus Fiduciary Association (CYFA), Cyprus Integrity Forum, The Institute of Certified Public Accountants of Cyprus (ICPAC), The Institute of Internal Auditors Cyprus
  • Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό IN Business, CBN πόρταλ, περιοδικό GOLD

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

  • Τηλέφωνο: 22505555
  • Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
  • Ιστοσελίδα: www.cyprusfundssummit.com

Δειτε Επισης

Ξεκίνησαν οι δράσεις του φετινού Ραδιομαραθωνίου-Συνδιοργανωτής ο όμιλος CNP Κύπρου
Εκπαιδευτική ξενάγηση για σχολεία στην έκθεση «Κύπρος Νήσος: Ιστορία-Μνήμη-Πραγματικότητα»
Οι βραβευθέντες των Carob Awards: Eνέπνευσαν, εντυπωσίασαν και τιμήθηκαν από τον θεσμό (pics)
Πρώτη δύναμη παγκοσμίως η ελληνική ναυτιλία-Τι δείχνουν τα στοιχεία του ΟΗΕ
James People: Οι νέες τάσεις στις ιδιωτικές αγορές στο Global Yield 2025
Πολύτιμος σύμμαχος για την Κύπρο το Μέσο Τεχνικής Υποστήριξης της Ε.Ε.
Πολυκλινική Λευκωσίας: Αναβάθμιση, προσθηκομετατροπές και επέκταση με νέο κτίριο
Carob Awards: Ο χρυσός νικητής της ενότητας Integration
Carob Awards: Οι χρυσοί νικητές της ενότητας Design & Illustration
Carob Awards: Οι χρυσοί νικητές της ενότητας PR