Powered by

Τα δέκα χρόνια παρουσίας και επιτυχημένης πορείας των Burger King στην Κύπρο

Τα Burger King, τα διεθνούς φήμης εστιατόρια, που έχουν κερδίσει τις καρδιές των burger lovers παγκοσμίως, γιορτάζουν φέτος 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην Κύπρο.

Από την επίσημη έναρξη του πρώτου εστιατορίου στο Kings Avenue Mall στην Πάφο το 2014, τα Burger King έχουν επενδύσει σταθερά στην ποιότητα και την καινοτομία, επεκτείνοντας την παρουσία τους με 11 καταστήματα σε όλη την Κύπρο.

Αυτά τα 10 χρόνια αντιπροσωπεύουν μια πορεία συνεχούς εξέλιξης, προσφέροντας στους Κύπριους καταναλωτές μια ποικιλία γεύσεων και μοναδικών εμπειριών μέσω dine-in, takeaway και delivery.

Το χαρακτηριστικό που διαφοροποιεί τα Burger King από άλλα εστιατόρια ταχείας εξυπηρέτησης, είναι ο μοναδικός τρόπος ψησίματος των μπιφτεκιών. Τα 100% βοδινά μπιφτέκια ψήνονται στη σχάρα με αληθινή φλόγα, κάτι που τους προσφέρει μια ιδιαίτερη γεύση και δίνει στους πελάτες μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης σε κάθε μπουκιά.

Το πιο εμβληματικό burger των Burger King είναι το θρυλικό Whopper, που δικαίως καθιέρωσε τα Burger King ως το “Home of the Whopper” και τα έκανε συνώνυμο της απόλυτης γεύσης. Χάρη στην ξεχωριστή του ποιότητα, το Whopper αποτελεί σημείο αναφοράς για τους λάτρεις των burger σε όλο τον κόσμο.

Τα τελευταία δέκα χρόνια, τα Burger King πρωτοπορούν στην αγορά της ταχείας εξυπηρέτησης, εισάγοντας καινοτόμες κατηγορίες στο μενού τους που ανταποκρίνονται στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών τους.

Ήταν τα πρώτα εστιατόρια ταχείας εξυπηρέτησης που λάνσαραν vegan και plant-based επιλογές, δημιουργώντας την κατηγορία "Plant-Based Kings," η οποία αναβαθμίζεται κάθε χρόνο. Παράλληλα, αναγνωρίζοντας την αυξανόμενη ζήτηση για premium συνταγές, τα Burger King λάνσαραν την κατηγορία "Gourmet Kings," προσφέροντας ποιοτικές γεύσεις και καινοτόμες συνταγές που αναβαθμίζουν την εμπειρία των πελατών.

Η επιθυμία για premium γεύσεις οδήγησε στη δημιουργία της κατηγορίας "Gourmet Kings," η οποία προσφέρει μοναδικά μπέργκερ με μπιφτέκι Angus, συνδυάζοντας εξαιρετικά υλικά και δημιουργικές συνταγές για μια αναβαθμισμένη γαστρονομική εμπειρία.

Τα Burger King, με δέσμευση στην κορυφαία ποιότητα, συνεργάζονται στενά με τους προμηθευτές για να εξασφαλίσουν πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας.

Όλα τα προϊόντα που σερβίρονται στα εστιατόρια προσφέρουν την εξαιρετική γεύση που όλοι αγαπούν, με αυθεντικά και φυσικά συστατικά.

Αυτή η δεκαετής πορεία στην Κύπρο είναι μια απόδειξη της συνεχούς εξέλιξης και της δέσμευσης των Burger King να προσφέρουν μοναδικές γεύσεις και εμπειρίες.

Προσαρμοζόμενα στις ανάγκες των καταναλωτών και διατηρώντας την ποιότητα και την καινοτομία στο επίκεντρο κάθε γεύματος, τα Burger King παραμένουν ένας προορισμός που συνεχώς ανανεώνεται, προσφέροντας νέες, ξεχωριστές εμπειρίες στους λάτρεις των burger στην Κύπρο.

Δειτε Επισης

Εποικοδομητική στάση και αποδοχή της μεσολαβητικής από τους ξενοδόχους, τερτίπια από τις συντεχνίες
Τα δέκα χρόνια παρουσίας και επιτυχημένης πορείας των Burger King στην Κύπρο
Κλειδώνουν οι αποφάσεις του επενδυτή από το Χονγκ Κονγκ και ξεκαθαρίζει το σκηνικό για το «Ρόδον»
Ναι από ΠΑΣΥΞΕ με οριακή πλειοψηφία στη μεσολαβητική Παναγιώτου για την συλλογική σύμβαση στα ξενοδοχεία
Emirates: Επένδυση ύψους 48 εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ φέρνει την πρωτοπορία στην εκπαίδευση πιλότων
Αναβάθμιση των συστημάτων της Αστυνομίας προκάλεσε καθυστερήσεις-Ομαλοποιήθηκε η κατάσταση
Jazeera Airways: Δυο πτήσεις την εβδομάδα μεταξύ Κουβέιτ και Λάρνακας
Αυτό είναι το εμβληματικό venue στην Κύπρο που φιλοξενεί υψηλού επιπέδου διακρατικές συνόδους και εταιρικές εκδηλώσεις
Επικαιροποίηση στρατηγικής και rebranding του τουριστικού προϊόντος-Οι δράσεις του Υφυπουργείου Τουρισμού
Πρέσβης Κουβέιτ: Σωστή κίνηση η απόφαση Jazeera Airways να επεκτείνει δρομολόγιο Κουβέιτ-Κύπρος