Powered by

Jazeera Airways: Δυο πτήσεις την εβδομάδα μεταξύ Κουβέιτ και Λάρνακας

Η Jazeera Airways, κορυφαίος αερομεταφορέας χαμηλού κόστους του Κουβέιτ, ανακοίνωσε σήμερα την έναρξη του χειμερινού της προγράμματος, με δύο εβδομαδιαίες πτήσεις μεταξύ Κουβέιτ και Λάρνακας. Αυτή η νέα υπηρεσία ενισχύει τη συνδεσιμότητα όλο το χρόνο, προωθώντας τον τουρισμό στην Κύπρο, τόσο κατά τη θερινή όσο και κατά τη χειμερινή περίοδο.

Ο κ. Barathan Pasupathi, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, τόνισε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καθιερώσουμε πτήσεις όλο το χρόνο προς τη Λάρνακα. Συνδέοντας το Κουβέιτ απευθείας με τη Λάρνακα, προσφέρουμε στους τουρίστες από το Κουβέιτ την επιλογή να επισκεφθούν την Κύπρο, τόσο το καλοκαίρι όσο και το χειμώνα.

Μεταφέρουμε επίσης ταξιδιώτες από την Κύπρο απευθείας στο Κουβέιτ, με εύκολη πρόσβαση στο εκτεταμένο δίκτυο προορισμών μας όλο το χρόνο. Η Jazeera λειτουργεί στην Κύπρο πάνω από ένα χρόνο τώρα και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη Hermes Airports και το Υφυπουργείο Τουρισμού, για την αμέριστη στήριξή τους στην προώθηση του τουρισμού στη χώρα. Αυτή η συνεργασία συνέβαλε καθοριστικά στην επέκταση του δικτύου μας και ανυπομονούμε να προσφέρουμε νέες ταξιδιωτικές ευκαιρίες για ταξιδιώτες, τόσο από το Κουβέιτ όσο και από την Κύπρο».

Απευθείας πτήσεις κάθε Τρίτη και Παρασκευή
Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Παρασκευή, παρέχοντας στους ταξιδιώτες από την Κύπρο, άμεση πρόσβαση στο Κουβέιτ και το εκτεταμένο δίκτυο της Jazeera Airways με περισσότερους από 60 προορισμούς σε όλη τη Μέση Ανατολή, την Κεντρική και Νότια Ασία, την Ευρώπη και την Αφρική. Με βολικές επιλογές μετεπιβίβασης στο τερματικό 5 της Jazeera, οι επιβάτες μπορούν εύκολα να συνδεθούν με μια ποικιλία συναρπαστικών προορισμών, για ταξίδια αναψυχής και επαγγελματικά ταξίδια.

Η κα. Μαρία Κουρούπη, Director Αεροπορικής Ανάπτυξης, Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας της Hermes Airports, τόνισε: «Είμαστε χαρούμενοι που βλέπουμε την Jazeera Airways να επεκτείνει την παρουσία της στην Κύπρο, με πτήσεις όλο το χρόνο. Αυτό συνάδει με τον στόχο μας, για ολόχρονη συνδεσιμότητα στηρίζοντας τις προσπάθειες προσέλκυσης επισκεπτών πέρα από τους καλοκαιρινούς μήνες.

Είμαστε βέβαιοι ότι μέσω της γόνιμης συνεργασίας, η επέκταση της Jazeera στην Κύπρο, θα συνεχίσει να ωφελεί σημαντικά, τόσο την τουριστική βιομηχανία όσο και την οικονομία της χώρας μας».

Η Κύπρος με τον εξαιρετικό καιρό και τις ποικίλες τουριστικές εμπειρίες που προσφέρει, μπορεί να αποτελέσει κέντρο ευεξίας καθώς και πόλο έλξης για πολιτιστική και γαστρονομική εξερεύνηση. Το νησί γνωστό για τα εκπληκτικά τοπία και την πλούσια ιστορία του, είναι έτοιμο να υποδεχτεί έναν αυξανόμενο αριθμό επισκεπτών, ενισχυμένο από τη στρατηγική επέκταση της Jazeera Airways.

Στην εκδήλωση, η Αυτού Εξοχότητα Abdullah Musaed Al-Kharafi, Πρέσβης του Κράτους του Κουβέιτ στην Κυπριακή Δημοκρατία, επαίνεσε την Jazeera Airways για τη σημαντική συμβολή της στην οικονομία του Κουβέιτ, ως βασικού εταίρου του ιδιωτικού τομέα. Χαιρέτισε την έναρξη του χειμερινού προγράμματος της Jazeera Airways, για απευθείας πτήσεις μεταξύ Κουβέιτ και Κύπρου, τονίζοντας τη σημασία αυτών, για την ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών σε διάφορους τομείς.

Για να κάνετε κράτηση πτήσεων από ή προς τη Λάρνακα, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Jazeera Airways www.jazeeraairways.com , την εφαρμογή για κινητά ή επικοινωνήστε με τον τοπικό μας GSA Sky Masters CY Ltd jazeera@skymasters.com.cy

jazeeraairwaysl

Σχετικά με την Jazeera Airways
Η Jazeera Airways εκτελεί εμπορικές και εμπορευματικές πτήσεις από τον τερματικό σταθμό T5 στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Κουβέιτ. Η αεροπορική εταιρεία πετάει σε περισσότερους από 60 δημοφιλείς προορισμούς σε όλη τη Μέση Ανατολή, την Κεντρική και Νότια Ασία, την Αφρική και την Ευρώπη, που περιλαμβάνουν επιχειρηματικούς, ψυχαγωγικούς, θρησκευτικούς προορισμούς και προορισμούς Σαββατοκύριακου υψηλής ζήτησης

Δειτε Επισης

Jazeera Airways: Δυο πτήσεις την εβδομάδα μεταξύ Κουβέιτ και Λάρνακας
Χάκερ προσπάθησαν να παραβιάσουν την ιστοσελίδα της Hermes-«Αντιμετωπίστηκαν επιτυχώς»
Κάτι ψήνεται στην Έγκωμη…. Το ανανεωμένο μενού του εστιατορίου «το Ελληνικό»
Αυτό είναι το εμβληματικό venue στην Κύπρο που φιλοξενεί υψηλού επιπέδου διακρατικές συνόδους και εταιρικές εκδηλώσεις
Επικαιροποίηση στρατηγικής και rebranding του τουριστικού προϊόντος-Οι δράσεις του Υφυπουργείου Τουρισμού
Πρέσβης Κουβέιτ: Σωστή κίνηση η απόφαση Jazeera Airways να επεκτείνει δρομολόγιο Κουβέιτ-Κύπρος
Έσπασαν το φράγμα των τριών εκατομμυρίων οι αφίξεις τουριστών το ενιάμηνο-Οι κύριες αγορές
SKY express: Κατέκτησε το Innovation Airline Award 2024 για 2η συνεχόμενη χρονιά από την ERA
Η ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του ΣΤΕΚ για την συλλογική σύμβαση στα ξενοδοχεία-Διευκρινήσεις για το «ναι»
Τα τρία σενάρια του Eurocontrol για τις πτήσεις στην Ευρώπη