Powered by

SKY express: Κατέκτησε το Innovation Airline Award 2024 για 2η συνεχόμενη χρονιά από την ERA

Η SKY express συνεχίζει να ηγείται στον τομέα της καινοτομίας στις αερομεταφορές, λαμβάνοντας για δεύτερη συνεχή χρονιά το Innovation Airline Award 2024 από την European Regions Airline Association (ERA).

Αυτή η διάκριση επιβεβαιώνει την αφοσίωση της εταιρείας στην ενσωμάτωση προηγμένων τεχνολογιών που βελτιώνουν την επιχειρησιακή της απόδοση και συμβάλλουν στη βιωσιμότητα του κλάδου.

Παράλληλα, αναδεικνύει τη συνεχή προσπάθεια της SKY express να πρωτοπορεί, εφαρμόζοντας καινοτόμες λύσεις, που ενισχύουν τις λειτουργίες της και προσφέρουν μία βελτιωμένη ταξιδιωτική εμπειρία στους επιβάτες της.

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός αποτελεί κεντρικό άξονα της στρατηγικής της εταιρείας, καθορίζοντας τόσο την ανάπτυξή της, όσο και τη δέσμευσή της στη βελτιστοποίηση της αεροπορικής βιομηχανίας.

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου 2024, στη Σεβίλλη της Ισπανίας, παρουσία ηγετικών εκπροσώπων της αεροπορικής βιομηχανίας.

SKY EXPRESS

Ο Γενικός Διευθυντής της SKY express, Γιώργος Λιούμπης, δήλωσε: «Είναι μεγάλη μας τιμή να λαμβάνουμε το Βραβείο Καινοτομίας της ERA για δεύτερη συνεχή χρονιά. Αυτή η αναγνώριση αντανακλά τη δέσμευση της SKY express να χρησιμοποιεί τεχνολογία αιχμής για να μεταμορφώνει τις λειτουργίες της, να βελτιώνει την απόδοση και να συμβάλλει σε μια πιο βιώσιμη αεροπορική βιομηχανία.

Στην SKY express, η καινοτομία δεν είναι απλώς στόχος - είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ταυτότητάς μας. Αυτό το βραβείο τονίζει τη συνεχή μας προσπάθεια να ηγούμαστε της επιχειρησιακής αριστείας και να αναβαθμίζουμε την ικανοποίηση των επιβατών μας. Είμαστε περήφανοι για την αναγνώριση αυτή».

Σχολιάζοντας την αναγνώριση της SKY express, η Montserrat Barriga, Γενική Διευθύντρια της ERA, δήλωσε: «Η SKY express έχει πραγματικά αγκαλιάσει το πνεύμα της καινοτομίας, χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής για να μεταμορφώνει τις λειτουργίες της και να βελτιώνει την απόδοση, την ασφάλεια και τον περιβαλλοντικό της αντίκτυπο.

Η δέσμευσή της εταιρείας στον ψηφιακό μετασχηματισμό, από τις paperless cockpit λειτουργίες έως τη βελτιστοποίηση διαδρομών μέσω της τεχνητής νοημοσύνης, θέτει ένα εξαιρετικό παράδειγμα για το πεδίο της αεροπορίας. Συγχαίρουμε την SKY express για την οραματική της προσέγγιση και την ηγετική της θέση στο να προωθεί το μέλλον της αεροπορίας».

SKY EXPRESS2

Δειτε Επισης

EKT: Μείωση των επιτοκίων κατά 25 μονάδες βάσης-Η τρίτη για φέτος και η δεύτερη συνεχόμενη
Έσπασαν το φράγμα των τριών εκατομμυρίων οι αφίξεις τουριστών το ενιάμηνο-Οι κύριες αγορές
SKY express: Κατέκτησε το Innovation Airline Award 2024 για 2η συνεχόμενη χρονιά από την ERA
Τρέχουν οι διαδικασίες για λειτουργία της αγοράς φυσικού αερίου-Οι ανάγκες της ΡΑΕΚ και γιατί βγήκε σε προσφορές
Οι προϋπολογισμοί Δημοσιονομικού Συμβουλίου, Ταμείου Τ/κ περιουσιών και Φορέα Εξώδικης Επίλυσης Διαφορών
Η ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του ΣΤΕΚ για την συλλογική σύμβαση στα ξενοδοχεία-Διευκρινήσεις για το «ναι»
Τα τρία σενάρια του Eurocontrol για τις πτήσεις στην Ευρώπη
Ευρωπαϊκή διάκριση της Πάφου από τον θεσμό Green Destinations 2024
Στην έκδοση με τις 1000 +μεγαλύτερες εταιρείες της Κύπρου: Το άλλο πρόσωπο των CEOs
Romulus Hotel: Το εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα που αναβιώνει και γίνεται πεντάστερο