Η Infocredit Group κερδίζει τις εντυπώσεις στο GITEX Global 2024-Με απολυτή επιτυχία η πρώτη μέρα

Η Infocredit Group είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως η πρώτη μέρα του GITEX Global 2024 έχει ολοκληρωθεί με απολυτή επιτυχία.

Η GITEX Global 2024 πραγματοποιείται στο Dubai World Trade Centre όπου έχουμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε τις κορυφαίες λύσεις μας για την Κανονιστική Συμμόρφωση με τους κανονισμούς κατά της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες (AML), σε συνεργασία με τη LexisNexis, καθώς και την πλατφόρμα κανονιστικής συμμόρφωσης, ComplianceSuite.

Καθ' όλη τη διάρκεια των πρώτων ημερών, είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε με ηγέτες του κλάδου και επαγγελματίες στο τομέα της τεχνολογίας, συζητώντας τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της Κανονιστικής Συμμόρφωσης, των κινδύνων στον κυβερνοχώρο και της ψηφιακής καινοτομίας.

Ο Θεόδωρος Κρίγγου, Διευθύνων Σύμβουλος της Infocredit Group, μαζί με την ομάδα μας από ειδικούς στη Κανονιστική Συμμόρφωση, συμμετείχαν σε εποικοδομητικές συζητήσεις με αριθμό επισκεπτών και παρουσίασαν τις λύσεις. Τον εκθεσιακό μας χώρο επισκέφθηκαν ο κ. Νικόδημο Δαμιανού, Υφυπουργό Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής της Κύπρου συνοδευόμενος από τους κύριους Γιώργο Μαλέκκο, Αντιπρόεδρο του Κυπριακού Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής (CITEA), τον Δημήτρη Νησιώτη, Πρόεδρο του CITEA και τον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας κύριο Μάριο Παναγίδη.

Η Infocredit Group παρουσιάζει τις καινοτόμες λύσεις της, οι οποίες στοχεύουν στο να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να διασφαλίζουν τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς, ενώ παράλληλα να βελτιώνουν τις εσωτερικές τους διαδικασίες. Η πλατφόρμα μας ComplianceSuite, αποτελεί ένα ολοκληρωμένο εργαλείο κανονιστικής συμμόρφωσης, σχεδιασμένο για οργανισμούς κάθε μεγέθους παγκοσμίως. Εστιάζει στην ενίσχυση και απλοποίηση των διαδικασιών AML (Καταπολέμηση Νομιμοποίησης Εσόδων από Παράνομες Δραστηριότητες) και KYC (Γνωρίστε τον Πελάτη σας), προσφέροντας μια ολιστική προσέγγιση που βελτιώνει την αποδοτικότητα και διευκολύνει την καθημερινή λειτουργία των οργανισμών. Η πλατφόρμα έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των επισκεπτών της GITEX GLOBAL. Παρουσιάζουμε επίσης την καινοτόμο πλατφόρμα μας API4ALL, η οποία καλύπτει ένα ευρύ φάσμα δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων εταιρικών και χρηματοοικονομικών δεδομένων, AML και επαλήθευσης ταυτότητας (IDV), παρέχοντας παγκόσμια κάλυψη επικεντρωμένη στις ανάγκες των χρηστών σε όλο τον κόσμο. Δίνει επίσης τη δυνατότητα στους χρήστες να λαμβάνουν στρατηγικές αποφάσεις με αυτοπεποίθηση, μειώνοντας σημαντικά την έκθεση στους κινδύνους κανονιστικής συμμόρφωσης.

2

Η βραβευμένη πλατφόρμα ComplianceSuite αποτελεί ένα ολοκληρωμένο εργαλείο κανονιστικής συμμόρφωσης, σχεδιασμένο για οργανισμούς κάθε μεγέθους παγκοσμίως. Εστιάζει στην ενίσχυση και απλοποίηση των διαδικασιών AML (Καταπολέμηση Νομιμοποίησης Εσόδων από Παράνομες Δραστηριότητες) και KYC (Γνωρίστε τον Πελάτη σας), προσφέροντας μια ολιστική προσέγγιση που βελτιώνει την αποδοτικότητα και διευκολύνει την καθημερινή λειτουργία των οργανισμών. Με αυτόν τον τρόπο, οι επιχειρήσεις διασφαλίζουν τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς, ενώ παράλληλα βελτιώνουν τις εσωτερικές τους διαδικασίες.

Επιπρόσθετα, παρουσιάζουμε την πλατφόρμα που υποστηρίζουμε και στην οποία πιστεύουμε ακράδαντα, το ABLEBOOK, μια πλατφόρμα αφιερωμένη στην ενίσχυση της προσβασιμότητας για άτομα με αναπηρίες.

Η Infocredit Group προσκαλεί όλους τους επισκέπτες του GITEX που δεν έχουν επισκεφθεί ακόμη το περίπτερό μας H13-C17, να μας επισκεφθούν στο Κυπριακό Περίπτερο, για μια αποκλειστική ευκαιρία να μάθουν περισσότερα σχετικά με τις ολοκληρωμένες λύσεις μας για τη κανονιστική συμμόρφωση και την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εξατομικευμένες λύσεις συμμόρφωσης και κυβερνοασφάλειας της Infocredit Group, παρακαλούμε κάντε κλικ εδώ ή επικοινωνήστε μαζί μας στο +357 22 398000 ή μέσω email στο info@infocreditgroup.com.

Για πλήρεις λεπτομέρειες σχετικά με την GITEX GLOBAL 2024, παρακαλούμε κάντε κλικ εδώ.

Δειτε Επισης

Λύση για τους μισούς εγκλωβισμένους αγοραστές από ΥΠΕΣ, σε εκκρεμότητα 5.417 αιτήσεις
Παγκόσμιο χάσμα στην περιβαλλοντική, κοινωνική και εταιρική διακυβέρνηση (ESG)-Τα ευρήματα της ετήσιας έκθεσης της SEC Newgate
Η Infocredit Group κερδίζει τις εντυπώσεις στο GITEX Global 2024-Με απολυτή επιτυχία η πρώτη μέρα
Ενισχύει την παρουσία της στην κυπριακή αγορά με απευθείας δρομολόγιο Λάρνακα-Ρώμη η Aegean
Kyndryl: Εννέα στα δέκα στελέχη εμπιστεύονται την IT υποδομή της εταιρείας τους, αλλά…
Με χρηματοδότηση από την Εθνική Τράπεζα ύψους €42 εκατ. το εργοστάσιο της «Olympus» στην Κύπρο
Θέλουν διευκρινίσεις πριν λάβουν τελικές αποφάσεις για την συλλογική σύμβαση ξενοδόχοι και συντεχνίες
Google: Η πρώτη Big Tech που στρέφεται στην πυρηνική ενέργεια για την κάλυψη των αναγκών της
Στην έκδοση με τις 1000+μεγαλύτερες εταιρείες της Κύπρου: Big deals in Cyprus
Οκτώ απαντήσεις για την πρόταση του ΑΚΕΛ σε σχέση με την φορολόγηση των απροσδόκητων κερδών των τραπεζών