powered by

Domenica Group: Γιορτάζει το νέο εμβληματικό έργο «Elements»-Εκδήλωση στο Πάρκο των Χρωμάτων

Η Domenica Group, ηγέτης στην ανάπτυξη πολυτελών ακινήτων στην Πάφο, διοργάνωσε με υπερηφάνεια μια αποκλειστική εκδήλωση την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου για να γιορτάσει την πρόοδο ενός από τα πιο φιλόδοξα έργα της μέχρι σήμερα-το Elements, που βρίσκεται στην καρδιά του ζωντανού Πάρκου των Χρωμάτων, στο Κέντρο της Πάφου.

Με τις κατασκευές να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για αυτό το εμβληματικό έργο, το οποίο θα περιλαμβάνει 156 πολυτελή διαμερίσματα, η εκδήλωση προσέφερε μια μοναδική ευκαιρία σε περισσότερους από 250 καλεσμένους να βιώσουν το μέλλον της αστικής διαβίωσης.

Συνεργάτες της Domenica Group, φίλοι της εταιρείας και εκλεκτοί πελάτες συγκεντρώθηκαν στον κατασκευαστικό χώρο, που μεταμορφώθηκε σε έναν κομψό, φιλόξενο χώρο κατάλληλο ακόμα και για ψηλοτάκουνα. Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν μια αξέχαστη βραδιά με ποτά, εκλεκτό φαγητό και ζωντανή μουσική σε μια κομψή αλλά και χαλαρή ατμόσφαιρα.

Η εκδήλωση σχεδιάστηκε από τον Χάρη Τρεμετουσιώτη, ιδρυτή του δημιουργικού στούντιο tremeEats. Το catering της εκδήλωσης παρείχε το γνωστό Aquamare Beach Hotel, προσφέροντας μια νόστιμη επιλογή πιάτων που συνόδευε άψογα την εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα της βραδιάς.

Οι απαλοί ήχοι της ζωντανής μουσικής δημιούργησαν το ιδανικό κλίμα, με τους καλεσμένους να συζητούν το συναρπαστικό μέλλον του Elements.

domenica10002

Το Elements, μέρος της πρωτοβουλίας του Πάρκου των Χρωμάτων, αναμένεται να επαναπροσδιορίσει την πολυτελή διαβίωση στην Πάφο. Προσφέροντας συνολικά 156 μοντέρνα διαμερίσματα, το έργο υπόσχεται να προσφέρει έναν μοναδικό συνδυασμό αστικής ευκολίας και φυσικής ομορφιάς, σε έναν από τους πιο αναμενόμενους πράσινους χώρους της πόλης.

Το έργο αποτελεί βασικό πυλώνα του οράματος της Domenica Group να αναβαθμίσει το αστικό τοπίο της Πάφου, προσφέροντας ποιοτικές, κομψές κατοικίες με ευέλικτες τιμές για εγχώριους και διεθνείς αγοραστές.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με τη μεγάλη προσέλευση και τα θετικά σχόλια που λάβαμε. Αυτή η εκδήλωση μας έδωσε τη δυνατότητα να μοιραστούμε τον ενθουσιασμό μας για το Elements και να δώσουμε στους καλεσμένους μας μια πρώτη εικόνα για το τι έρχεται», δήλωσε ο Κυριάκος Χαραλάμπους, COO της Domenica Group.

«Ήταν σημαντικό για εμάς να γιορτάσουμε αυτό το ορόσημο με τρόπο που να αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή μας στην αριστεία, την καινοτομία και την κοινότητα της Πάφου. Ανυπομονούμε να ολοκληρώσουμε αυτό το έργο και να προσφέρουμε εξαιρετικούς χώρους διαβίωσης στους μελλοντικούς μας κατοίκους.»

domenica10003

Αυτή η γιορτή όχι μόνο σηματοδότησε ένα σημαντικό ορόσημο για το Elements, αλλά επίσης ανέδειξε τη δέσμευση της Domenica Group στην προώθηση της καινοτομίας σε όλα της τα έργα.

Η επιτυχία της βραδιάς είναι μια απόδειξη των ισχυρών σχέσεων που έχει χτίσει η Domenica Group με τους συνεργάτες και τους πελάτες της, καθώς και του αυξανόμενου ενθουσιασμού γύρω από το μέλλον του Κέντρου της Πάφου.

domenica10004

Οι καλεσμένοι έφυγαν από την εκδήλωση με έντονη προσμονή για την ολοκλήρωση του Elements, ενός έργου που υπόσχεται να γίνει καθοριστικό στοιχείο της εικόνας της Πάφου. Καθώς οι κατασκευές συνεχίζονται, η Domenica Group παραμένει αφοσιωμένη στην παράδοση ενός έργου που συνδυάζει την πολυτέλεια, τη βιωσιμότητα και τη σύγχρονη διαβίωση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Elements ή για να εξερευνήσετε ευκαιρίες επένδυσης, επικοινωνήστε με τη Domenica Group στο info@domenicagroup.com ή επισκεφθείτε το domenicagroup.com.

Δειτε Επισης

Μάκης Κετώνης: Το ταξίδι στην αειφορία και το επόμενο κεφάλαιο μιας συναρπαστικής επαγγελματικής διαδρομής
Νίκος Χριστοδουλίδης: Βελτιώνεται η φήμη και η αξιοπιστία της Κύπρου, προσελκύουμε ποιοτικές επενδύσεις
Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Εννέα κορυφαίες εταιρείες με έδρα την Κύπρο που υιοθέτησαν εργαλεία AI
Η ενεργειακή μετάβαση της Κύπρου και ο δρόμος για ένα ανθεκτικό και βιώσιμο μοντέλο ανάπτυξης
Οικιστικά οικόπεδα με υψηλές προοπτικές ανάπτυξης στην Πάφο από την Altamira Real Estate
Familychef: Πλάνα...διατροφής και μια εταιρεία που έχει ως στόχο οι πελάτες της να μάθουν να τρώνε σωστά
Έτσι θα διαμορφωθεί ο χώρος που δεσπόζει το ιστορικό εργοστάσιο της ΚΕΑΝ στη Λεμεσό (photos)
Αλ. Ιωσηφίδης: Ευεργετική για την κυπριακή ναυτιλία η ένταξη στη ζώνη Σένγκεν-Επιπρόσθετο κίνητρο στη φαρέτρα μας
Κατέβασε εκ νέου τα επιτόκια της, αλλά δεν δεσμεύεται για την πορεία που θα ακολουθήσουν στο μέλλον η ΕΚΤ
Νέα μείωση επιτοκίου από την Τράπεζα Κύπρου με αντίκτυπο σε 12.000 δανειολήπτες-Στο 2,40% από 2,65%