Domenica Group: Γιορτάζει το νέο εμβληματικό έργο «Elements»-Εκδήλωση στο Πάρκο των Χρωμάτων

Η Domenica Group, ηγέτης στην ανάπτυξη πολυτελών ακινήτων στην Πάφο, διοργάνωσε με υπερηφάνεια μια αποκλειστική εκδήλωση την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου για να γιορτάσει την πρόοδο ενός από τα πιο φιλόδοξα έργα της μέχρι σήμερα—το Elements, που βρίσκεται στην καρδιά του ζωντανού Πάρκου των Χρωμάτων, στο Κέντρο της Πάφου.

Με τις κατασκευές να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για αυτό το εμβληματικό έργο, το οποίο θα περιλαμβάνει 156 πολυτελή διαμερίσματα, η εκδήλωση προσέφερε μια μοναδική ευκαιρία σε περισσότερους από 250 καλεσμένους να βιώσουν το μέλλον της αστικής διαβίωσης.

Συνεργάτες της Domenica Group, φίλοι της εταιρείας και εκλεκτοί πελάτες συγκεντρώθηκαν στον κατασκευαστικό χώρο, που μεταμορφώθηκε σε έναν κομψό, φιλόξενο χώρο κατάλληλο ακόμα και για ψηλοτάκουνα. Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν μια αξέχαστη βραδιά με ποτά, εκλεκτό φαγητό και ζωντανή μουσική σε μια κομψή αλλά και χαλαρή ατμόσφαιρα.

Η εκδήλωση σχεδιάστηκε από τον Χάρη Τρεμετουσιώτη, ιδρυτή του δημιουργικού στούντιο tremeEats. Το catering της εκδήλωσης παρείχε το γνωστό Aquamare Beach Hotel, προσφέροντας μια νόστιμη επιλογή πιάτων που συνόδευε άψογα την εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα της βραδιάς.

Οι απαλοί ήχοι της ζωντανής μουσικής δημιούργησαν το ιδανικό κλίμα, με τους καλεσμένους να συζητούν το συναρπαστικό μέλλον του Elements.

elementsdomenica2

Το Elements, μέρος της πρωτοβουλίας του Πάρκου των Χρωμάτων, αναμένεται να επαναπροσδιορίσει την πολυτελή διαβίωση στην Πάφο. Προσφέροντας συνολικά 156 μοντέρνα διαμερίσματα, το έργο υπόσχεται να προσφέρει έναν μοναδικό συνδυασμό αστικής ευκολίας και φυσικής ομορφιάς, σε έναν από τους πιο αναμενόμενους πράσινους χώρους της πόλης.

Το έργο αποτελεί βασικό πυλώνα του οράματος της Domenica Group να αναβαθμίσει το αστικό τοπίο της Πάφου, προσφέροντας ποιοτικές, κομψές κατοικίες με ευέλικτες τιμές για εγχώριους και διεθνείς αγοραστές.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με τη μεγάλη προσέλευση και τα θετικά σχόλια που λάβαμε. Αυτή η εκδήλωση μας έδωσε τη δυνατότητα να μοιραστούμε τον ενθουσιασμό μας για το Elements και να δώσουμε στους καλεσμένους μας μια πρώτη εικόνα για το τι έρχεται», δήλωσε ο Κυριάκος Χαραλάμπους, COO της Domenica Group.

«Ήταν σημαντικό για εμάς να γιορτάσουμε αυτό το ορόσημο με τρόπο που να αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή μας στην αριστεία, την καινοτομία και την κοινότητα της Πάφου. Ανυπομονούμε να ολοκληρώσουμε αυτό το έργο και να προσφέρουμε εξαιρετικούς χώρους διαβίωσης στους μελλοντικούς μας κατοίκους.»

elementsdomenica3

Αυτή η γιορτή όχι μόνο σηματοδότησε ένα σημαντικό ορόσημο για το Elements, αλλά επίσης ανέδειξε τη δέσμευση της Domenica Group στην προώθηση της καινοτομίας σε όλα της τα έργα.

Η επιτυχία της βραδιάς είναι μια απόδειξη των ισχυρών σχέσεων που έχει χτίσει η Domenica Group με τους συνεργάτες και τους πελάτες της, καθώς και του αυξανόμενου ενθουσιασμού γύρω από το μέλλον του Κέντρου της Πάφου.

Οι καλεσμένοι έφυγαν από την εκδήλωση με έντονη προσμονή για την ολοκλήρωση του Elements, ενός έργου που υπόσχεται να γίνει καθοριστικό στοιχείο της εικόνας της Πάφου. Καθώς οι κατασκευές συνεχίζονται, η Domenica Group παραμένει αφοσιωμένη στην παράδοση ενός έργου που συνδυάζει την πολυτέλεια, τη βιωσιμότητα και τη σύγχρονη διαβίωση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Elements ή για να εξερευνήσετε ευκαιρίες επένδυσης, επικοινωνήστε με τη Domenica Group στο info@domenicagroup.com ή επισκεφθείτε το domenicagroup.com.

Δειτε Επισης

Πώς το Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας αλλάζει τον τομέα της υγείας της Κύπρου-Η δυνατότητα για επενδύσεις
Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας: Τα σημαντικά αποτελέσματα, ο θετικός αντίκτυπος και τα περιθώρια βελτίωσης
Το έργο που έρχεται να εξυπηρετήσει τους υδατοκαλλιεργητές της περιοχής Πεντακώμου-Τι περιλαμβάνει
Αναβάθμιση ψηφιακών υποδομών της Κύπρου με την σφραγίδα της Khazna-Υπογράφηκε μνημόνιο συνεργασίας
Domenica Group: Γιορτάζει το νέο εμβληματικό έργο «Elements»-Εκδήλωση στο Πάρκο των Χρωμάτων
«Πρόοδος»: Δίνει όλα τα στοιχεία στον ενδιαφερόμενο επενδυτή για τον «Ρόδον»-Προχωρά το due diligence
Η προόδος του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας-Πανέτοιμη για εκταμίευση της 5ης και 6ης δόσης η Κύπρος
Μ. Κεραυνός: Οι μέχρι σήμερα συνολικές εισπράξεις από το Σχέδιο Ανάκαμψης και ο δρόμος για τον τελικό στόχο
Αντίστροφη μέτρηση για τη δημοπρασία Οκτωβρίου της BidX1
Στην έκδοση με τις 1000+μεγαλύτερες εταιρείες της Κύπρου: 20+1 business leaders to watch