Έρχεται το 8ο Project Management Conference-Ένα από τα πιο αναμενόμενα συνέδρια στην Κύπρο (video)

Το PMI Cyprus Chapter διοργανώνει το 8ο Project Management Conference, ένα από τα πιο αναμενόμενα συνέδρια στην Κύπρο, την Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2024, στο Hilton Nicosia.

Ο Ευάγγελος Κουτρούζας, Αντιπρόεδρος του PMI Cyprus Chapter, μίλησε στην κάμερα του IN Business TV και εξήγησε τον σημαντικό ρόλο του οργανισμού στην επιχειρηματική κοινότητα της Κύπρου, λέγοντας ότι το PMI Cyprus Chapter είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που προωθεί την επιστήμη της Διοίκησης Έργων, σύμφωνα με τις αξίες και τα πρότυπα του Project Management Institute.

Ο κ. Κουτρούζας πρόσθεσε ότι το Παράρτημα έχει καθιερωθεί ως το πιο αξιόπιστο επαγγελματικό σώμα στη διαχείριση έργων, υποστηρίζοντας επαγγελματίες και οργανισμούς, έχοντας φτάσει τα 230 μέλη.

Η Ξένια Κυριακίδου, Αντιπρόεδρος Επαγγελματικής Ανάπτυξης, Εκπαίδευσης και Εκδηλώσεων, τόνισε τη συνεχή υποστήριξη που παρέχει το Chapter στα μέλη του, λέγοντας ότι το PMI Cyprus Chapter δεν είναι απλώς ένα δίκτυο επαγγελματιών, αλλά μια συνεχώς εξελισσόμενη κοινότητα που προωθεί τον τομέα της διαχείρισης έργων στην Κύπρο.

Ανέφερε επίσης ότι μέσα από σεμινάρια και εκδηλώσεις δικτύωσης, το Chapter προσφέρει ευκαιρίες επαγγελματικής ανάπτυξης και ουσιαστικών σχέσεων για τα μέλη του.

Κλείνοντας, η κ. Κυριακίδου υπογράμμισε τον κύριο στόχο του Παραρτήματος, λέγοντας: "Η προώθηση της θεσμοθέτησης του επαγγέλματος του Project Manager στην Κύπρο είναι κεντρικός μας στόχος, και επιδιώκουμε την πιστοποίηση των επαγγελματιών διαχείρισης έργων σύμφωνα με τα πρότυπα του PMI."

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη πιο κάτω:

Το συνέδριο υπόσχεται να προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες για μάθηση, επαγγελματική ανάπτυξη και δικτύωση για όλους όσους εμπλέκονται στη διαχείριση έργων.

Καταξιωμένοι ηγέτες του κλάδου θα μοιραστούν τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους, εστιάζοντας στις πιο πρόσφατες τάσεις και μελλοντικές κατευθύνσεις στη διαχείριση έργων. Θα συζητηθούν θέματα όπως η τεχνολογία, η επικοινωνία, και η διαχείριση προκλήσεων σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών, προσφέροντας εργαλεία και τεχνικές για την επίτευξη στρατηγικών στόχων.

Μην χάσετε την ευκαιρία να είστε μέρος ενός μοναδικού συνεδρίου που διαμορφώνει το μέλλον της διαχείρισης έργων στην Κύπρο.

Οι συμμετέχοντες θα αποκομίσουν πολύτιμες γνώσεις, θα εμπλακούν σε ουσιαστικές συζητήσεις και θα έχουν την ευκαιρία να διευρύνουν το επαγγελματικό τους δίκτυο.

Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ.

Οργανωτής: Project Management Institute Cyprus

Συντονιστής: IMH

Χορηγοί Επικοινωνίας: GOLD, INBusiness

Δειτε Επισης

«Πρόοδος»: Δίνει όλα τα στοιχεία στον ενδιαφερόμενο επενδυτή για τον «Ρόδον»-Προχωρά το due diligence
ΗR Conference: Προς αναζήτηση της ψυχικής υγείας και ευημερίας στο χώρο εργασίας
Η προόδος του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας-Πανέτοιμη για εκταμίευση της 5ης και 6ης δόσης η Κύπρος
Μ. Κεραυνός: Οι μέχρι σήμερα συνολικές εισπράξεις από το Σχέδιο Ανάκαμψης και ο δρόμος για τον τελικό στόχο
Δυναμική η παρουσία της Cyta Business στο Inspire Festival
SMARTNAV: Η νέα πρόταση των Logistics
Μακροπρόθεσμες επενδύσεις σε έναν… βραχυπρόθεσμο κόσμο
Πόλη Χρυσοχούς: Υπογραφή συμβολαίων για παραμετροποίηση μηχανογραφικού συστήματος
Έρευνα για τις μετακινήσεις των πολιτών της Λεμεσού-Πρωτοβουλία για βελτίωση των υποδομών
Έρχεται το 8ο Project Management Conference-Ένα από τα πιο αναμενόμενα συνέδρια στην Κύπρο (video)