Στη Σόφια η μεγαλύτερη έκθεση αυτοκινήτων της Ευρώπης

Τη μεγαλύτερη έκθεση αυτοκινήτων της Ευρώπης το 2024 θα φιλοξενήσει η Σόφια, μεταξύ 18 και 27 Οκτωβρίου στο Inter Expo Centre, όπως δήλωσε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος της Ένωσης Κατασκευαστών Αυτοκινήτων (ACM) Αλεξάντερ Κοσταντίνοφ.

Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου για την έκθεση, τα εγκαίνια της οποίας θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου, σύμφωνα με το BTA, ο κ. Κοσταντίνοφ είπε ότι η φετινή διοργάνωση περιλαμβάνει τον μεγαλύτερο αριθμό συμμετεχόντων που υπήρξε ποτέ στην συγκεκριμένη έκθεση και ότι οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν αυτοκίνητα που ήδη πωλούνται, καθώς και κάποια που δεν έχουν βγει ακόμη στην αγορά.

Είπε ακόμη ότι τα αυτοκίνητα που εκτίθενται αντιπροσωπεύουν την κατεύθυνση προς την οποία θα εξελιχθεί η κινητικότητα στην Ευρώπη.

«Το όραμα είναι η προσιτή και ουδέτερη από άποψη άνθρακα κινητικότητα, για να βελτιωθεί το περιβάλλον, η ζωή όλων και η οικονομία της ηπείρου. Σήμερα ξεκινά η έκθεση στο Παρίσι, αλλά αυτή της Σόφιας θα είναι η μεγαλύτερη», είπε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ACM.

Σύμφωνα με το BTA, θα παρουσιαστούν νέα μοντέλα, παλαιά αυτοκίνητα, καθώς και συλλεκτικά αυτοκινούμενα τροχόσπιτα, ενώ θα υπάρχει περίπτερο της Εθνικής Αστυνομίας με νέο εξοπλισμό, κάμερες και πολυτελή οχήματα επιβολής του νόμου, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν επίσης να ελέγξουν αν έχουν να πληρώσουν πρόστιμα τους.

Θα παρουσιαστούν επίσης ανταλλακτικά αυτοκινήτων, ελαστικά και λάδια, καθώς και σταθμοί φόρτισης για ηλεκτρικά οχήματα.

Δειτε Επισης

Το ύψος των επιτοκίων που δίνουν οι τράπεζες στην Κύπρο-Τι δείχνουν τα στοιχεία της Κεντρικής Τράπεζας
Στη Σόφια η μεγαλύτερη έκθεση αυτοκινήτων της Ευρώπης
Τα διαθέσιμα προς εκμίσθωση οικόπεδα σε βιομηχανικές περιοχές στον κατάλογο του Υπουργείου Εμπορίου
Η κλινική Bellissimo επεκτείνεται στη Λευκωσία και ανοίγει στο Mall of Engomi
Στις 100 καλύτερες εταιρείες στην Ευρώπη για να εργαστεί κανείς ο όμιλος Παπαέλληνας
Τα συγχρηματοδοτούμενα δημόσια και αναπτυξιακά έργα που τρέχουν Υπ. Εσωτερικών και Υπ. Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων
Οι υποστηρικτές των ευρωπαϊκών δασμών κατά της Κίνας κινδυνεύουν με αντίποινα
Olympus και Kassatly επιβεβαιώνουν την δυναμική της Κύπρου ως ελκυστικού προορισμού για επενδύσεις
Ο Γρηγόρης Καμπέρης νέος γενικός διευθυντής της Philip Morris Κύπρου και Μάλτας
Οι προδιαγραφές του εργοστασίου παραγωγής χαλλουμιού της «Όλυμπος» στην Κύπρο-Επένδυση €70 εκατ.