Εγκαινιάστηκε η νέα boutique Υπεραγορά Μικρόπολις στο Πέρα Χωριό Νήσου

Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια της νέας Boutique Υπεραγοράς Μικρόπολις στο Πέρα Χωριό Νήσου στη Λευκωσία μέλους του Ομίλου Υπεραγορών MAS.

Η υπερσύγχρονη, μοντέρνα και προσεκτικά σχεδιασμένη Υπεραγορά δημιουργήθηκε με σκοπό να παρέχει μία μοναδική εμπειρία ψωνίσματος και λύσεις σε κάθε επισκέπτη, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες του αγοραστικού κοινού της περιοχής και όχι μόνο.

Την έναρξη των εγκαινίων της νέας Υπεραγοράς Μικρόπολις έκανε με έναν σύντομο χαιρετισμό ο Γενικός Διευθυντής των Υπεραγορών Μικρόπολις, κ. Σάββας Καφφάς, ο οποίος καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους και τόνισε πως ο σχεδιασμός της έγινε με σκοπό να είναι όσο το δυνατό πιο φιλική στον καταναλωτή.

Ακολούθησε ο αγιασμός του νέου boutique καταστήματος από τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Γεώργιο και η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μία όμορφη και λιτή δεξίωση.

Οι Υπεραγορές Μικρόπολις, με το σλόγκαν, "Καθημερινή Εμπειρία Φρεσκάδας", δείχνουν έμπρακτα την προσήλωσή και την δέσμευσή τους σχετικά με την καθημερινή επιμέλεια της προμήθειας φρέσκων προϊόντων κορυφαίας ποιότητας, με ιδιαίτερη έμφαση στους κύπριους παραγωγούς.

Ταυτόχρονα, η άριστη εξυπηρέτηση που χαρακτηρίζει τις Υπεραγορές MAS, αποτελεί αδιαμφησβήτητα έναν από τους πρωταρχικούς στόχους του νέου boutique καταστήματος διασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο την απόλυτη ικανοποίηση κάθε επισκέπτη.

mikropolismas2

Εντός των Υπεραγορών Μικρόπολις, το καταναλωτικό κοινό μπορεί να βρει πέραν των 1,500 προϊόντων με την σήμανση «Καθημερινά Χαμηλές Τιμές», καθώς και έναν μεγάλο αριθμό προσφορών σε κάθε προϊοντική κατηγορία.

Με αυτό τον τρόπο, οι καταναλωτές έχουν την δυνατότητα να επωφεληθούν από τις προσφορές προϊόντων από όποια κατηγορία επιθυμούν να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους καθώς και να λάβουν τα ωφελήματα των εξειδικευμένων προσφορών της δωρεάν εφαρμογής MAS&WIN.

Στο πλαίσιο της ευρύτερης πολιτικής του Ομίλου, οι Υπεραγορές Μικρόπολις συνεχίζουν να στηρίζουν έμπρακτα τους μικρούς παραγωγούς, τις κυπριακές βιοτεχνίες καθώς και διάφορους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς σε μία προσπάθεια περεταίρω ενίσχυσης της τοπικής οικονομίας της Κύπρου.

Δειτε Επισης

Το ύψος των επιτοκίων που δίνουν οι τράπεζες στην Κύπρο-Τι δείχνουν τα στοιχεία της Κεντρικής Τράπεζας
Στη Σόφια η μεγαλύτερη έκθεση αυτοκινήτων της Ευρώπης
Εγκαινιάστηκε η νέα boutique Υπεραγορά Μικρόπολις στο Πέρα Χωριό Νήσου
Τα διαθέσιμα προς εκμίσθωση οικόπεδα σε βιομηχανικές περιοχές στον κατάλογο του Υπουργείου Εμπορίου
Η κλινική Bellissimo επεκτείνεται στη Λευκωσία και ανοίγει στο Mall of Engomi
Στις 100 καλύτερες εταιρείες στην Ευρώπη για να εργαστεί κανείς ο όμιλος Παπαέλληνας
Τα συγχρηματοδοτούμενα δημόσια και αναπτυξιακά έργα που τρέχουν Υπ. Εσωτερικών και Υπ. Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων
Οι υποστηρικτές των ευρωπαϊκών δασμών κατά της Κίνας κινδυνεύουν με αντίποινα
Olympus και Kassatly επιβεβαιώνουν την δυναμική της Κύπρου ως ελκυστικού προορισμού για επενδύσεις
Ο Γρηγόρης Καμπέρης νέος γενικός διευθυντής της Philip Morris Κύπρου και Μάλτας