Στις 100 καλύτερες εταιρείες στην Ευρώπη για να εργαστεί κανείς ο όμιλος Παπαέλληνας

Mια ακόμη μεγάλη, ξεχωριστή, διάκριση για τον Όμιλο ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ. Οι διεθνείς οργανισμοί Fortune Media και Great Place To Work συμπεριέλαβαν για το 2024 τον Όμιλο ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ στην λίστα με «τις 100 καλύτερες εταιρείες στην Ευρώπη για να εργαστεί κάποιος» (Fortune 100 Best Companies to Work For in Europe for 2024).

Η διάκριση αυτή έρχεται ως συνέχεια της πιστοποίησης του Ομίλου για τρίτη συνεχή χρονιά ως Great Place

To Work, ενώ το 2024 συμπεριελήφθη στη λίστα με τις Cyprus Best Workplaces Companies

Η λίστα με «τις 100 καλύτερες εταιρείες στην Ευρώπη για να εργαστεί κάποιος», περιέχει 25 πολυεθνικές και 75 μεγάλες εταιρείες, οι οποίες θα πρέπει να έχουν προσωπικό άνω των 500 ατόμων και να περιλαμβάνονται στην ευρωπαϊκή λίστα Best Workplaces.

Το Great Place to Work® είναι ένας διεθνής οργανισμός έρευνας και αξιολόγησης του εταιρικού εργασιακού περιβάλλοντος.

Προσφέρει πιστοποίηση και διεθνή αναγνώριση στις επιχειρήσεις εκείνες που διακρίνονται για την εργασιακή τους κουλτούρα, έχοντας δημιουργήσει για τους εργαζομένους τους ένα περιβάλλον στο οποίο αισθάνονται μεγάλου βαθμού εμπιστοσύνη, αλλά και περηφάνια που είναι μέλη του.

H λίστα «100 Best Companies» είναι όμως αυτή που αναγνωρίζει περισσότερο το υψηλό επίπεδο του περιβάλλοντος εργασίας και τους ισχυρούς δεσμούς των εργαζομένων, βάσει έρευνας που διεξάγεται εμπιστευτικά μεταξύ τους. Μόνο εταιρείες με ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά θετικών απαντήσεων στις 60 ερωτήσεις που περιέχει η έρευνα, είναι σε θέση να περιληφθούν στη συγκεκριμένη λίστα.

Ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής του Ομίλου κ. Χρήστος Παπαέλληνας ανέφερε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την συμπερίληψη μας σε αυτή την τιμητική λίστα. Αυτό είναι ένα αποτέλεσμα που οφείλεται πάνω από όλα στους ανθρώπους μας, που εργάζονται με πάθος και αφοσίωση υπηρετώντας τις αρχές και τις αξίες του Ομίλου μας.»

Τα συγχαρητήρια του προς τις εταιρείες που περιλαμβάνονται στη λίστα, απηύθυνε και ο Michael C. Bush, CEO of Great Place To Work. «Παρά τις οικονομικές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν», παρατήρησε, «αυτές οι εταιρείες βρήκαν διεξόδους να προσφέρουν περισσότερα για στήριξη των εργαζομένων τους, ενισχύοντας έτσι τα θεμέλια εμπιστοσύνης μαζί τους.».

Ενώ, η Grethe Schepers, διευθύντρια της Europe at Fortune σημείωσε πως «Αυτές οι εταιρείες δημιούργησαν εργασιακά περιβάλλοντα όπου τα μέλη του προσωπικού τους ευημερούν και αισθάνονται ότι επικρατεί έναντι τους αίσθημα δικαιοσύνης, ειλικρίνειας και αξιοπιστίας».

Από πλευράς της, η Ανώτερη Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ, Μέλανι Μιχαηλίδου, τόνισε ότι «από όλες τις εταιρείες στην Κύπρο, 70 στο σύνολο τους, που πέρασαν την διαδικασία πιστοποίησης της λίστας Best Workplaces™ για το 2024, η δική μας εταιρεία διακρίθηκε ως η καλύτερη από τις καλύτερες στην κατηγορία άνω των 250 ατόμων σε προσωπικό”.

Αναφερόμενη στην τελευταία μεγάλη διάκριση των «100 καλύτερων εταιρειών στην Ευρώπη για να εργαστεί κάποιος», πρόσθεσε πως «αυτό επιβεβαιώνει το γεγονός ότι με ανθρωποκεντρική προσήλωση, οικοδομούμε μια πολύ ισχυρή εταιρική κουλτούρα, τοποθετώντας τους εργαζομένους μας στην καρδιά του οργανισμού μας. Εμπνεόμαστε από τη δύναμη της συνεργασίας και τη θέλησή τους να εξελιχθούν, σε ένα ανοικτό περιβάλλον προόδου και ανάπτυξης. Με θεμέλια την εμπιστοσύνη και την περηφάνια.»

Σημειώνεται πως ο Όμιλος ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ το 2024 εξασφάλισε, για Τρίτη συνεχή φορά και την κορυφαία διεθνή διάκριση Investors In People Platinum, πάνω σε θέματα διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού και εφαρμογής της επιχειρησιακής στρατηγικής.

  • Σχετικά με τον Όμιλο ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ:

Ο Όμιλος ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ μετά από διαδρομή σχεδόν ενός αιώνα, έχει κατακτήσει ηγετική θέση στους τομείς που δραστηριοποιείται.

Αυτοί περιλαμβάνουν την προώθηση και διανομή φαρμάκων, προϊόντων φαρμακείου, συμπληρωμάτων διατροφής, καλλυντικών, καταναλωτικών προϊόντων, ένα εκτενές δίκτυο καταστημάτων λιανικής που αντιπροσωπεύουν οι μάρκες Beauty Line, Holland & Barrett, Yves Rocher και Butterfly Beauty Store, καθώς και ολοκληρωμένες υπηρεσίες διακίνησης.

Στο ευρύ πεδίο της επιχειρηματικής του λειτουργίας, ο Όμιλος έχει δημιουργήσει εδραιωμένες συνεργασίες με κορυφαίες πολυεθνικές εταιρείες, προϊόντα των οποίων εκπροσωπεί και διανέμει στην κυπριακή αγορά.

Μέσα από τη δυνατή σχέση εμπιστοσύνης με τον Κύπριο καταναλωτή, ο Όμιλος υλοποιεί τη στρατηγική της μεθοδικής επέκτασής του. Ανοίγει νέους δρόμους ποιότητας και αξιοπιστίας, έχοντας ήδη καθιερωθεί σαν ο ισχυρότερος όμιλος προϊόντων υγείας, ομορφιάς και ευεξίας στην Κύπρο.

Με διαχρονική αποστολή να κάνει όλο και περισσότερους ανθρώπους να ζουν και να νιώθουν καλύτερα, ο Όμιλος ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ πιστεύει πως οι έννοιες της εξέλιξης και ανάπτυξης αποκτούν νόημα όταν συνδυάζονται με επιχειρηματική ηθική. Επιλέγει την κατεύθυνση της βιωσιμότητας, ως τη μοναδική ρεαλιστική προσέγγιση απέναντι στις νέες προκλήσεις, συμβάλλοντας με όλες του τις δυνάμεις στη διασφάλιση της κοινωνικής ευημερίας, της οικονομικής προόδου και της προστασίας του περιβάλλοντος.

Δειτε Επισης

Τα διαθέσιμα προς εκμίσθωση οικόπεδα σε βιομηχανικές περιοχές στον κατάλογο του Υπουργείου Εμπορίου
Η κλινική Bellissimo επεκτείνεται στη Λευκωσία και ανοίγει στο Mall of Engomi
Στις 100 καλύτερες εταιρείες στην Ευρώπη για να εργαστεί κανείς ο όμιλος Παπαέλληνας
Τα συγχρηματοδοτούμενα δημόσια και αναπτυξιακά έργα που τρέχουν Υπ. Εσωτερικών και Υπ. Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων
Οι υποστηρικτές των ευρωπαϊκών δασμών κατά της Κίνας κινδυνεύουν με αντίποινα
Olympus και Kassatly επιβεβαιώνουν την δυναμική της Κύπρου ως ελκυστικού προορισμού για επενδύσεις
Ο Γρηγόρης Καμπέρης νέος γενικός διευθυντής της Philip Morris Κύπρου και Μάλτας
Προς επέκταση το γραμμικό πάρκο στον Πεδιαίο-Θα φθάσει μέχρι την περιοχή Αγίου Ανδρέα
Στην έκδοση με τις 1000+μεγαλύτερες εταιρείες της Κύπρου-Largest employers
Δημόσιο: Πόσο αυξήθηκαν οι δαπάνες προσωπικού από το 2013 και πώς κατανέμονται ανά Υπουργείο