Η κλινική Bellissimo επεκτείνεται στη Λευκωσία και ανοίγει στο Mall of Engomi

Με μία νέα άφιξη εμπλουτίζεται προσεχώς το Mall of Engomi, καθώς σύντομα θα υποδεχθεί την κλινική Bellissimo, η οποία θα προσφέρει μία σειρά από προηγμένες θεραπείες με λέιζερ, θεραπείες προσώπου και άλλες αισθητικές διαδικασίες.

Η Bellissimo Clinic, γνωστή για τις κορυφαίες θεραπείες αισθητικής και δερματολογίας, επεκτείνεται στη Λευκωσία. Με τη φήμη της για χρήση τεχνολογίας αιχμής και μιας ομάδας εξειδικευμένων επαγγελματιών, η κλινική παρέχει εξατομικευμένη φροντίδα προσαρμοσμένη στις ανάγκες κάθε πελάτη, από την αναζωογόνηση του προσώπου μέχρι τις μεταμοσχεύσεις μαλλιών.

belissimoclinic

Η Bellissimo Clinic, ιδρύθηκε στη Σόφια της Βουλγαρίας από τον Δρ. Ιάκωβο (Τζακ) Αντωνίου, Πλαστικό Χειρούργο και τη Δρ. Μαρία Κασίνη, Δερματολόγο Χειρούγο και επεκτάθηκε στη Λάρνακα το 2020.

belissimoclinic4

Αναγνωρισμένη ως σύγχρονη κλινική αισθητικής ιατρικής και μεταμόσχευσης μαλλιών στην Κύπρο, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων της πλαστικής χειρουργικής, της κλινικής δερματολογίας και των αισθητικών παρεμβάσεων. Η κλινική χρησιμοποιεί εξοπλισμό και συστήματα λέιζερ τελευταίας τεχνολογίας, εξασφαλίζοντας υψηλής ποιότητας, ασφαλείς και αποτελεσματικές διαδικασίες.

belissimoclinic3

Η κλινική είναι αφοσιωμένη στην παροχή κορυφαίας φροντίδας για το πρόσωπο και το σώμα, χρησιμοποιώντας τις πιο πρόσφατες και ασφαλέστερες θεραπείες.

belissimoclinic3

Η ομάδα της Bellissimo Clinic είναι προσηλωμένη στην παροχή εξαιρετικών αποτελεσμάτων, με έμφαση στη βελτίωση της υγείας και της ομορφιάς των ασθενών για να ενισχύσει την αυτοπεποίθηση και την ευεξία.

Η αποστολή τους είναι να προσφέρουν ασφαλείς και εξατομικευμένες υπηρεσίες, διασφαλίζοντας ότι οι ασθενείς θα δείχνουν και θα αισθάνονται στα καλύτερά τους, δίνοντας προτεραιότητα στη φροντίδα και την ικανοποίησή τους.

Δειτε Επισης

Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης: Ουσιώδους σημασίας για την παγκόσμια πρόοδο τα διεθνή πρότυπα
Τα συγχρηματοδοτούμενα δημόσια και αναπτυξιακά έργα που τρέχουν Υπ. Εσωτερικών και Υπ. Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων
Υποτροφίες στο Σωματείο Ευημερίας Φοιτητών ΤΕΠΑΚ από τον δικηγορικό οίκο Patrikios Legal
Universal Life: Στηρίζει τον Σύνδεσμο Ρευματοπαθών Κύπρου στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της
Η αναγκαιότητα της αποταμίευσης για συνταξιοδότηση
Olympus και Kassatly επιβεβαιώνουν την δυναμική της Κύπρου ως ελκυστικού προορισμού για επενδύσεις
ΕΚΟ Κύπρου: Φιλανθρωπικό δείπνο για ενίσχυση του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος
Ηγεσία και καινοτομία στο 15ο Limassol Economic Forum
Οι προδιαγραφές του εργοστασίου παραγωγής χαλλουμιού της «Όλυμπος» στην Κύπρο-Επένδυση €70 εκατ.
Προς επέκταση το γραμμικό πάρκο στον Πεδιαίο-Θα φθάσει μέχρι την περιοχή Αγίου Ανδρέα