Καταξιώνεται ως βασικός παίκτης στην αιγυπτιακή αγορά η VTN MISR-«Επιτυχημένη και ανοδική πορεία»(pics)

Παρούσα για δεύτερη συνεχή χρονιά σε μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις που αφορούν την κτηνοτροφία και την υγεία των ζώων, την έκθεση Agrena Middle East 2024, που πραγματοποιείται στην Αίγυπτο από τις 10 έως τις 12 Οκτωβρίου, είναι η κυπριακών συμφερόντων VTN MISR Ltd, μέλος του Συγκροτήματος VTN Group, με ένα εντυπωσιακό περίπτερο.

Η έκθεση Agrena, η οποία πραγματοποιείται φέτος για 24η χρονιά, αποτελεί την μεγαλύτερη και πιο γνωστή έκθεση πουλερικών, κτηνοτροφίας και ψαριών στην Αίγυπτο και στοχεύει στην ακμάζουσα αυτή βιομηχανία σε μια από τις μεγαλύτερες αγορές προϊόντων στη Μέση Ανατολή, με έμφαση στο να παρέχει στους παράγοντες του χώρου τις δυνατότητες να διευρύνουν τους ορίζοντές τους, ερχόμενοι από κοντά σε επαφή με την πιο πρόσφατη τεχνολογία, προϊόντα και υπηρεσίες.

VTN1

Μιλώντας στο InBusinessNews με αφορμή την συμμετοχή της εταιρείας στην έκθεση για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο ανώτερος γενικός διευθυντής του Συγκροτήματος VTN, Κυριάκος Ν. Αγκαστινιώτης, τόνισε πως «η VTN MISR Ltd, μέλος του Συγκροτήματος VTN Group είναι ίσως η μόνη αιγυπτιακή εταιρεία κυπριακών συμφερόντων που δραστηριοποιείται στην Αίγυπτο, συνεχίζοντας την πορεία της VitaTrace Nutrition Ltd, η οποία έχει μια πολύ επιτυχημένη πορεία στην χώρα από το 1981 και η οποία έχει καταξιωθεί ως βασικός παίχτης στην αιγυπτιακή αγορά εμπορευόμενη προϊόντα υψηλής ποιότητας και καινοτόμα για την κτηνοτροφία».

«Η εταιρεία», πρόσθεσε, «έχει καθιερωθεί στην αιγυπτιακή αγορά, κατέχοντας αξιοζήλευτη θέση. Διαθέτει δικές της εγκαταστάσεις, προσωπικό, οχήματα και κέντρο διανομής, καθώς και πολύ καλά καταρτισμένη επιστημονική μονάδα».

Σημείωσε, δε, ότι η μητρική εταιρεία της VTN MISR Ltd, VitaTrace Nutrition Ltd, εξάγει στην Αίγυπτο αδιάκοπτα από το 1981 και «θεωρείται κορυφαία εταιρεία στον τομέα της στην αιγυπτιακή αγορά λόγω ποιότητας, τεχνογνωσίας, συνέπειας και καινοτομίας».

VTN2

Η επιτυχημένη πορεία

Ερωτηθείς σχετικά, ο κ. Αγκαστινιώτης ανέφερε ότι η VTN MISR Ltd ιδρύθηκε το 2021 και έκτοτε ακολουθεί μια επιτυχημένη και ανοδική πορεία στην αγορά της Αιγύπτου.

«Αν και τον πρώτο χρόνο υπήρξαν μερικές δυσκολίες, εντούτοις, η συνέχεια εξελίχθηκε και εξελίσσεται πολύ ομαλά και ανοδικά», πρόσθεσε, τονίζοντας ότι «εάν ήταν εύκολη αγορά η αιγυπτιακή, θα ήταν όλοι σε αυτήν».

«Οι καλοί και επιτυχημένοι επιχειρηματίες, φαίνονται στις δύσκολες αγορές», υπέδειξε χαρακτηριστικά ο κ. Αγκαστινιώτης, υπογραμμίζοντας πως «το όνομα VTN στην Αίγυπτο θεωρείται κορυφαίο και είναι συνώνυμο με την ποιότητα και την αξιοπιστία».

VTN3

Σημειώνεται πως το Συγκρότημα της VitaTrace Nutrition Ltd (VTN Group) πέραν του ότι είναι μακράν ο μεγαλύτερος οργανισμός παραγωγής και διάθεσης διατροφικών και φαρμακευτικών προϊόντων για την κτηνοτροφία στην Κύπρο, έχει επίσης παρουσία σε 17 χώρες στο εξωτερικό, τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Μέση Ανατολή, αλλά και στην Άπω Ανατολή, τιμώντας την Κύπρο διεθνώς.

VTN4

Δειτε Επισης

Ηλεκτροκίνηση: Το δίλημμα που αντιμετωπίζει η Ευρώπη
Ο Κίκης Καζαμίας νέος πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Lordos
Ευγένιος Ευγενίου: Πρεσβευτής της Κύπρου ο όμιλος Kassalty-«Δίπλα σας σε όλες τις φάσεις της διαδικασίας»
«Το εργοστάσιο της BBBI ανοίγει θέσεις εργασίας και δίνει ώθηση για επενδύσεις»-Οφέλη για την περιοχή του Ύψωνα
Ουραγός η Ευρώπη για την ανάπτυξη του παγκόσμιου εμπορίου-Η νέα έκθεση του ΠΟΕ
Καταξιώνεται ως βασικός παίκτης στην αιγυπτιακή αγορά η VTN MISR-«Επιτυχημένη και ανοδική πορεία»(pics)
«Εντάσσεται σε μια ήδη ισχυρή βιομηχανία η Όλυμπος-Ορόσημο η δραστηριοποίηση του εργοστασίου της»
«Δεύτερο σπίτι» για τον όμιλο Kassatly η Κύπρος-Εγκαινιάστηκε η νέα μονάδα παραγωγής της BBBI στον Ύψωνα
Ετήσια μείωση 18,5% στο έλλειμμα εμπορικού ισοζυγίου Ιανουαρίου-Αυγούστου...Διαμορφώθηκε στα €4,98 δισ.
Γερμανία: Αύξηση 2,1% στον τζίρο του λιανεμπορίου τον Αύγουστο