Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Logicom o Δρ. Χριστόφορος Χατζηκυπριανού

Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Logicom Public, επί προσωρινής βάσης και με ισχύ από τις 09 Οκτωβρίου 2024, εξελέγη από το Δ.Σ. της εταιρείας ο μη εκτελεστικός, o ανεξάρτητος διοικητικός σύμβουλος Δρ. Χριστόφορο Χατζηκυπριανού

Ο Δρ. Χριστόφορος Χατζηκυπριανού είναι Fulbright scholar και κάτοχος πτυχίου BSc in Industrial Technology και μεταπτυχιακού MBA από το Southern Illinois University των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Είναι επίσης κάτοχος διδακτορικού διπλώματος (PhD) από το Middlesex University του Ηνωμένου Βασιλείου. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στην εκτελεστική διαχείριση και πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης.

Εξειδικεύεται σε τομείς όπως η οργανωτική ηγεσία, στρατηγική ανάπτυξης, λειτουργική αποτελεσματικότητα, διαχείριση αλλαγών, βελτιστοποίηση απόδοσης και συγχωνεύσεις/εξαγορές.

Σήμερα, είναι Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος του Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου. Είναι επίσης μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Galileo Global Education.

Στο παρελθόν υπηρέτησε ως Διευθύνων Σύμβουλος της Laureate Cyprus και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής για τη Laureate Europe.

Ο Δρ. Χατζηκυπριανού είναι ισχυρός υποστηρικτής της βιωσιμότητας στον τομέα της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης και στόχος του είναι να μετατραπεί η Κύπρος σε ένα ποιοτικό εκπαιδευτικό κέντρο.

Έχει τιμηθεί με το βραβείο Man of the Year στις Υπηρεσίες για το 2018 και το Βραβείο Επιχειρηματικού Ηγέτη στις Υπηρεσίες από το ΚΕΒΕ για το 2023.

Από το 2020, είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Logicom Public Limited.

Μεταξύ άλλων, είναι κριτής των European Business Awards και των QS Reimagine Education Awards, και είναι μέλος των συνδέσμων Cyprus-Jordan Association και Cyprus-East & South East Asia Association. Επιπλέον, συμμετέχει σε διάφορες κοινωνικές και αθλητικές επιτροπές και εκτελεί καθήκοντα Γενικού Γραμματέα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πανεπιστημιακού Αθλητισμού.

Δειτε Επισης

Ευέλικτο μέλλον: Πώς οι κυπριακές επιχειρήσεις μπορούν να ενδυναμώσουν τις γυναίκες στα επαγγέλματα STEM
Παρτίδα poker για επιχειρηματική ηγεσία και ρίσκο στο Limassol Economic Forum
Και επίσημα υποψήφια Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2030 η Αγία Νάπα
Στην έκδοση με τις 1000+μεγαλύτερες εταιρείες της Κύπρου-Αυτές με τζίρο €100+ εκατ.
5ο Lidl Welleness Camp: Ανοίγοντας τον δρόμο στις υγιεινές συνήθειες
Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Logicom o Δρ. Χριστόφορος Χατζηκυπριανού
Καλές πρακτικές και Fintech στο Open Day BoC Fintech Hackathon 5.0
Απονομή πλήρους υποτροφίας ΜΒΑ από το CIM-Cyprus Business School και τον TechIsland
Tι προβλέπει η συμφωνία για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης στην «Larnaca Public Transport»
Τι αλλάζει στα κριτήρια για την κάθοδο ξένων πανεπιστημίων-Ποια εξέφρασαν ενδιαφέρον για παραρτήματα