Η φημολογία για Κεραυνό-Κουμή και η... ψήφος εμπιστοσύνης που πήραν από Χριστοδουλίδη

Δεν άγγιξε τελικά τους Μάκη Κεραυνό και Κώστα Κουμή ο ανασχηματισμός στον οποίο προέβη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, παρά το γεγονός ότι τα ονόματα και των δύο είδαν κατά καιρούς το φως της δημοσιότητας ως «υποψήφιοι» προς αποχώρηση από το κυβερνητικό σχήμα.

Ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά τον Κώστα Κουμή, η σεναριολογία γύρω από το όνομά του είχε φουντώσει την περασμένη βδομάδα, με τις πληροφορίες που διέρρεαν να τον ήθελαν να βρίσκεται για τα καλά στην… έξοδο. Ανάλογο κλίμα αφηνόταν κατά καιρούς να αιωρείται και για τον Μάκη Κεραυνό.

Εν τέλει, τόσο ο υπουργός Οικονομικών όσο και ο Υφυπουργός Τουρισμού έλαβαν ψήφο εμπιστοσύνης από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και διατηρώντας τα χαρτοφυλάκια τους συνεχίζουν κανονικά στα καθήκοντά τους.

Τα προβλήματα και οι προκλήσεις που έχουν να διαχειριστούν παραμένουν βεβαίως και είναι ζωτικής σημασίας για την πορεία της χώρας, εξ ου και θα συνεχίσουν να κρίνονται αυστηρά, όχι μόνο από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη όσο και από το σύνολο του επιχειρηματικού κόσμου και της κοινωνίας γενικότερα.

Άλλωστε, γνωρίζουν και οι ίδιοι καλύτερα από τον καθένα πόσο καυτές είναι οι καρέκλες τους και πόσο πολύ οι επιδόσεις τους «μετρούν» για την παρόν και το μέλλον της οικονομίας του τόπου.

Δειτε Επισης

«Ο επαγγελματικός καθαρισμός στα καλύτερά του» και τα εύσημα από Χριστόδουλο Αγκαστινιώτη
Σε δείπνο με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και στελεχών της διοίκησης της Eurobank ο Νίκος Χριστοδουλίδης
Ελληνική-Eurobank: Ποιο θα είναι το… σπίτι της ενοποιημένης τράπεζας;
Η… συγχώνευση ξεκίνησε από τους εθελοντές
Το κρίσιμο ερώτημα... Θα σταθούν όλοι στο ύψος των περιστάσεων για τον φορολογικό μετασχηματισμό;
Θολές απαντήσεις για τον Great Sea Interconnector και ηλεκτρική διασύνδεση με βάρκα την ελπίδα
Επίσκεψη Θωμά Καζάκου και Αλέξανδρου Ιωσηφίδη στην IMH-Μια άκρως ενδιαφέρουσα συνάντηση
Σε συγκινητικό κλίμα ο ΠΑ.Σ.ΥΠΕ αποχαιρέτησε τον Χαράλαμπο Παπαντωνίου
Οι ανακοινώσεις Eurobank δίνουν ώθηση στις μετοχές Ελληνικής, Δήμητρα Επενδυτική και Logicom στο ΧΑΚ
Για Company Programme στους ειδικούς!