Είδε στελέχη της Royal Caribbean στο Μαϊάμι η Χατζημανώλη-Επαφές και με Norwegian Cruise Line

Με όλα τα ανώτερα στελέχη της εταιρείας Royal Caribbean συναντήθηκε στο Μαϊάμι των ΗΠΑ η Υφυπουργός Ναυτιλίας Μαρίνα Χατζημανώλη, παρουσιάζοντας το ανταγωνιστικό πλαίσιο πλεονεκτημάτων και υπηρεσιών που παρέχει η νηολόγηση πλοίων υπό κυπριακή σημαία, καθώς και η εγκατάσταση ναυτιλιακής εταιρείας στην Κύπρο.

Η κ. Χατζημανώλη, σύμφωνα με ανακοίνωση, πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στο Μαϊάμι από τις 17 μέχρι τις 21 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο των επαφών με ομίλους που δραστηριοποιούνται στον τομέα της κρουαζιέρας.

Η Υφυπουργός συνάντησε τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας Michael Bayley, όπου επιβεβαιώθηκε η πρόθεση της Royal Caribbean να ενισχύσει τη συνεργασία της με το Υφυπουργείο Ναυτιλίας.

Επιπρόσθετα, οι προοπτικές για έναρξη συνεργασίας διερευνήθηκαν σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με την εταιρεία Norwegian Cruise Line, ένα ακόμη όμιλο με σημαντικό μερίδιο στην αγορά της κρουαζιέρας.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο Μαϊάμι, η κ. Χατζημανώλη επισκέφθηκε το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο που έχει κατασκευαστεί, το Icon of the Seas, ιδιοκτησίας της Royal Caribbean, και είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στους χώρους του καθώς και να ενημερωθεί για τις καινοτόμες τεχνολογίες στις διάφορες λειτουργίες του πλοίου, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος.

Η Υφυπουργός συναντήθηκε με μέλη της κυπριακής ομογένειας που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στο Μαϊάμι. Την Υφυπουργό Ναυτιλίας συνόδευε ο Πρέσβης της Κύπρου στις ΗΠΑ Ευάγγελος Σάββα.

Δειτε Επισης

Ρένος Φωκάς: Τα καινοτόμα έργα είναι αυτά που έχουμε στόχο να διεκπεραιώσουμε (vid)
Ειρήνη Χριστοδούλου: Με τιμά ιδιαίτερα αυτό το βραβείο, θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά (vid)
ΚΝΕ: Χαιρετίζει την έγκριση του νόμου Net-Zero Industry από την Ευρωβουλή
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνώριση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών