Η Parimatch δίπλα στο Βlue Heart Foundation με δωρεά απινιδωτή

Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών της για την εταιρική κοινωνική της ευθύνη η εταιρεία Parimatch Cyprus, η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο του iGaming και της ψυχαγωγίας έκανε δωρεά έναν απινιδωτή στο νεοσύστατο μη κερδοσκοπικό οργανισμό Βlue Heart.

Η δωρεά έγινε στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 10/01 στα γραφεία του Blue Heart Foundation στη Λεμεσό.

Ο απινιδωτής θα τεθεί στη διάθεση του εθελοντικού σώματος του Blue Heart που είναι εκπαιδευμένο να παρεμβαίνει σε καταστάσεις εκτάκτων αναγκών, προσφέροντας και άμεση βοήθεια στους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε κίνδυνο.

Κατά την παράδοση του απινιδωτή η Διευθύντρια του Ανθρώπινου Δυναμικού της Parimatch, κα Μαριάννα Χατζηαντωνίου ανέφερε ότι «Σε μια έκτακτη ανάγκη, μπορεί να μην υπάρχει καν ο χρόνος για τη μετάβαση σε μια δομή υγείας. Η δυνατότητα να λειτουργήσουμε ψύχραιμα και με γνώση απέναντι σε ένα έκτακτο περιστατικό μπορεί να κάνει τη διαφορά ανάμεσα στη ζωή και στο θάνατο. Γι' αυτό, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που με την πρωτοβουλία μας μπορούμε να προσφέρουμε εργαλεία που σώζουν ζωές».

parimatchapinidotis2

Από την πλευρά της η Αναπληρωτής Πρόεδρος του Δ.Σ του Βlue Heart Foundation, κα Εύη Μαραγκού ευχαρίστησε θερμά την Parimatch Cyprus και τη Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας, κα Μαριάννα Χατζηαντωνίου για τη δωρεά του απινιδωτή που θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του εθελοντικού σώματος του οργανισμού.

«Το Blue Heart δημιουργήθηκε για να προσφέρει στήριγμα εκεί που υπάρχει ανάγκη. Το Τμήμα Έκτακτων Αναγκών του οργανισμού συνδράμει την κοινωνία και τις κρατικές υπηρεσίες σε γεγονότα μεγάλης κλίμακας, όπως πυρκαγιές, πλημμύρες, σεισμοί, άλλες φυσικές καταστροφές, καθώς και να βοηθήσει στην προστασία του φυσικού περιβάλλοντος. Ως εκ τούτου δωρεές όπως αυτή της Parimatch Cyprus είναι ιδιαιτέρως σημαντικές προς επίτευξη αυτού του σκοπού» είπε η κα Μαραγκού, σημειώνοντας πως το Blue Heart ενώνει πολίτες, εταιρείες και πολύτιμους εθελοντές.

Η εταιρεία Parimatch Cyprus συνδυάζει την τεχνολογία, το επιχειρείν και τον αθλητισμό, παρέχοντας απρόσκοπτη ψυχαγωγία βασισμένη στην καινοτομία. Ταυτόχρονα, έχει αποδείξει τη δέσμευσή της να παραμένει στην πρώτη γραμμή των πρακτικών ανθρώπινου δυναμικού και να διαπρέπει στην εταιρική κουλτούρα, στις πρακτικές ευεξίας στο χώρο εργασίας και στις παροχές προς τους εργαζομένους της.

Το Blue Heart είναι ένας δυναμικός και πολύπλευρος Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός, που στοχεύει στην άμεση αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών και την ουσιαστική στήριξη συνανθρώπων μας που βιώνουν οικονομική ανέχεια, φαινόμενα bullying, βίας και κακοποίησης.

Δειτε Επισης

Τερματίστηκε η απεργία στο λιμάνι Λάρνακας-Πάνε σε συνάντηση Kition, συντεχνίες και Γ. Παναγιώτου
Συνεχίζεται η απεργία στο λιμάνι Λάρνακας, έτοιμος να συνδράμει στην επίλυση της διαφοράς ο Βαφεάδης
Συνέδριο της Διεύθυνσης Ανώτερης Εκπαίδευσης του ΥΠΑΝ σε συνεργασία με την PWC Κύπρου
Για 8η χρονιά ΟΠΑΠ Κύπρου και Ερυθρός Σταυρός πορεύονται μαζί
Απεργίες κατά παράβαση των εργασιακών θεσμίων-Νομοθετική ρύθμιση στις ουσιώδεις υπηρεσίες
Έντονη αντίδραση ΚΕΒΕ για την απεργία στο λιμάνι Λάρνακας-Ρύθμιση απεργιών σε ουσιώδεις υπηρεσίες
ΟΕΒ: Απαράδεκτη η απεργία στο λιμάνι Λάρνακας-«Η κατάσταση έφθασε στο απροχώρητο»
Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ: «Καθαρά με αγάπη, για τον Ερυθρό Σταυρό»
Γίνε επιστήμονας για μια μέρα στο Φεστιβάλ Επιστήμης που διοργανώνει το Paradox Museum Limassol & CP Foodlab
O Joseph Borghese ειδικός απεσταλμένος για άμεσες ξένες επενδύσεις (FDI)