H Spencer West αναβαθμίζει το νομικό τοπίο με το άνοιγμα γραφείου στην Κύπρο

Η Spencer West, μια πρωτοποριακή δικηγορική εταιρεία επιμερισμού δικηγορικής αμοιβής (sharing fee law firm), ανακοίνωσε τα εγκαίνια του νέου της γραφείου στην Κύπρο.

Αυτή η επέκταση ευθυγραμμίζεται με τη δέσμευση της Spencer West για επαναπροσδιορισμό της νομικής πρακτικής μέσω της καινοτομίας, της συνεργασίας και της πελατοκεντρικότητας.

Η θέση της Κύπρου, στο σταυροδρόμι Ευρώπης, Αφρικής και Ασίας, προσφέρει ένα μοναδικό γεωστρατηγικό πλεονέκτημα.

Το γραφείο της Spencer West στην Κύπρο ειδικεύεται στο εταιρικό και εμπορικό δίκαιο, τη ρύθμιση των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, σε θέματα ακίνητης ιδιοκτησίας και μετανάστευσης.

Οι συνεργάτες στην Κύπρο είναι εξειδικευμένοι νομικοί με ευρεία γνώση τόσο σε νομικά όσο και σε άλλα συναφή θέματα του κυπριακού και του κοινοτικού δικαίου.

Ο Theo Antoniou, Ιδρυτικός Συνεργάτης της Spencer West στην Κύπρο, διαθέτει πλούσια εμπειρία ως εταιρικός δικηγόρος με εξειδίκευση στις Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες.

Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Λευκωσίας και του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου, ο Theo Antoniou έχει εξειδικευτεί στην παροχή συμβουλών σχετικά με τη διάρθρωση, την αδειοδότηση και τη συνεχή κανονιστική συμμόρφωση (regulatory compliance) χρηματοοικονομικών οντοτήτων στην Κύπρο.

Η απόφαση για ένταξη της C.T. Antoniou & Co LLC στην Spencer West λήφθηκε λόγω του κοινού οράματος επαναπροσδιορισμού της νομικής πρακτικής.

Ο Theo Antoniou εκφράζει τον ενθουσιασμό του για τη συνεργασία, δηλώνοντας ότι: «Ευθυγραμμιζόμενοι με την Spencer West, ανοίγουμε τις πόρτες σε μια δυναμική πλατφόρμα συνεργασίας που προωθεί την καινοτομία, τη συλλογική τεχνογνωσία και την κοινή επιτυχία.

Αυτό το καινοτόμο μοντέλο όχι μόνο ενισχύει την ικανότητά μας για παροχή εξαιρετικών νομικών υπηρεσιών αλλά μας δίνει και τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε ένα ζωντανό νομικό οικοσύστημα όπου κάθε πελάτης επωφελείται από μια πολυποίκιλη δεξαμενή εξειδικευμένων νομικών».

Ο Antoine West, Managing Partner της Spencer West, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την επέκταση της εταιρείας στην Κύπρο, λέγοντας: «Αναγνωρίζω την εξελισσόμενη δυναμική της νομικής αγοράς της Κύπρου.

Η ένωση δυνάμεων με την Spencer West και η είσοδος στο μοντέλο επιμερισμού δικηγορικής αμοιβής (sharing fee model), δεν είναι απλώς μια στρατηγική κίνηση αλλά μια δέσμευση για πρωτοποριακή νομική πρακτική σε μια νέα εποχή».

Ο Theo Antoniou πρόσθεσε: «Η δέσμευσή μας είναι να δημιουργήσουμε ένα νέο πρότυπο νομικής αριστείας στην Κύπρο συνδυάζωντας την καινοτομία (με τη χρήση ανεπτυγμένων τεχνολογικών εργαλείων), αλλά και την προσβασιμότητα σε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και έμπειρων νομικών, σε διάφορες χώρες».

Η επέκταση της Spencer West στην Κύπρο αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για τη δημιουργία ενός πρωτοποριακού νομικού οικοσυστήματος τόσο για τις επιχειρήσεις και όσο και για τα άτομα.

Στόχος της εταιρείας είναι η αναδιαμόρφωση του νομικού τοπίου στην Κύπρο εισάγωντας ένα μοντέλο με έμφαση στους κοινούς πόρους, τη γνώση και την εξέλιξη.

  • Σχετικά με την Spencer West

Η Spencer West είναι μια κορυφαία διεθνής δικηγορική εταιρεία, που παρέχει ένα ευρύ φάσμα δικηγορικών υπηρεσιών, συμβουλεύοντας επιχειρήσεις και ιδιώτες στο Ηνωμένο Βασίλειο αλλά και παγκοσμίως με βασικές αξίες συνεργασίας, επιχειρηματικότητας και αριστείας.

Η Spencer West ονομάστηκε πρόσφατα ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εναλλακτική δικηγορική εταιρεία στο Ηνωμένο Βασίλειο για δεύτερη συνεχή χρονιά με σχεδόν 300 συνεργάτες διεθνώς. Η εταιρεία βραβεύτηκε επίσης με το Βραβείο Business Growth Award ως αναγνώριση της επιτυχίας της, στα Modern Law Awards.

Οι εταίροι υπό την επωνυμία Spencer West λειτουργούν συλλογικά σε ομάδες και τομείς υιοθετώντας το  μοντέλο του επιμερισμού της δικηγορικής αμοιβής για την κάλυψη των συνεχώς αυξανόμενων πελατειακών τους αναγκών.

Οι έμπειροι δικηγόροι της εταιρείας είναι αναγνωρισμένοι επαγγελματίες στους τομείς τους, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, προερχόμενοι από κορυφαία δικηγορικά γραφεία αλλά και ανώτερες εσωτερικές θέσεις.

Υιοθετώντας σύγχρονες μεθόδους, διατηρώντας την αυτονομία τους ως προς το πού, πότε και πώς εργάζονται, οι δικηγόροι της Spencer West ανταποκρίνονται στα αιτήματα των πελατών τους, άμεσα και αποτελεσματικά.

Η διεθνής παρουσία της Spencer West δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να λαμβάνουν συμβουλές σχετικά με διάφορα νομικά ζητήματα, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερα για τον Spencer West μέσω του ιστότοπού τους: www.spencer-west.com

Δειτε Επισης

Στην Medicover Genetics ο Δ. Σκουρίδης-Ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε για το έργο της εταιρείας
Πάνω κατά 5,2% σε ετήσια βάση ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στη βιομηχανία
ΙδΕΚ: Νέες προσκλήσεις €16,3 εκατ. για στήριξη του ερευνητικού συστήματος
Εκτοξεύθηκε η εξυπηρέτηση οχηματαγωγών πλοίων στο λιμάνι Λεμεσού-Η ανακοίνωση της DP World Limassol
CBN Young Dragon Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη υποβολής υποψηφιοτήτων
Βιωματικά εργαστήρια Οργανισμού Νεολαίας κατά του σχολικού εκφοβισμού
Μήνυμα από ΟΝΕΚ για ένα Πάσχα χωρίς κροτίδες-«Δεν είναι μαγκιά, ούτε έθιμο»
Ενώνοντας δυνάμεις για προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της επιχειρηματικότητας
Η Stoiximan έπαιξε μπάλα και έστειλε το δικό της μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Γης
Heritage Private School: Χρυσός προστάτης του περιβάλλοντος 2023