Τα street party έρχονται στη Μακαρίου-Προτάσεις δέχεται ο Δήμος Λευκωσίας

Προτάσεις για την διοργάνωση και φιλοξενία δράσεων και εκδηλώσεων σε μορφή Street Party, στη λεωφόρο Μακαρίου στη Λευκωσία δέχεται μέχρι την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023 ο δήμος της πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ανακοίνωσή του ο Δήμος Λευκωσίας, «οι προτάσεις θα εξετάζονται βάσει του περιεχόμενου τους και θα δοθεί σειρά προτεραιότητας ανάλογα με την ημερομηνία υποβολής τους».

Σημειώνεται ότι οι διοργανωτές θα πρέπει να τηρούν τους κανονισμούς και να έχουν όλες τις απαραίτητες άδειες όπως αυτές της πώλησης αλκοόλ στο δρόμο, της άδειας μεγάφωνων, υγειονομικά πιστοποιητικά και όλα τα απαιτούμενα βάσει της σχετικής νομοθεσίας.

Στις προτάσεις που θα εγκριθούν, θα παραχωρηθεί δωρεάν ο χώρος, άδεια χρήσης του χώρου, υπηρεσίες καθαριότητας και τροχαία ρύθμιση καθώς και προβολή από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και Μέσα μαζικής Ενημέρωσης και η ευκαιρία προβολής του έργου τους και των συνεργατών τους.

Η πρόσκληση είναι ανοικτή για όλες τις δράσεις και εκδηλώσεις που αφορούν έκθεση προϊόντων, ηλεκτρικών αυτοκινήτων, βιβλίων, έργων τέχνης, ενώ δεκτές γίνονται και αιτήσεις από μουσικά σύνολα, χορευτικές ομάδες, θεατρικά δρώμενα, κουκλοθέατρο, αφήγηση παραμυθιού, δράσεις του δρόμου, αθλητικές επιδείξεις, αθλητικές οργανώσεις, πολιτιστικούς φορείς, φιλανθρωπικά σωματεία, καλλιτέχνες και άλλα.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να απευθύνονται στο email: culturalservice@nicosiamunicipality.org.cy, με την ένδειξη: «Πρόσκληση για Φιλοξενία ανοικτών εκδηλώσεων στη Λεωφόρο Μακαρίου», με την υποβολή της πρότασης τους, το τίτλο της διοργάνωσης, λεπτομέρειες και ενδεικτική ημερομηνία.

Δειτε Επισης

Leptos Calypso Hotels: Ανεβασμένοι τζίροι, προσέλκυση νέων αγορών και απόδοση των ανακαινίσεων
Η ακμάζουσα αγορά ακινήτων της Λευκωσίας και το top 5 των ακριβότερων συναλλαγών
Eurobank-Ελληνική: Φουλ ρυθμοί για την συγχώνευση και αποφάσεις για το όνομα της ενοποιημένης τράπεζας
Κραυγή αγωνίας από τους εισαγωγείς για τα ηλεκτρικά οχήματα-«Επιδεινώνεται η οικονομική μας θέση»
Με deal 24 εκατ. ευρώ πάνε για συγχώνευση Baker Tilly South East Europe και MHA-Τι δηλώνει ο Μάριος Κλείτου
22ο Cyprus Grocery Retail Conference: Οι νέες τάσεις και η τεχνητή νοημοσύνη-Τι δήλωσαν χορηγοί και ομιλητές (vid)
Ελληνική Τράπεζα: Δυναμικό ξεκίνημα για το 2025 με κέρδη ύψους €45 εκατ. το πρώτο τρίμηνο
Toyota: Καμπανάκι για τα κέρδη, αυξάνονται οι πιέσεις λόγω δασμών Τραμπ
Πράσινο Κεφαλαιαγοράς στο squeeze out και στην Eurobank το 100% της Ελληνικής
Horizon Towers: Σε διαβούλευση η ανάπτυξη μαμούθ που θα αναβαθμίσει την περιοχή των διυλιστηρίων Λάρνακας