Καμπάνια της συλλογής Tissot Sideral - Απολαύστε κάθε ώρα

Η ελβετική ωρολογοποιία Tissot παρουσιάζει μια νέα διαφημιστική καμπάνια, συνδυάζοντας αριστοτεχνικά τη νοσταλγία της δεκαετίας του '70 με το σύγχρονο στυλ για να παρουσιάσει την επανέκδοση της συλλογής Sideral. Αυτή η γοητευτική διαφήμιση αναδεικνύει το ρολόι Sideral, έναν επανασχεδιασμό του πρωτοτύπου του 1971, προσφέροντας μια vintage αισθητική με έναν παιχνιδιάρικο και κομψό τόνο που βρίσκει απήχηση στη σημερινή γενιά.

littigation regulations 2

Με το μότο "Απολαύστε κάθε ώρα", η καμπάνια υπογραμμίζει τη σημασία του να εκτιμάτε κάθε στιγμή, είτε μόνοι σας, είτε παρέα με το κατοικίδιό σας, είτε περιτριγυρισμένοι από αγαπημένα πρόσωπα, γιορτάζοντας τις απλές χαρές της ζωής.

Αγκαλιάζοντας το ζωηρό πνεύμα της δεκαετίας του '70

Η διαφήμιση της συλλογής Sideral μεταφέρει το κοινό σε μια vintage-chic και ταυτόχρονα διασκεδαστική εμπειρία, επικαλούμενη το πνεύμα της δεκαετίας του 1970 μέσω των πλούσιων χρωμάτων, της αντισυμβατικής ατμόσφαιρας και της διαχρονικής γοητείας της. Συνδυάζει έντεχνα και με ζωντάνια τις στιγμές μεταξύ αγαπημένων προσώπων, παρουσιάζοντας ένα ζεστό, ηλιόλουστο περιβάλλον και μοναδικά πλάνα κάμερας που θυμίζουν τη δεκαετία του '70, προσδίδοντας μια ανατρεπτική πινελιά στα οπτικά στοιχεία.

Tissot Sideral Campaign (12)

Η αισθητική της καμπάνιας ενσαρκώνει το πνεύμα του καλοκαιριού, συνδυάζοντας το χαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα της Tissot με χαρούμενες σκηνές στην παραλία και αγαπημένες στιγμές. Το αισιόδοξο, μοντέρνο soundtrack, εμπνευσμένο από τις groovy μελωδίες μιας άλλης εποχής, ενισχύει τη διάθεση, συμπυκνώνοντας τη δροσερή, καλοκαιρινή ατμόσφαιρα της συλλογής Sideral. Το concept αυτό προάγει μια φρέσκια ατμόσφαιρα που πυροδοτεί ενθουσιασμό, περιέργεια και ίντριγκα. Με τις τολμηρές ρετρό εικόνες της και την εκλεπτυσμένη γοητεία της, η καμπάνια της συλλογής Sideral θα κάνει θραύση αυτό το καλοκαίρι.

Tissot Sideral Campaign (14)

Ο ξεχωριστός σχεδιασμός του Sideral απαιτούσε μια εξίσου μοναδική διαφήμιση.

Η πρωτότυπη σχεδίαση του Sideral ενέπνευσε μία τολμηρά διαφορετική διαφήμιση, αναδεικνύοντας την τεχνογνωσία της Tissot στο να συνδυάζει την παράδοση και την καινοτομία, απευθυνόμενη σε ένα μοντέρνο και τολμηρό κοινό που αναζητά το τέλειο καλοκαιρινό αξεσουάρ. Βυθιστείτε σε έναν κόσμο vintage-chic και καλοκαιρινής διασκέδασης με τη συλλογή Sideral της Tissot και αφήστε το πνεύμα της δεκαετίας του '70 να σας οδηγήσει σε μια αξέχαστη περιπέτεια καθώς απολαμβάνετε κάθε ώρα.

Για πληροφορίες: VE Very Exclusive – Τηλ: 22897361About Tissot

Tissot Sideral Campaign (17)

Δειτε Επισης

Φιλελεύθερο ανά την Ευρώπη το ωράριο των καταστημάτων-Τι κατέδειξε έρευνα της Βουλής
Νίκος Χριστοδουλίδης: Σε αναπτυξιακή τροχιά με ακόμη πιο θετικές προοπτικές για το μέλλον η οικονομία της Κύπρου
Κερδίζουν από τους ενοικιαστές τους Mall of Cyprus και Mall of Engomi
Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Ψήφος εμπιστοσύνης στο θεσμικό πλαίσιο της Κύπρου η έκθεση της MONEYVAL
Μοναδικές οικιστικές επιλογές σε όλη την Κύπρο από την Altamira Real Estate
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού IN Business: IN Business Awards-16 χρόνια επιβραβεύουμε το επιχειρείν
«Ανάβει» το παράνομο εμπόριο αντί να σβήνει το τσιγάρο η υψηλή φορολογία(έρευνα)
Κωνσταντίνος Πετρίδης: Εθνικό όπλο που δεν πρέπει να παραχωρηθεί η χαμηλή φορολογία
Σε αυτούς τους τομείς και επαγγέλματα θα μπορούν να εργαστούν φοιτητές από τρίτες χώρες-Δείτε το διάταγμα
Ικανοποίηση Λευκωσίας για την έκθεση προόδου της Moneyval-Η αταλάντευτη προσήλωση της Κυβέρνησης