Powered by

Μεγάλο ενδιαφέρον για συμμετοχή στο HORECA-Gastronomia Expo 2023

Τεράστιο ενδιαφέρον επιδεικνύουν εταιρείες από όλη την Κύπρο για συμμετοχή τους στο HORECA-Gastronomia Expo. Το απόλυτο trade show της χρονιάς με οργανωτή τον Σύνδεσμο Αρχιμαγείρων Κύπρου και συντονιστή την ΙΜΗ, επιστρέφει στο χώρο της Κρατικής Έκθεσης για να συγκεντρώσει τους επαγγελματίες leaders που δραστηριοποιούνται στην τουριστική βιομηχανία και τη μαζική εστίαση.

Το συναρπαστικό γεγονός θα διεξαχθεί από τις 10 έως τις 12 Νοεμβρίου 2023.

Πέραν των 70 εταιρειών αναμένονται στην έκθεση, σκοπός της οποίας είναι να φέρει τους επαγγελματίες του Κλάδου σε άμεση επαφή με εταιρείες οι οποίες καλύπτουν το σύνολο του φάσματος προϊόντων και υπηρεσιών, σχετικών με τον εξοπλισμό και την τροφοδοσία των ξενοδοχειακών μονάδων και των χώρων μαζικής εστίασης, ευρύτερα.

Μέχρι στιγμής οι εταιρείες που δήλωσαν συμμετοχή στο HORECA-Gastronomia Expo είναι:

  • A & E ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΤΕΧΝΟΧΗΜΙΚΗ
  • ΣΑΒΒΑΣ ΧΑΤΖΗΓΙΩΡΚΗΣ & ΥΙΟΙ ΛΤΔ
  • ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ
  • A.P. LAQUAFORCE SERVICES LTD
  • AGROKTIMA STALIES - "ΤΟ ΑΝΩΫΡΚΑΤΙΚΟ"
  • CPM (SANKO)
  • CULINARY CO
  • DAMARIS WINES & SPIRITS
  • DANAIL KOLEV CLEAN HOUSE LTD (YOURMATEXPERTCY)
  • DYNAMEC LTD
  • GM POWERSOFT
  • I.S.K. FAR EAST FOOD LTD
  • J.P.S. EUROBAKERS LTD
  • LOCII SOLUTIONS
  • ONERGO SOLUTIONS
  • PRIMEBLENDS & INGREDIENTS LTD
  • RIGHAS IMPORTS
  • SKEMBETSIS
  • SUREFOODS

Γίνε εκθέτης και επωφελήσου από σχέδια Υπουργείου Εμπορίου

Η Έκθεση αποτελεί μοναδική ευκαιρία για σένα που δραστηριοποιείσαι στον τομέα της Τροφοδοσίας και του εξοπλισμού Ξενοδοχείων και των μονάδων Μαζικής Εστίασης, να προβάλεις τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διαθέτεις, προς ένα ευρύ αλλά στοχευμένο κοινό και να έρθεις σε επαφή με επίδοξους επιχειρηματίες του τομέα Εστίασης και συναφών κλάδων.

Ταυτόχρονα, παρέχεται η δυνατότητα στους εκθέτες να ενημερώσουν έγκυρα και έγκαιρα τους επισκέπτες για τις μελλοντικές τάσεις του τομέα και να παρέχουν εξειδικευμένες συμβουλές, που αφορούν στις ανάγκες των σύγχρονων μονάδων εστίασης.

Αν θεωρείς τον εαυτό σου επαγγελματία του χώρου, τότε δήλωσε συμμετοχή στην έκθεση και παρουσίασε τα προϊόντα της εταιρείας σου και τις καινοτόμες λύσεις που προσφέρεις, πρόβαλε τη δουλειά σου στο ευρύ κοινό.

Δηλώνοντας έγκαιρα τη συμμετοχή σου ως Εκθέτης μπορείς να επωφεληθείς από το Σχέδιο Ενισχύσεων De minimis του Υπουργείου Εμπορίου. Για περισσότερες πληροφορίες για το σχέδιο χορηγιών του Υπουργείου κάντε κλικ εδώ.

Στο πλαίσιο της Έκθεσης θα διεξαχθούν και πολυάριθμες εκδηλώσεις. Ειδικότερα, οι επισκέπτες θα έχουν μια μοναδική ευκαιρία να λάβουν μέρος σε διαγωνισμούς με τη συμμετοχή επαγγελματικών ομάδων μαγείρων, σε Street Food, καθώς και σε εκδηλώσεις γευσιγνωσίας κρασιού-wine tasting, κυπριακών παραδοσιακών προϊόντων κ.α.

Υποστηρικτές της Έκθεσης είναι το Υφυπουργείο Τουρισμού, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Διευθυντών Ξενοδοχείων (ΠΑΣΥΔΙΞΕ), ο Σύνδεσμος Ζαχαροπλαστών Κύπρου, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Οινοχόων και το Cyprus Housekeepers Association.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή και για το ευρύ κοινό, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους όσους έχουν σχέση με την ποιοτική κουζίνα και το καλό φαγητό να έρθουν σε άμεση επαφή με τους επαγγελματίες Chef, μέλη του Σ.Α.Κ. και να γνωρίσουν από κοντά τους ανθρώπους, οι οποίοι διατηρούν το όνομα της χώρας μας υψηλά στους γαστρονομικούς δείκτες.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ HORECA Gastronomia Expo 2023
Ώρες Λειτουργίας
Παρασκευή 10 Νοεμβρίου | 16:00-21:00, Σάββατο 11 Νοεμβρίου | 14:00-20:00, Κυριακή 12 Νοεμβρίου | 14:00-20:00
Κρατική Έκθεση Κύπρου, Περίπτερο 6
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Οργανωτής: Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου

Δειτε Επισης

Wizz Air: Στην κορυφή της κατάταξης για τις χαμηλότερες εκπομπές μεταξύ μεγάλων αεροπορικών εταιρειών το 2024
Παγκόσμια τουριστική έκρηξη-Γιατί τα ταξίδια γίνονται η μεγαλύτερη αγορά του πλανήτη
Μοναδική εμπειρία refined dining στους ατμοσφαιρικούς χώρους του Amyth of Nicosia
Μια... Anassa γεμάτη αναζωογόνηση και ένα τριήμερο με την όμορφη θέα του Kόλπου της Χρυσοχούς (pics)
Πού θα ταξιδέψουν φέτος οι Ευρωπαίοι τουρίστες-Τέταρτη σε προτιμήσεις η Ελλάδα
City of Dreams Mediterranean: Γιόρτασε τη δεύτερη επέτειό του δωρίζοντας μία BMW i4 eDrive40 Gran Coupe
Αυτό είναι το νέο δρομολόγιο της Wizz Air από το αεροδρόμιο Λάρνακας-Πότε αρχίζουν οι πτήσεις
Ταξιδιωτικός «πυρετός» ως το 2040-$15 τρις θα δαπανώνται ετησίως για ταξίδια
Το εστιατόριο «Το Ελληνικό» στην Έγκωμη… ψήνει αλλιώς
Η νορβηγική συνταγή για κατάλληλο και επαρκές ανθρώπινο δυναμικό στα ξενοδοχεία-Η πρωτοβουλία ΠΑΣΥΞΕ