ORA developers: Η Μαρίνα Αγίας Νάπας και τα διεθνούς βεληνεκούς έργα στο χαρτοφυλάκιο της (video)

Αν και το όνομά της έχει συνδεθεί με τη Μαρίνα Αγίας Νάπας, η ORA Developers δεν παύει να φηφίζεται για τη συμβολή της σε μια σειρά από άλλα διεθνούς βεληνεκούς έργα που χαρακτηρίζονται για την απαράμιλλη αισθητική τους και την υψηλή ποιότητα τους.

Πέρα λοιπόν από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας, το χαρτοφυλάκιο της ORA περιλαμβάνει επίσης και άλλα σημαντικά έργα. Ανάμεσα σε αυτά είναι το Eighteen στο Πακιστάν, το Silversands στη Γρενάδα, το Yi Hotel στη Μύκονο, το ZED East, το ZED West, το Pyramid Hills στην Αίγυπτο και μια πλειάδα από άλλα τόσα έργα τα οποία κάνουν τη διαφορά και σε άλλα σημεία του πλανήτη όπως είναι τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι, το χαρτοφυλάκιο της ORA Developers διευρύνεται συνεχώς, καλύπτοντας μια μεγάλη γκάμα πολυτελών αναπτύξεων σε επιλεγμένα σημεία. Αυτή τη στιγμή συγκεκριμμένα, τρέχουν συναρπαστικά projects σε Ελλάδα, Κύπρο, Πακιστάν, Γρενάδα και Αίγυπτο.

“Ταξίδι στον χρόνο”

Σε επεισόδιο σειράς υπό τον τίτλο "Ταξίδι στο χρόνο" το οποίο έχει ήδη κυκλοφορήσει, καταγράφονται οι πρωτοποριακές δραστηριότητες αλλά και τα πολυάριθμα επιτεύγματα και έργα της εταιρείας, που γίνονται πάντα υπό το άγρυπνο βλέμμα και την καθοδήγηση του οραματιστή και δημιουργού της ORA, Naguib Sawiris, και στο πώς ο ίδιος προσεγγίζει το τρίπτυχο επιχειρηματικότητα - καινοτομία - ανάπτυξη.

1

Ακόμη, αποκαλύπτει και το πώς προέκυψε η κάθοδος το Sawiris στην Κύπρο εν μέσω της πρωτοφανούς χρηματοπιστωτικής και τραπεζικής κρίσης που έπληξε την Κύπρο, καθιστώντας δύσκολη έως αδύνατη την εξεύρεση επενδυτών ακόμη και για το πολλά υποσχόμενο έργο της Μαρίνας Αγίας Νάπας. Ο ίδιος περιγράφει εκείνα που τον κέρδισαν και πήρε τη μεγάλη απόφαση να επεκταθεί στην Κύπρο, βάζοντας στον παρονομαστή πέρα από την ομορφιά και τη γεωγραφική θέση του τόπου μας, τις οικογενειακές αρχές και αξίες που διέκρινε από την πρώτη στιγμή στην οικογένεια και κατ’ επέκταση στον όμιλο Καραμοντάνη.

Το έργο ορόσημο της Μαρίνας, το οποίο περιλαμβάνει δύο εμβληματικούς πύργους με πολυτελή διαμερίσματα, έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να εναρμονίζεται με το όμορφο περιβάλλον και τα κρυστάλλινα νερά στις ακτές της Κύπρου. Όπως περιγράφει ο Sawiris, το κόσμημα αυτό των 300 εκατομμυρίων ευρώ θα δημιουργήσει μακροπρόθεσμες αποδόσεις, καθώς παρέχει μια σειρά από πλεονεκτήματα, δηλαδή τις εγκαταστάσεις ιστιοπλοΐας παγκόσμιας κλάσης, ένα ακμάζον εμπορικό χωριό, εξαιρετικές επιλογές για καλό φαγητό και ποτό, αίθουσα εκδηλώσεων και πολλά άλλα, όλα σε ένα ασφαλές και προσεγμένο περιβάλλον.

Η Μαρίνα Αγίας Νάπας αποτελεί ένα από τα πολλά μοναδικά έργα της ORA Developers που παρουσιάζονται στο πρώτο επεισόδιο της σειράς "Ένα ταξίδι στο χρόνο", το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε στο πιο κάτω video, όπου οι θεατές μπορούν επίσης να μάθουν περισσότερα για τις δελεαστικές αναπτύξεις της εταιρείας και σε άλλες τοποθεσίες παγκοσμίως.

Τα διαμάντια της ORA

Eighteen

Το Eighteen είναι μια εμβληματική, πολυτελής οικιστική ανάπτυξη πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, η οποία υποστηρίζεται από την ORA Developers, την Saif Group και την Kohistan Builders & Developers. Οι εταιρείες αυτές ένωσαν δυνάμεις για να υλοποιήσουν ένα μεγάλο όραμα διεθνούς βεληνεκούς στο Πακιστάν.

Σε μια εξαιρετική τοποθεσία νοτιοδυτικά του Ισλαμαμπάντ και μόλις 10 λεπτά από το Διεθνές Αεροδρόμιο της πόλης, ξεπροβάλλει το Eighteen. Πρόκειται από κάθε άποψη για μια ασφαλή κοινότητα με πολυτελείς βίλες και διαμερίσματα. Διαθέτει όλες τις ανέσεις και πολυτέλεια. Εκτός από το τεράστιο γήπεδο γκολφ, το έργο ανταποκρίνεται σε όλες τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης.

Yi Hotel Mykonos

Στην Ελλάδα, το Yi Hotel Mykonos βρίσκεται κοντά στην εκπληκτική παραλία Elia Beach του νησιού. Yi, σημαίνει "Γη" στα ελληνικά και "ένα" στα ιαπωνικά, δημιουργώντας το τέλειο όνομα που αντικατοπτρίζει το μινιμαλιστικό, μοντέρνο στυλ του ξενοδοχείου. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν αποκλειστικές θεραπείες σπα και ολοήμερο brunch με πολλά άλλα αξιοθέατα, από μαθήματα DJ μέχρι ιππασία, διαθέσιμα, όλα σε ένα εντυπωσιακό περιβάλλον.

Silversands

Το εντυπωσιακό Silversands στη Γρενάδα, δεν πρόκειται να αφήσει κανέναν δυσαρεστημένο. Αντιθέτως, είναι η επιτομή της πολυτέλειας στην οποία προστίθεται η ομορφιά του εξαιρετικού περιβάλλοντός στο οποίο βρίσκεται. Ο ίδιος ο σχεδιασμός του θέρετρου είναι εμπνευσμένος από την ίδια τη φύση. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, full-service spa, γυμναστήριο, γευστικές επιλογές φαγητού από τα εστιατόρια του που είναι εμπνευσμένα από τη διεθνή κουζίνα και μια πισίνα 100 μέτρων, η οποία είναι η μεγαλύτερη στην Καραϊβική.

ZED El Sheikh Zayed

Στην Αίγυπτο, η εντυπωσιακή ανάπτυξη ZED El Sheikh Zayed βρίσκεται στην καρδιά της πόλης El Sheikh Zayed στο δυτικό Κάιρο. Καλύπτει μια έκταση 693.000 τ.μ. γης, η οποία περιβάλλεται από το μοναδικό στο είδος του ZED Park, που αποτελεί και τον μεγαλύτερο χώρο πρασίνου στην περιοχή. Οι κάτοικοι μπορούν να απολαμβάνουν όλα τα οφέλη από τις υψηλής ποιότητας εγκαταστάσεις μικτής χρήσης, λιανικού εμπορίου και ψυχαγωγίας που παρέχει το ZED El Sheikh Zayed.

ZED East

Επίσης στην Αίγυπτο, το ZED East βρίσκεται σε στρατηγική θέση στο κέντρο της ευρύτερης κοινότητας της περιοχής, σε μικρή απόσταση από το Νέο Κάιρο. Το έργο περιλαμβάνει 1.512.000 τ.μ. προνομιακής γης, πάνω από το 50% της οποίας καλύπτεται από πράσινο. Στο ZED East υπάρχουν μια σειρά από υπηρεσίες τις οποίες μπορεί κανείς να απολαύσει, συμπεριλαμβανομένων χώρων λιανικής πώλησης και γραφείων. Και όλα αυτά, μέσα σε μια κοινότητα στο κέντρο της οποίας βρίσκεται τοποθετημένος ένας πολυτελής οικισμός. Στην καρδιά αυτής της ανάπτυξης, βρίσκεται το “The Club” που συνδυάζει υψηλού επιπέδου αθλητικές εγκαταστάσεις και εγκαταστάσεις φιλοξενίας σε ειδικά διαμορφωμένους κήπους.

Silversands North Coast

Το Silversands North Coast θεωρείται από πολλούς ως το σημείο που διαθέτει το απόλυτο μεσογειακό στοιχείο στην Αίγυπτο. Μια παραλία με χρυσή αμμουδιά, φοίνικες και πολλή πράσινο συνθέτουν το χώρο που βρίσκονται οι κατοικίες, τα σαλέ και τα διαμερίσματα σε μια έκταση που καλύπτει 2.112.600 τ.μ.

Προσφέρεται επίσης ένα ευρύ φάσμα επιλογών ψυχαγωγίας: κλαμπ, αθλητικές εγκαταστάσεις πολλαπλής χρήσης, υπαίθριος κινηματογράφος, σπα, κλινικές και κέντρα υγείας, επιλογές για φαγητό και πολλά άλλα.

Solana

Το Solana βρίσκεται στην περιοχή New Zayed, σε μια έκταση 1.327.981 τ.μ. γης. Εκτός από τις πολυτελείς κατοικίες, διαθέτει επίσης σχολείο, ποδοσφαιρικό σύλλογο και λέσχη. Υπάρχουν ακόμη, ποδηλατόδρομοι και δρόμοι για τρέξιμο, ένα spa και πολλά άλλα που το καθιστούν μοναδικό και ταυτόχρονα ιδανικό τόπο διαμονής.

Pyramid Hills

Και τελευταίο, όχι όμως και έσχατο, το Pyramid Hills στην Αίγυπτο στο Οροπέδιο της Γκίζας, όπου βρίσκεται ένα από τα επτά θαύματα του κόσμου, οι Μεγάλες Πυραμίδες. Το υπερυψωμένο τοπίο χαρίζει μια μοναδική θέα της πόλης, ενώ η τοποθεσία είναι από κάθε άποψη βολική καθώς βρίσκεται κοντά στο Sheikh Zayed, το κέντρο της Γκίζας, το οποίο διαθέτει πολυάριθμα σημεία ψυχαγωγίας, αγορών και δραστηριοτήτων για όλη την οικογένεια. Η έκταση της γης του έργου καλύπτει σήμερα 100.800 τ.μ. και λόγω της ζήτησης, το Pyramid Hills West Gate βρίσκεται υπό κατασκευή. Αναμένεται να προστεθούν 20 ακόμη πολυτελείς κατοικίες.

Η πόλη του μέλλοντος

Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η ORA Developers έχει προχωρήσει στη μεγαλύτερη ανάπτυξη ακινήτων στην ιστορία του ιδιωτικού τομέα της χώρας αυτής της Μέσης Ανατολής. Σε συνεργασία με την Q Holding δημιούργησαν μια έξυπνη και βιώσιμη πόλη στο Ghantoot του Άμπου Ντάμπι.

Η ORA οραματίζεται το έργο αυτό στο Άμπου Ντάμπι να καταστεί μια απολύτως αναβαθμισμένη, βιώσιμη και ολοκληρωμένη πόλη βγαλμένη από το μέλλον. Η συνολική έκταση είναι 20.000.000 τ.μ. (σχεδόν όσο είναι το μέγεθος της Βηρυτού), γεγονός που καθιστά την ORA τον μοναδικό εργολάβο που διαθέτει αυτό το μέγεθος γης στον ιδιωτικό τομέα των ΗΑΕ, στοχεύοντας τόσο στους κατοίκους όσο και στους τουρίστες που αναζητούν μια πολυτελή κοινότητα διαβίωσης, εργασίας και παιχνιδιού.

Η παραθαλάσσια ανάπτυξη βρίσκεται σε μια μοναδική και κεντρική τοποθεσία, στην αμμώδη παραλία μεταξύ του Ντουμπάι και του Άμπου Ντάμπι, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει γέφυρα ανάμεσα στις δυο πόλεις.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να μάθετε περισσότερα για τα συναρπαστικά έργα της ORA Development και την υψηλού επιπέδου προσέγγιση της εταιρείας στις επιχειρήσεις.

Δειτε Επισης

Συνεργασία για βελτίωση αδειοδότησης και ελέγχου οικοδομών προτάσσει ο Κ. Ιωάννου
Οριακή μείωση στις τιμές των κατασκευαστικών υλικών τον Σεπτέμβριο- Οι μειώσεις και οι αυξήσεις στα προϊόντα
Με δυναμική τα διαμερίσματα, ξεπέρασαν το €1,9 δισ. οι πωλήσεις καινούργιων κατοικιών-Η ανάλυση της Landbank Analytics
Άκρως ελκυστικές επιλογές ακινήτων στην εβδομαδιαία πρόταση της Altamira Real Estate
Πολυτελή ακίνητα και άλλες επενδυτικές ευκαιρίες από την AstroBank
Υποθηκεύτηκαν 7.000 ακίνητα αξίας 1,94 δις το οκτάμηνο-Οι αριθμοί ανά επαρχία και μήνα
Σε δημόσια διαβούλευση η μελέτη αναβάθμισης και επέκτασης Σταθμού Επεξεργασίας Λυμάτων Λάρνακας
Πιάνουν τόπο τα στεγαστικά σχέδια του Υπ. Εσωτερικών για ενίσχυση της υπαίθρου-Επωφελήθηκαν πέραν των 1.500 δικαιούχων
Romulus Hotel: Το εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα που αναβιώνει και γίνεται πεντάστερο
Λύση για τους μισούς εγκλωβισμένους αγοραστές από ΥΠΕΣ, σε εκκρεμότητα 5.417 αιτήσεις