Powered by

Καινούργιες ξαπλώστρες και ομπρέλες αξίας 670 χιλιάδων ευρώ σε παραλίες της Αγίας Νάπας

Τέσσερις χιλιάδες καινούργιες ξαπλώστρες και χίλιες ομπρέλες θαλάσσης, συνολικής αξίας 670 χιλιάδων ευρώ, τοποθετήθηκαν σε παραλίες της Αγίας Νάπας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Νάπας, ο Δήμαρχος Χρίστος Ζαννέττου είχε το πρωί της Τετάρτης 9 Αυγούστου, συνάντηση με το προσωπικό που εργάζεται στις παραλίες, στην παρουσία του επιθεωρητή παραλιών Δημήτρη Πατέρα.

Ο κ. Ζαννέττου ευχαρίστησε το προσωπικό για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλουν και για τον απίστευτο ζήλο που επιδεικνύουν καθημερινώς, έτσι ώστε οι παραλίες της Αγίας Νάπας να είναι πεντακάθαρες και οι επισκέπτες μας να τυγχάνουν όσο το δυνατόν καλύτερης εξυπηρέτησης και ποιοτικές υπηρεσίες, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Ο Δήμαρχος ανέφερε ακόμα ότι «η συμβολή και η έμπρακτη στήριξη του προσωπικού των παραλιών στο Δημοτικό Συμβούλιο, είχε ως αποτέλεσμα να επιτευχθεί ο στόχος που τέθηκε τα τελευταία χρόνια για αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρονται στις παραλίες. Την ίδια ώρα και παρά την πανδημία και τις οικονομικές δυσχέρειες που έπληξε και τον Δήμο Αγίας Νάπας, έχουν τοποθετηθεί τέσσερις χιλιάδες καινούργιες αναπαυτικές ξαπλώστρες και χίλιες ομπρέλες θαλάσσης, αρίστης ποιότητας».

Ο κ Ζαννέττου σημείωσε επίσης πως «ο συνολικός προϋπολογισμός για τις ξαπλώστρες και τις ομπρέλες θαλάσσης, ανέρχεται στις 670 χιλιάδες ευρώ, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ». 

Δειτε Επισης

Γίνεται «παίχτης» για την Κύπρο η ρουμανική αγορά…Περιμένει περισσότερους από 100 χιλιάδες τουρίστες ο Κουμής
Ξεκινά απευθείας πτήσεις και από το αεροδρόμιο Πάφου η Wizz Air-Προορισμός το Γερεβάν
Σημαντικές διακρίσεις για το City of Dreams Mediterranean στα MUSE Hotel Awards 2025
Σημαντική διάκριση για την Louis Travel Ltd-Έλαβε τη διεθνή πιστοποίηση Green Offices
Νέα Υόρκη: Οι πολιτικές Τραμπ διώχνουν τους τουρίστες-Πτωτική αναθεώρηση στις προβλέψεις
Leptos Calypso Hotels: Ανεβασμένοι τζίροι, προσέλκυση νέων αγορών και απόδοση των ανακαινίσεων
Κερδίστε μία αξέχαστη εμπειρία στο πολυτελές Azia Resort and Spa
Check out Κίκη Χριστοδουλίδη από το «Ρόδον»-Παραιτήθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο
Η Ευρώπη απειλεί με δασμούς στην Boeing εάν αποτύχουν οι συνομιλίες με ΗΠΑ
«Ρόδον»: Διορισμοί Balram Chainrai, Arun Kumar Jairam και Χρίστου Νεοκλέους στο Δ.Σ.-Τρεις προσθήκες και τρεις αποχωρήσεις