ΕΤΥΚ: Επανεξελέγη Γενικός Γραμματέας ο Χρίστος Παναγίδης-Επικεφαλής ο Λοΐζος Χατζηκωστής

Στην ανασύσταση της Γενικής Γραμματείας της συντεχνίας προχώρησε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Τραπεζοϋπαλλήλων Κύπρου σε χθεσινή του συνεδρία, με τον Χρίστο Παναγίδη να επανεκλέγεται στη θέση του ΓΓ της οργάνωσης.

Σε σημερινή της ανακοίνωση, η ΕΤΥΚ υπενθυμίζει ότι με βάση το καταστατικό μας, επικεφαλής της οργάνωσής είναι ο Επίτιμος μας Πρόεδρος, Λοΐζος Χατζηκωστής, προσθέτοντας ότι «η καταλυτική του παρουσία αποτελεί το εχέγγυο για την αντιμετώπιση των όποιων προκλήσεων, υφιστάμενων και μελλοντικών».

Η Γενική Γραμματεία έχει διαμορφωθεί ως εξής: Χρίστος Παναγίδης Γενικός Γραμματέας, Ιωάννου Γιάννος αναπληρωτής ΓΓ, Γεώργιος Γεωργίου βοηθός ΓΓ, Έφη Κοντού Γενικός Οργανωτικός Γραμματέας, Ρεβέκκα Θεοδούλου Γενικός Ταμίας, Γιόλα Παστού Βοηθός Οργανωτικός Γραμματέας, Ανδρέας Παναγιώτου, υπεύθυνος διεθνών σχέσεων, Θέτις Κοζάκου, μέλος Γενικής Γραμματεία,, Μάριος Κωνσταντίνου, μέλος Γενικής Γραμματείας.

Η οργάνωση διαβεβαιώνει τα μέλη της ότι η Γενική Γραμματεία της ΕΤΥΚ έχει πλήρη επίγνωση του σημαντικού της ρόλου και των ευθυνών της έναντι του συνόλου των συναδέλφων, και ότι στόχος της είναι να συνεχίσει να εργάζεται σκληρά με ομαδικότητα, ανιδιοτέλεια και συνέπεια για να προασπίσει και να διασφαλίσει τα καλώς νοούμενα συμφέροντα των Τραπεζοϋπαλλήλων.

«Υποχρέωση όλων μας, μελών και ηγεσίας, είναι να διατηρήσουμε την ενότητα, την συνοχή και τη συσπείρωση όλων κάτω από την ομπρέλα της ΕΤΥΚ, αφού έτσι θα συνεχίσουμε να αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά τις οποιεσδήποτε προκλήσεις», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δειτε Επισης

Τι εκτιμούν οι αγορές... «Στοιχηματίζουν» για ακόμη πιο μεγάλες μειώσεις των επιτοκίων από ΕΚΤ οι επενδυτές
Κριστίν Λαγκάρντ: Σε επαγρύπνηση λόγω δασμών η ΕΚΤ-Ήδη βιώνουμε ένα αρνητικό σοκ στη ζήτηση
Κατέβασε εκ νέου τα επιτόκια της, αλλά δεν δεσμεύεται για την πορεία που θα ακολουθήσουν στο μέλλον η ΕΚΤ
Νέα μείωση επιτοκίου από την Τράπεζα Κύπρου με αντίκτυπο σε 12.000 δανειολήπτες-Στο 2,40% από 2,65%
Αυξήθηκαν οριακά τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια τον Ιανουάριο-Στο 6,3% από 6,2% στο τέλος Δεκεμβρίου ο δείκτης
Τράπεζα Κύπρου: Απέκτησε 281.147 μετοχές στο πλαίσιο του προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών
Ελληνική Τράπεζα: Η απόλυτη εμπειρία ψηφιακής τραπεζικής εύκολα, γρήγορα και απλά
Η ΕΚΤ αποφασίζει για τα επιτόκια-Οι εκτιμήσεις και οι παράγοντες που θα σταθμιστούν
Ενεργός συμμετοχή στην Παγκόσμια Εβδομάδα Χρήματος για τον ΣΕΛΚ-Το φετινό θέμα και ο στόχος των διαφόρων δράσεων
Με ποσοστό 2,013% ανεπιτυχής η δημόσια πρόταση…. Δεν έπιασε το 50% της Demetra η Logicom