Νέες επιλογές σε κατοικίες και διαμερίσματα από την Altamira Real Estate

Μοναδικές οικιστικές προτάσεις σε Λευκωσία και Λάρνακα παρουσιάζει αυτή την εβδομάδα η Altamira Real Estate.

Πρόκειται για κατοικίες και διαμερίσματα που βρίσκονται σε περιοχές με μεγάλη ζήτηση, όπως το κέντρο της Λευκωσίας και της Λάρνακας, η Αγλαντζιά, το Δάλι, ο Λυθροδόντας, η Ξυλοφάγου και το Αλεθρικό. Τα ακίνητα είναι ιδανικά τόσο για ιδιοχρησία όσο και για ενοικίαση, ενώ αποτελούν εξαιρετική επιλογή για ιδιώτες επενδυτές καθώς και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να μελετήσουν σε βάθος τις προσφορές στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.altamirarealestate.com.cy και να υποβάλουν προσφορές σε τιμές χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες ενδεικτικές τιμές.

Στη δημοφιλή περιοχή Αγίου Ανδρέα στη Λευκωσία ξεχωρίσαμε κενή κατοικία στην τιμή των €725.000. Η κατοικία έχει εμβαδόν 415 τ.μ. και διαθέτει στο ισόγειο, καθιστικό με τραπεζαρία και τζάκι, κουζίνα, γραφείο, αποχωρητήρια, μπάνιο και τρία υπνοδωμάτια. Ο όροφος αποτελείται από ενιαίο καθιστικό με υπνοδωμάτιο, ντους με αποχωρητήριο και ακάλυπτη βεράντα. Εξωτερικά υπάρχει αυλή, αποθήκη και ακάλυπτος χώρος στάθμευσης. Η άνεση των μεγάλων εσωτερικών χώρων καθιστά την κατοικία ιδανική επιλογή για πολυμελείς οικογένειες.

PR38547

Σε όμορφη γειτονιά της Αγλαντζιάς, κοντά στη λεωφόρο Κυρηνείας, εντοπίσαμε κενή ισόγεια κατοικία στην τιμή των €100.000. Ιδανικά τοποθετημένη κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών, η κατοικία έχει εμβαδόν 60 τ.μ. και αποτελείται από καθιστικό, τραπεζαρία, κουζίνα, δυο υπνοδωμάτια και μπάνιο. Εξωτερικά διαθέτει αυλή και χώρο στάθμευσης.

PR38312

Στο Δάλι, κοντά στη λεωφόρο Χαλκάνορος, ξεχωρίζει κενή διώροφη κατοικία στην τιμή των €85.000. Σε εξαιρετική τοποθεσία υψηλής ζήτησης, το ακίνητο έχει εμβαδόν 91 τ.μ. και αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα, αποχωρητήριο, μικρή αποθήκη, δύο υπνοδωμάτια και μπάνιο. Εξωτερικά υπάρχουν καλυμμένες/ακάλυπτες βεράντες και χώρος στάθμευσης.

Κενή ισόγεια κατοικία με βοηθητική οικοδομή πωλείται στην κοινότητα Λυθροδόντα προς €50.000. Αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια και ντους με τουαλέτα, ενώ εξωτερικά διαθέτει κήπο, περίφραξη, ακάλυπτη βεράντα και βοηθητική οικοδομή. Το συνολικό εμβαδόν της κατοικίας ανέρχεται σε 70 τ.μ..

Ημιτελή διώροφη κατοικία εντοπίσαμε στο κέντρο της Λάρνακας, δίπλα από το Γήπεδο «Αμμόχωστος», στην τιμή των €150.000. Η κατοικία, έκτασης 215 τ.μ., βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο κατασκευής. Στο ισόγειο αποτελείται από ενιαία σαλοτραπεζαρία, ξεχωριστή κουζίνα και αποχωρητήριο και στον όροφο από τέσσερα υπνοδωμάτια, πλυσταριό και δυο ντους. Εξωτερικά διαθέτει καλυμμένο χώρο στάθμευσης και βεράντες. Το γεγονός ότι η κατοικία είναι ημιτελής, προσφέρει την δυνατότητα στον αγοραστή να επιλέξει τα τελειώματα της επιλογής του.

PR38722

Δύο κενά ισόγεια διαμερίσματα πωλούνται στην Ξυλοφάγου προς €105.000. Τα διαμερίσματα, έκτασης 75 τ.μ. και 79 τ.μ. αντίστοιχα, είναι πανομοιότυπα και αποτελούνται από ενιαίο χώρο με σαλόνι, τραπεζαρία και κουζίνα, μπάνιο, δύο υπνοδωμάτια και καλυμμένες βεράντες. Το κάθε διαμέρισμα έχει δικαίωμα χρήσης ενός ακάλυπτου χώρου στάθμευσης.

PR38737

Στο Αλεθρικό το ενδιαφέρον κεντρίζει κενό διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων, το οποίο πωλείται στην τιμή των €95.000. Το ακίνητο προσφέρει εξαιρετικές προσβάσεις στις γύρω περιοχές και τον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λεμεσού, έχει εμβαδόν 95 τ.μ. και διαθέτει καλυμμένες βεράντες. Αποτελεί μέρος οικιστικού συγκροτήματος και έχει δικαίωμα χρήσης κοινόχρηστης πισίνας και μίας αποθήκης.

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη, η ώρα 10 το πρωί.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν την προσφορά τους μέσω της ενδεδειγμένης διαδικασίας της Altamira Real Estate, με χαμηλότερη τιμή από την ενδεικτική που αναφέρεται στην ιστοσελίδα.

Δειτε Επισης

Ελίκκος Ηλία: Μεγάλο ενδιαφέρον για το Σχέδιο Πολεοδομικής Αμνηστίας-Πόσες αιτήσεις υποβλήθηκαν
Επενδυτικές ευκαιρίες από την AstroBank
Cyview: Νέα πεζογέφυρα στα Λατσιά για βελτιωμένη προσβασιμότητα
Αποδίδει καρπούς η ολοκληρωμένη στεγαστική πολιτική του Υπ. Εσωτερικών-Αξιοποιείται από τους πολίτες η βοήθεια
Στα δικαστήρια ο δρόμος Πάφου-Πόλης… «Ο εργολάβος ερμηνεύει με δικό του τρόπο τις πρόνοιες»
Μήνας επενδυτικών ευκαιριών από την Gordian
Γιάννης Μισιρλής: Κοινός στόχος όλων η εξεύρεση ριζικών λύσεων για επίλυση του στεγαστικού προβλήματος
Τα κίνητρα στους επιχειρηματίες ανάπτυξης γης για προσιτή στέγη και οι τρόποι αξιοποίησης με παραδείγματα
Πωλείται το «Royiatiko» στην παλιά Λευκωσία-Η τιμή και τα χαρακτηριστικά του ξενοδοχείου (pics & vid)
Ελίκκος Ηλία: Αυξημένο ενδιαφέρον επιχειρηματιών ανάπτυξης γης για επενδύσεις στην αγορά προσιτής κατοικίας