Powered by

SHARED GREEN DEAL: Σε λειτουργία η ιστοσελίδα του έργου για την κυκλική οικονομία

Την έναρξη λειτουργίας ιστοσελίδας σχετικά με το έργο SHARED GREEN DEAL: Social Sciences & Humanities for Achieving a Responsible, Equitable and Desirable GREEN DEAL ανακοίνωσε την Τρίτη ο Κυπριακός Οργανισμός Τυποποίησης, ο οποίος συγκαταλέγεται μεταξύ των τοπικών εταίρων του έργου.
Όπως αναφέρεται, μέσω της ιστοσελίδας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγράφουν ως μέλη του CYS Circular Economy Hub, όπου θα έχουν την ευκαιρία ανάπτυξης νέων συνεργασιών και ανταλλαγής εμπειρογνωμοσύνης σε εθνικό επίπεδο σχετικά με βέλτιστες πρακτικές για βιώσιμα και κυκλικά επιχειρηματικά μοντέλα.

Συμπληρώνεται πως απώτερος σκοπός είναι μέσω του Hub να παρέχεται υποστήριξη στις τοπικές επιχειρήσεις αλλά και σε φορείς του Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα για τη μετάβαση προς την Κυκλική Οικονομία και την αντιμετώπιση των προκλήσεων για τη δημιουργία μιας βιώσιμης οικονομίας.

Προστίθεται ότι μέσω της ιστοσελίδας δίδεται η δυνατότητα στο ενδιαφερόμενο κοινό να ενημερώνεται για θέματα και καλές πρακτικές στην Κυκλική Οικονομία, καθώς και για πρότυπα και πρωτοβουλίες σε εθνικό, ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο, αφού τα πρότυπα καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα παραμέτρων που συμβάλουν στην ομαλή μετάβαση προς την κυκλική οικονομία.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τη σελίδα https://circulareconomy.cys.org.cy/ ή να επικοινωνήσουν με τους Λειτουργούς Τυποποίησης Άννα Διονυσίου και Μάριο Μαυρόγιαννο στη διεύθυνση circulareconomy@cys.org.cy, καταλήγει η ανακοίνωση.

Δειτε Επισης

Υποχώρησε ο πληθωρισμός σε Κύπρο και υπόλοιπη Ευρώπη τον Αύγουστο
Αμετάβλητο το ΧΑΚ κατά το κλείσιμο την Πέμπτη
Υπεγράφη η συλλογική σύμβαση για διοικητικό προσωπικό του Ανοικτού Πανεπιστημίου
Πολιτική δέσμευση για συμμετοχή της Κ.Δ. στο μετοχικό κεφάλαιο του GSI-Τι είπε ο Χριστοδουλίδης στον Μητσοτάκη
Αισιοδοξεί για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης στα ξενοδοχεία ο Παναγιώτου-Πώς προχωρά η συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση
Μόνο με κάρτα θα μπαίνουν και θα παίζουν οι παίκτες στα καζίνο της Κύπρου από το 2025-Πώς θα λειτουργεί το σύστημα
Ο Ανδρέας Πέτσας νέος CEO της Eurobank Κύπρου
Στο 2,2% ο εναρμονισμένος δείκτης τιμών καταναλωτή τον Αύγουστο
Nicosia Mall: Το success story του μεγαλύτερου εμπορικού κέντρου της Κύπρου
Τι λέει για πιθανή συμμετοχή της Κ.Δ. στο μετοχικό κεφάλαιο του Great Sea Interconnector το επιχειρείν