Ετοιμοπαράδοτες κατοικίες σε ολόκληρη την Κύπρο από την Altamira Real Estate

Κατοικίες σε δημοφιλείς περιοχές σε ολόκληρη την Κύπρο παρουσιάζει η Altamira Real Estate.

Πρόκειται για μοναδικές στο είδος τους οικιστικές προτάσεις, οι οποίες βρίσκονται σε περιοχές μεγάλης ζήτησης, όπως η Έγκωμη, η Λακατάμεια, τα Λατσιά, τα Λιβάδια και η Πέγεια.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να μελετήσουν σε βάθος τις προσφορές στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.altamirarealestate.com.cy και να υποβάλουν προσφορές σε τιμές χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες ενδεικτικές τιμές.

ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Από τις εβδομαδιαίες αναρτήσεις της εταιρείας ξεχωρίζει ανεξάρτητη διώροφη κατοικία με πισίνα, σε ήσυχη και όμορφη γειτονιά της Έγκωμης, η οποία πωλείται προς €950.000. Σε κεντρική τοποθεσία, μόλις λίγα μέτρα μακριά από την Κρατική Έκθεση και τη Λεωφόρο 28ης Οκτωβρίου, το ακίνητο απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις σε όλες τις υπηρεσίες, τον αυτοκινητόδρομο και το κέντρο της Λευκωσίας. Τοποθετημένη σε δύο εφαπτόμενα οικόπεδα, με μεγάλο εμβαδόν γης περί τα 1.074 τ.μ., η κατοικία διαθέτει συνολικό εμβαδόν 521 τ.μ. και αποτελεί ιδανική επιλογή για οικογένεια.

ΟΙΚΙΑ ΕΓΚΩΜΗ

Μοντέρνα ισόγεια κατοικία τριών υπνοδωματίων, με υπόγειο και πισίνα πωλείται σε ήσυχη και ελκυστική τοποθεσία της Λακατάμειας, στην τιμή των €720.000. Μόλις λίγα μέτρα μακριά από τη Λεωφόρο Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ και τη Λεωφόρο Τσερίου, το ακίνητο απολαμβάνει άνετη πρόσβαση στο κέντρο της Λευκωσίας. Το συνολικό εμβαδόν της κατοικίας ανέρχεται στα 350 τ.μ., ενώ το ακίνητο τοποθετείται σε δύο συνεχόμενα οικόπεδα, με συνολικό εμβαδόν γης 1.322 τ.μ. γεγονός που προσδίδει τεράστια οφέλη στον εν δυνάμει αγοραστή.

ΟΙΚΙΑ ΛΑΚΑΤΑΜΕΙΑ

Σε δημοφιλή τοποθεσία των Λατσιών εντοπίζεται ανεξάρτητη διώροφη έπαυλη, η οποία πωλείται προς €1.050.000. Σε κοντινή απόσταση από το "Laiki Sporting Club", το ακίνητο συγκεντρώνει όλα τα πλεονεκτήματα μιας εξαιρετικής τοποθεσίας, με εύκολη πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο και τους γειτονικούς Δήμους. Η κατοικία είναι τοποθετημένη σε μεγάλο οικιστικό χωράφι με εμβαδόν 8.873 τ.μ., το οποίο διαθέτει Πολεοδομική Άδεια για τον διαχωρισμό του σε τέσσερα οικόπεδα. Η κατοικία διαθέτει συνολικό εμβαδόν 670 τ.μ. και αποτελείται τέσσερα υπνοδωμάτια, μεγάλη αυλή, σάουνα, ψησταριά, αποθήκη και καλυμμένους χώρους στάθμευσης.

ΟΙΚΙΑ ΛΑΤΣΙΑ

Ισόγεια κατοικία με μεγάλο υπόγειο εντοπίζεται σε ελκυστική τοποθεσία στον Δήμο Στροβόλου, κοντά στο λύκειο του Αποστόλου Βαρνάβα, με εξαιρετική πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο, σε πληθώρα ανέσεων και υπηρεσιών και σε κοντινή απόσταση από το Mall Of Cyprus. Το ακίνητο είναι κενό, πωλείται στην τιμή των €490.000 και αποτελείται από μια ισόγεια κατοικία στο νοτιοδυτικό τμήμα και ένα εργαστήριο στο βορειοδυτικό τμήμα. Το σπίτι διαθέτει καθιστικό, καθιστικό / τραπεζαρία, ξεχωριστή κουζίνα, τουαλέτα επισκεπτών, πλυσταριό μπάνιο, τέσσερα υπνοδωμάτια εκ των οποίων τα τρία είναι en-sδuite, ενώ η κατοικία διαθέτει υπόγειο με εμβαδόν 200 τ.μ., στεγασμένο χώρο στάθμευσης και αποθήκη. Το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων είναι 250τμ (περίπου), συν βεράντες 30τμ (περίπου). Το εργαστήριο έχει εμβαδόν εσωτερικά 52 τ.μ.

ΛΑΡΝΑΚΑ

Σε εξαιρετική οικιστική περιοχή των Λιβαδιών Λάρνακας πωλείται κατοικία τύπου "split level" προς €295.000. Απολαμβάνοντας εύκολη πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο, την πόλη της Λάρνακας και την τουριστική περιοχή της Ορόκλινης, η κατοικία διαθέτει συνολικό εμβαδόν 385 τ.μ. και αυτή τη στιγμή ενοικιάζεται. Στο ισόγειο αποτελείται από σαλοτραπεζαρία με τζάκι, κουζίνα, καθιστικό, αποχωρητήριο ξένων, πλυσταριό και δύο αποθήκες, ενώ το υπερυψωμένο τμήμα περιλαμβάνει τέσσερα υπνοδωμάτια και γκαρνταρόμπα.

Σε μία ελκυστική τοποθεσία στη συνοικία Αγίου Φανουρίου του Δήμου Λάρνακας, μόλις 300 μέτρα βόρεια από το νέο ΓΣΖ, εντοπίζεται διώροφη κατοικία με μεγάλο υπόγειο που πωλείται στην τιμή των €380.00. Το επίπεδο συντήρησης του σπιτιού, που κατασκευάστηκε το 1994, είναι ικανοποιητικό. Η κατοικία αποτελείται στο ισόγειο από καθιστικό, ενιαίο χώρο καθιστικού/τραπεζαρίας, ξεχωριστή κουζίνα, τουαλέτα επισκεπτών, πλυσταριό και γραφείο. Ο πρώτος όροφος αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια και ένα κυρίως μπάνιο. Το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων είναι 220 τ.μ. και 70 τ.μ. των ακάλυπτων βεραντών. Το υπόγειο αποτελείται από ενιαίο χώρο στεγασμένο και κοινόχρηστους χώρους και έχει εμβαδόν 400τμ (περίπου). Πρόσθετο πλεονέκτημα θεωρείται το γεγονός ότι η κατοικία βρίσκεται στο νότιο μισό του οικοπέδου, αφήνοντας το υπόλοιπο βόρειο τμήμα κενό για μελλοντική ανάπτυξη. Το σπίτι είναι άδειο και θεωρείται ιδανική επιλογή για οικογένειες.

ΠΑΦΟΣ

Ημιτελής κατοικία με πισίνα ξεχωρίσαμε στην Πέγεια που πωλείται προς €310.000. Η κατοικία διαθέτει μαγευτική θέα στη θάλασσα και την ευρύτερη περιοχή, ενώ απολαμβάνει πολύ καλές προσβάσεις προς την τουριστική περιοχή του Κόλπου των Κοραλλίων, των Θαλασσινών Σπηλιών και την πόλη της Πάφου. Οι εργασίες ανέγερσης βρίσκονται στο στάδιο του σκελετού και σύμφωνα με τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, το ακίνητο με συνολικό εμβαδόν 735 τ.μ. θα αποτελείται από πέντε υπνοδωμάτια, μεγάλη αυλή και βεράντες, καθώς επίσης και υπόγειο χώρο στάθμευσης.

ΗΜΙΤΕΛΗΣ ΟΙΚΙΑ ΠΕΓΕΙΑ

Μοναδική ευκαιρία για εξοχική ή μόνιμη κατοικία εντοπίζεται στο χωριό Σίμου στην επαρχία Πάφου στην τιμή των €190.000. Πρόκειται για διώροφη κατοικία που κατασκευάστηκε με παραδοσιακό σχέδιο με πέτρινους τοίχους το 2000 και η οποία βρίσκεται σε τοποθεσία με πανοραμική θέα. Αποτελείται στο ισόγειο από ενιαίο χώρο καθιστικού / καθιστικού / τραπεζαρίας, ανεξάρτητη κουζίνα, μπάνιο, ένα υπνοδωμάτιο και βεράντες. Ο 1ος όροφος αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, το ένα με en-suite μπάνιο και τουαλέτα και το δεύτερο με en-suite ντους και τουαλέτα, ενώ το υπόγειο αποτελείται από στεγασμένο χώρο στάθμευσης. Ακόμη η κατοικία διαθέτει πλακόστρωτη αυλή, κήπο και πισίνα. Το εμβαδόν της κατοικίας είναι 160 τ.μ. εσωτερικά και του υπογείου είναι 45 τ.μ. Το ακίνητο είναι άδειο και κατάλληλο για χρήση.

Ακόμη, στην επαρχία Πάφου και συγκεκριμένα στην κοινότητα της Γιόλου εντοπίζεται πετρόκτιστη μονοκατοικία που επίσης κατασκευάστηκε το 2000 και πωλείται στην τιμή των €160.000. Το σπίτι διαθέτει πισίνα, πλακόστρωτη αυλή και κιόσκι. Εσωτερικά αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα, ντους με τουαλέτα και δύο υπνοδωμάτια. Το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων είναι 90 τ.μ. και του χώρου στάθμευσης 35 τ.μ. Σημειώνεται ότι το σπίτι είναι άδειο.

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη, η ώρα 10 το πρωί

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν την προσφορά τους μέσω της ενδεδειγμένης διαδικασίας της Altamira Real Estate, με χαμηλότερη τιμή από την ενδεικτική που αναφέρεται στην ιστοσελίδα.

Δειτε Επισης

Ελίκκος Ηλία: Μεγάλο ενδιαφέρον για το Σχέδιο Πολεοδομικής Αμνηστίας-Πόσες αιτήσεις υποβλήθηκαν
Επενδυτικές ευκαιρίες από την AstroBank
Cyview: Νέα πεζογέφυρα στα Λατσιά για βελτιωμένη προσβασιμότητα
Αποδίδει καρπούς η ολοκληρωμένη στεγαστική πολιτική του Υπ. Εσωτερικών-Αξιοποιείται από τους πολίτες η βοήθεια
Στα δικαστήρια ο δρόμος Πάφου-Πόλης… «Ο εργολάβος ερμηνεύει με δικό του τρόπο τις πρόνοιες»
Μήνας επενδυτικών ευκαιριών από την Gordian
Γιάννης Μισιρλής: Κοινός στόχος όλων η εξεύρεση ριζικών λύσεων για επίλυση του στεγαστικού προβλήματος
Τα κίνητρα στους επιχειρηματίες ανάπτυξης γης για προσιτή στέγη και οι τρόποι αξιοποίησης με παραδείγματα
Πωλείται το «Royiatiko» στην παλιά Λευκωσία-Η τιμή και τα χαρακτηριστικά του ξενοδοχείου (pics & vid)
Ελίκκος Ηλία: Αυξημένο ενδιαφέρον επιχειρηματιών ανάπτυξης γης για επενδύσεις στην αγορά προσιτής κατοικίας