powered by

Westminster Residences: Ο νέος οικιστικός πύργος €40 εκατ. στη Λεμεσό

Στα σκαριά βρίσκεται μια νέα high-rise οικιστική ανάπτυξη πολυτελείας στη Λεμεσό.

Πρόκειται για τον νέο πύργο, υπό την ονομασία «Westminster Residences», ο οποίος θα υψωθεί στην τουριστική περιοχή του Δήμου Γερμασόγειας και σε απόσταση μόλις 200 μέτρων από την θάλασσα της πόλης.

images.W100-01

Η ανάπτυξη είχε πάρει την άδεια για κατασκευή και λειτουργία από το Τμήμα Περιβάλλοντος τον Νοέμβριο του 2021 και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, θα ολοκληρωθεί εντός του 2025.

Η ιδιοκτήτρια εταιρεία του έργου είναι η CYAGAMA LTD και όπως αναφέρεται στην Περιβαλλοντική Μελέτη που κατατέθηκε, το κόστος υλοποίησης του έργου υπολογίζεται στα €40 εκατ.

images.W100-02

Τι θα περιλαμβάνει

Το Westminster Residences θα διαθέτει συνολικά 25 ορόφους, με 65 διαμερίσματα και ακόμη δύο penthouse.

Τα penthouse θα είναι τριών επιπέδων, θα προσφέρουν αποκλειστική θέα στην πόλη και θα διαθέτουν ιδιωτικά roof gardens και πισίνες υπερχείλισης.

images.W100-09

Οι κάτοικοι του Westminster Residences θα μπορούν να απολαμβάνουν μια σειρά από ανέσεις πολυτελείας, μεταξύ άλλων, πισίνα, σπα, χώρους lounge/barbeque καθώς και πλατεία με χώρους πρασίνου και κήπους.

Επίσης, τον 16ο όροφο του Westminster Residences θα στεγαστεί sky garden καθώς και εστιατόριο.

medium_images.W100-06

Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός

Το έργο έχει σχεδιαστεί για να μοιάζει με πλωτή κατασκευή πάνω από την προκυμαία, ενώ συνδυάζει απρόσκοπτα τον ουρανό, τη θάλασσα και το έδαφος.

Δίνοντας το αίσθημα της πολυτέλειας, αλλά και της κομψότητας, ο σχεδιασμός του Westminster Residences επικεντρώνεται στον νησιώτικο τρόπο ζωής.

images.W100-13

medium_images.W100-07

medium_images.W100-08

Φωτογραφίες: Cyprus Developers Alliance

Δειτε Επισης

Μελέτες και μετά προσφορές για νέο ανάδοχο για τον δρόμο Πάφου-Πόλης Χρυσοχούς... «Προχωρούμε με όλα όσα έχουμε δεσμευτεί»
Ποιο είναι το CITADEL που προσκρούει στα τείχη-Το αρχιτεκτονικό στυλ και το προφίλ της ανάπτυξης (pics)
Έπεσαν υπογραφές μεταξύ Χασάπη και Προύντζου για αναβάθμιση του σταθμού λεωφορείων στην Πλατεία Σολωμού
Κωνσταντίνος Ιωάννου: Πέραν των 280 κατοικιών για προσιτή αγορά από ενδιαφέρον για «Build to Rent»
Σεμινάριο από το Συμβούλιο Εγγραφής Κτηματομεσιτών με την συμμετοχή δεκάδων αδειούχων επαγγελματιών του κλάδου
ΕΤΕΚ: Απαιτούνται αποτελεσματικές λύσεις για το αλιευτικό καταφύγιο στο Λιοπέτρι
Δυσαρέσκεια ΕΒΕ Αμμοχώστου για την ανάπλαση του Ποταμού Λιοπετρίου-Βλέπει αδικαιολόγητες καθυστερήσεις
Nerofarm Properties: «Καμιά επίδραση στα Ενετικά Τείχη από το CITADEL-Το Τμήμα Αρχαιοτήτων αρνείται συνάντηση»
Ανακαλύψτε το σπίτι των ονείρων σας σε Λεμεσό και Πάφο με τη βοήθεια της Altia
Στο δυναμικό της Consulco ο Χριστόφορος Κιττένης-Αναλαμβάνει καθήκοντα διευθυντή της London Credit