Συνεργασία Costa Coffee-Πανεπιστημίου Λευκωσίας-Intercollege

Σε μια νέα ενέργεια – έκπληξη προέβη η αλυσίδα καφέ Costa Coffee, προσφέροντας μια πολύτιμη ακαδημαϊκή ευκαιρία για σπουδές στο καταταγμένο ανάμεσα στα καλύτερα του κόσμου, Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, καθώς και στο κορυφαίο κολλέγιο επαγγελματικής κατάρτισης, Intercollege.

Όσοι νέοι επιθυμούν, έχουν πλέον τη δυνατότητα να εργαστούν στα Costa Coffee, κτίζοντας μια πολύτιμη από κάθε άποψη καριέρα στην παγκοσμίου φήμης αλυσίδα καφέ και ταυτόχρονα μπορούν να σπουδάζουν αυτό που πραγματικά αγαπούν, απολαμβάνοντας μια γενναιόδωρη μείωση στα δίδακτρα τους, καθώς και άλλα σπουδαία προνόμια που δεν παρέχουν άλλοι ανταγωνιστές.

Πιο συγκεκριμένα, με βάση τη συμφωνία που υπεγράφη, εκείνοι οι οποίοι θα θελήσουν να αξιοποιήσουν το πλεονέκτημα που τους δίδεται μέσω της εργοδότησης στα Costa Coffee, θα εξασφαλίσουν αμέσως και σημαντικά μειωμένα δίδακτρα σπουδών.

Η υποτροφία για τα προγράμματα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας ανέρχεται στο 25% επί των διδάκτρων των προπτυχιακών προγραμμάτων (εξαιρούνται τα προγράμματα σπουδών της Ιατρικής Σχολής και το πρόγραμμα Κτηνιατρικής) και 20% επί των διδάκτρων για τα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών (εξαιρούνται η Κλινική, Συμβουλευτική και Σχολική Ψυχολογία).

Οι ενδιαφερόμενοι θα επωφεληθούν επίσης από υποτροφίες ύψους 30% επί των διδάκτρων για το πρόγραμμα Diploma in Culinary Arts του Intercollege.

Με αυτό τον τρόπο οι σπουδαστές βγαίνουν διπλά κερδισμένοι, καθώς έχουν ταυτόχρονα εξασφαλισμένο εισόδημα από τα Costa Coffee μέσω ενός ευέλικτου ωραρίου εργασίας, καθώς και μειωμένα δίδακτρα σπουδών σε δύο σπουδαία ακαδημαϊκά ιδρύματα.

Επισημαίνουμε ότι το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας (UNIC) είναι ένα από τα κορυφαία, προσανατολισμένα στην έρευνα, πανεπιστήμια στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου. Προσφέρει 100+ συμβατικά (διά ζώσης) και εξ αποστάσεως προγράμματα σπουδών, προπτυχιακού, μεταπτυχιακού και διδακτορικού επιπέδου, φιλοξενώντας περισσότερους από 12.500 φοιτητές από 100+ χώρες. Σύμφωνα μάλιστα, με το Times Higher Εducation (THE) World University Rankings 2023, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας (UNIC) βρίσκεται στο 2% των καλύτερων πανεπιστημίων παγκοσμίως.

Το Intercollege, από την άλλη, είναι ένα ακαδημαϊκό και επαγγελματικό περιφερειακό κέντρο αριστείας στους τομείς της μαγειρικής, της φιλοξενίας, της ευεξίας και της ναυτιλίας, με επίκεντρο την Ελλάδα, την Κύπρο και την ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου.

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού IN Business: IN Business Awards-16 χρόνια επιβραβεύουμε το επιχειρείν
Στην Medicover Genetics ο Δ. Σκουρίδης-Ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε για το έργο της εταιρείας
Πάνω κατά 5,2% σε ετήσια βάση ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στη βιομηχανία
ΙδΕΚ: Νέες προσκλήσεις €16,3 εκατ. για στήριξη του ερευνητικού συστήματος
Εκτοξεύθηκε η εξυπηρέτηση οχηματαγωγών πλοίων στο λιμάνι Λεμεσού-Η ανακοίνωση της DP World Limassol
CBN Young Dragon Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη υποβολής υποψηφιοτήτων
Βιωματικά εργαστήρια Οργανισμού Νεολαίας κατά του σχολικού εκφοβισμού
Μήνυμα από ΟΝΕΚ για ένα Πάσχα χωρίς κροτίδες-«Δεν είναι μαγκιά, ούτε έθιμο»
Ενώνοντας δυνάμεις για προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της επιχειρηματικότητας
Η Stoiximan έπαιξε μπάλα και έστειλε το δικό της μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Γης