Cloud Nomads: Οι επιχειρήσεις ενθαρρύνονται να χρησιμοποιούν cloud τεχνολογίες της AWS

Η Cloud Nomads ενθαρρύνει τις τοπικές επιχειρήσεις να ξεδιπλώσουν τις προοπτικές τους με τις cloud τεχνολογίες της AWS, μέσα από την επιτυχή διοργάνωση του AWS Migration event.

Λεμεσός, Κύπρος (5 Ιουλίου, 2023) - Η Cloud Nomads, βασικός πάροχος υπηρεσιών AWS cloud (AWS Advance Partner, AWS training partner, AWS Solutions Provider), διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την εκδήλωση με τίτλο AWS Migration, στις 29 Ιουνίου 2023, στο ξενοδοχείο Four Seasons, στη Λεμεσό. Η εκδήλωση, που είχε σαν στόχο την ενημέρωση των τοπικών επιχειρήσεων για τη δυναμική των υπηρεσιών της Amazon Web Services (AWS), προσέλκυσε αρκετούς κορυφαίους ειδικούς του χώρου, λάτρεις της τεχνολογίας, επιχειρηματίες από τον τραπεζικό τομέα και εκπροσώπους ναυτιλιακών εταιρειών, σκιαγραφώντας την αυξανόμενη σημασία του cloud computing στο επιχειρηματικό περιβάλλον της Κύπρου.

Η εκδήλωση περιλάμβανε ένα πλούσιο πρόγραμμα ομιλητών από Ελλάδα, Κύπρο και Γερμανία, μεταξύ των οποίων επαγγελματίες από την AWS και εκπρόσωποι κορυφαίων οργανισμών όπως η MUFG Investor Services. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις και συζητήσεις, που κάλυπταν μια ευρεία γκάμα θεμάτων όπως στρατηγικές μετάβασης στο cloud, βελτιστοποίηση υποδομής, βέλτιστες πρακτικές ασφάλειας, τεχνικές βελτιστοποίησης κόστους καθώς και τρόπους με τους οποίους οι πελάτες της Cloud Nomads χρησιμοποίησαν τις υπηρεσίες της AWS για ανάπτυξη περίπλοκων συστημάτων.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι με την ανταπόκριση και την επιτυχία της εκδήλωσης που διοργανώσαμε, που αφορούσε αποκλειστικά τις cloud τεχνολογίες της AWS", δήλωσε ο Ξάνθος Συμεού, CEO της Cloud Nomads. "Η εκδήλωση όχι μόνο επιβεβαίωσε τις τεράστιες προοπτικές του cloud computing, και ειδικά της AWS, αλλά παρείχε επίσης μια πλατφόρμα για τις τοπικές επιχειρήσεις να εξερευνήσουν τις καινοτόμες λύσεις της AWS και να δημιουργήσουν νέες συνδέσεις στον κλάδο. Είμαστε περήφανοι που είχαμε τη δυνατότητα να παρέχουμε αυτή την ευκαιρία σε όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, και πιστεύουμε ότι θα τους δώσει ώθηση να αξιοποιήσουν τη δύναμη του cloud και να ενισχύσουν τις προσπάθειές τους για ψηφιακό μετασχηματισμό".

Η Cloud Nomads εκφράζει την ευγνωμοσύνη της προς όλους τους συμμετέχοντες, χορηγούς και συνεργάτες που συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης. Τα θετικά σχόλια και ο ενθουσιασμός που έλαβε από τους συμμετέχοντες, επιβεβαιώνουν τη σημασία της ανάπτυξης ενός ισχυρού οικοσυστήματος cloud στη Λεμεσό, και γενικά στην Κύπρο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Cloud Nomads και την γκάμα των λύσεων και υπηρεσιών τους για το AWS cloud, επισκεφθείτε το www.cloudnomads.com.cy.

Σχετικά με την Cloud Nomads:

Η Cloud Nomads είναι ένας εξειδικευμένος πάροχος λύσεων για το AWS cloud. Ως o πρώτος συνεργάτης σε Ελλάδα και Κύπρο, με πελάτες σε 6+ χώρες, που κατάφερε να αναγνωριστεί ως AWS Advance partner και ως επίσημος εκπαιδευτικός συνεργάτης της AWS, η Cloud Nomads επιτρέπει σε επιχειρήσεις όλων των μεγεθών να αξιοποιήσουν τη δύναμη του cloud, επιτρέποντας τους να κλιμακώσουν, να βελτιστοποιήσουν και να μετασχηματίσουν τις λειτουργίες τους. Μέσω εξειδικευμένης συμβουλευτικής, ποιοτικής υλοποίησης και συνεχούς υποστήριξης, η Cloud Nomads βοηθά τις εταιρίες και τους οργανισμούς να επιτύχουν τους ψηφιακούς τους στόχους και να παραμένουν μπροστά στο γρήγορα εξελισσόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον της σημερινής εποχής.

_DSC1495

_DSC1363

DSC08126

Δειτε Επισης

Κυβερνοεπιθέσεις: Κορυφαίοι CIO’s της Κύπρου ξεδιπλώνουν στρατηγικές άμυνας
Η Cyta Business παρουσίασε το δίκτυο NarrowBand-IoT-Οι νέες δυνατότητες που φέρνει
Στη Ρώμη για προώθηση της Ψηφιακής Καινοτομίας στη Μεσόγειο ο Δημήτρης Σκουρίδης
Γιατί η «data-centric» προσέγγιση κυβερνοασφάλειας μετασχηματίζει επιχειρήσεις
S. Štucl προς επιχειρήσεις: Βρείτε την ισορροπία ανάμεσα σε ανθεκτικότητα και αλλαγή
Εκδήλωση της IBM για τους εμπορικούς της συνεργάτες-Παρουσιάστηκαν οι στρατηγικές κατευθύνσεις της εταιρείας
Ι. Σολωμάκος: Πώς προχωράμε με ασφαλή τεχνητή νοημοσύνη στον ευφυή κόσμο
S. Nagoor: Μηδενική εμπιστοσύνη στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης
Χρίστος Γιακουμή: Οι κρίσιμες υποδομές αξιοποιούν την τεχνητή νοημοσύνη ως σύμμαχό τους
Α. Χατζηπαπάς: Σοβαρές συνέπειες για τις εταιρείες αν δεν διαχειριστούν εσωτερικούς κινδύνους κυβερνοεπιθέσεων