Winstonfield: Ξεχώρισε για ακόμη μία χρονιά στα European Property Awards

Η Winstonfield είναι την ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την αξιοσημείωτη επιτυχία της ως κάτοχος του Βραβείου Καλύτερης Γραφειακής Ανάπτυξης στα Ευρωπαϊκά Βραβεία Ακινήτων στο Λονδίνο.

Η Winstonfield, μια κορυφαία εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων, ανακοινώνει με ενθουσιασμό την εκπληκτική της επιτυχία στα κορυφαία Ευρωπαϊκά Βραβεία Ακινήτων στο Λονδίνο. Το πιο πρόσφατο έργο ανάπτυξης γραφείων της εταιρείας έχει τιμηθεί με το εξαιρετικά επιθυμητό βραβείο Καλύτερης Ανάπτυξης Γραφείων, ενισχύοντας τη θέση της Winstonfield ως ηγέτιδα δύναμη στον κλάδο των ακινήτων.

Τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Ακινήτων, γνωστά για την αναγνώριση της αριστείας και της καινοτομίας στον τομέα των ακινήτων σε ολόκληρη την Ευρώπη, αποτελούν την απόλυτη κορυφή για την Winstonfield. Η αξιολόγηση των έργων πραγματοποιήθηκε από έναν επιφανή κριτικό πάνελ ειδικευμένων, βάσει σχεδίου, ποιότητας, αειφορίας, καινοτομίας και συνολικής συμβολής στην τοπική αγορά ακινήτων.

Βραβείο "Best Office Development-Βραβείο καλύτερης γραφειακής ανάπτυξης"

Το επιτυχημένο έργο ανάπτυξης γραφείων Legacy Business Center της Winstonfield κατάφερε να καθηλώσει τους κριτές με το μοναδικό του σχεδιασμό, τις προηγμένες εγκαταστάσεις και την προσήλωσή του στις αρχές της βιωσιμότητας. Το έργο, που θα βρίσκεται στην περιοχή Δασούδι στη Λεμεσό, αντικατοπτρίζει απόλυτα τη δέσμευση της εταιρείας να δημιουργεί εξαιρετικούς χώρους που προάγουν την παραγωγικότητα, τη συνεργασία και ένα θετικό εργασιακό περιβάλλον.

2-photoshop

Ο κ. Μιχάλης Οικονομίδης, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Winstonfield, εξέφρασε την απόλυτη υπερηφάνειά του για την επιτυχία της ομάδας του, δηλώνοντας: "Η απονομή του βραβείου Καλύτερης Ανάπτυξης Γραφείων στα Ευρωπαϊκά Βραβεία Ακινήτων αποτελεί απόδειξη της αμείωτης μας δέσμευσης για την αριστεία. Είμαστε ενθουσιασμένοι που λαμβάνουμε αυτό το σπουδαίο βραβείο, το οποίο αναγνωρίζει τη συλλογική προσπάθεια της ταλαντούχας ομάδας μας, που πάντοτε προσπαθεί να υπερβεί τα όρια της καινοτομίας στον κλάδο των ακινήτων."

Τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Ακινήτων αναγνωρίζουν εξαιρετικές επιτυχίες σε διάφορες κατηγορίες, όπως για αστική χρήση, εμπορική χρήση, αναμεικτής χρήση, αρχιτεκτονική και εσωτερική αρχιτεκτονική. Η επιτυχία της Winstonfield στην κατηγορία Καλύτερης Ανάπτυξης Γραφείων αποδεικνύει την ικανότητα της εταιρείας να παράσχει εξαιρετικά έργα που όχι μόνο πληρούν, αλλά υπερβαίνουν τα υψηλότερα πρότυπα της αγοράς.

Winstonfield: Μια κορυφαία δύναμη στον τομέα των ακινήτων

Αυτή η σημαντική επιτυχία συνεχίζει να εδραιώνει τη θέση της Winstonfield ως ηγετική δύναμη στην αγορά ακινήτων. Με ένα εντυπωσιακό χαρτοφυλάκιο επιτυχημένων έργων, η εταιρεία συνεχίζει να διαμορφώνει το αστικό τοπίο και να αναπροσδιορίζει την έννοια των σύγχρονων γραφείων.

Η Winstonfield δεσμεύεται να παρέχει εξαιρετικές αναπτύξεις που συμβάλλουν στην ανάπτυξη και την ευημερία των κοινοτήτων που εξυπηρετεί. Το πάθος της για καινοτομία, η προσοχή στη λεπτομέρεια και η αφοσίωσή της στην αειφορία καθοδηγούν την συνεχή επιτυχία της και την καθιστούν έναν αξιόπιστο συνεργάτη στον κλάδο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Winstonfield και το βραβευμένο έργο ανάπτυξης γραφείων, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.winstonfield.com ή επικοινωνήστε με στο 7000 33 03.

Δειτε Επισης

Πολυκατοικίες, μονοκατοικίες και μεικτές αναπτύξεις-Στο ζενίθ η αδειοδότηση οικιστικών έργων
Ξένοι και Κύπριοι επενδυτές για το λιμάνι της Λάρνακας-Το Κατάρ και η παρότρυνση Αλέξη Βαφεάδη
Σεβασμό στον θεσμό των αρχιτεκτονικών διαγωνισμών ζητά ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων-Ανησυχεί για τις πιέσεις
Επενδυτικές ευκαιρίες από την AstroBank
Μένει στις τοπικές Αρχές μέχρι 31 Μαρτίου η αρμοδιότητα για επιτήρηση των επικίνδυνων οικοδομών
Παράταση μεταφοράς ευθύνης ελέγχου επικίνδυνων οικοδομών σε ΕΟΑ ως Μάρτιο 2025-Ομόφωνη πρόταση νόμου
Η εκδήλωση της Cyfield για τη νέα εποχή του κέντρου της Λευκωσίας-Τι δήλωσαν οι παρευρισκόμενοι(video)
FIBA EuroBasket 2025: Πώς προχωρούν τα έργα αναβάθμισης του «Σπύρος Κυπριανού»
Πολυκατοικίες και κτίρια γραφείων με εμπνευσμένο σχεδιασμό από την Tor Properties
UBS: Η παγκόσμια αγορά ακινήτων και ο κίνδυνος φούσκας σε 25 μεγαλουπόλεις