Ένα ακόμη επιτυχημένο Εκπαιδευτικό Συνέδριο για την ΜetLife Cyprus

Την Πέμπτη, 25 Μάϊου το ξενοδοχείο Grecian Park στον Πρωταρά φιλοξένησε για μία ακόμα χρονιά το Ετήσιο Εκπαιδευτικό Συνέδριο της MetLife Cyprus, μία από τις σημαντικότερες διοργανώσεις του ασφαλιστικού κλάδου στην εγχώρια αγορά, η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και είχε μαζική συμμετοχή.

Στόχος του Συνεδρίου –με βασικό θεματικό άξονα “Believe. Achieve. Succeed.”– ήταν μέσα από πάνελ συζήτησης, παρουσιάσεις και ενδιαφέρουσες ομιλίες να αναδειχθούν και να αναπτυχθούν θέματα γύρω από τις αλλαγές που βιώνει η κυπριακή και παγκόσμια ασφαλιστική αγορά και το πώς οι αλλαγές αυτές επηρεάζουν το παρόν και το μέλλον του κλάδου των πωλήσεων.

Μετά το καλωσόρισμα στο κοινό, το συνέδριο ξεκίνησε με ένα επετειακό βίντεο και μια σύντομη ενημέρωση σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα των πωλήσεων και συνεχίστηκε με τα πολύ εποικοδομητικά πάνελ συζητήσεων στα οποία συμμετείχαν διακεκριμένοι στον ασφαλιστικό χώρο ομιλητές ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές της MetLife καθώς και διευθυντές υποκαταστημάτων και ομάδων.

Στο πρώτο πάνελ με θέμα «Πειθαρχία / Επαγγελματισμός / Δραστηριότητα» συντονιστής ήταν ο Ανδρέας Μισιαλής και στη συζήτηση συμμετείχαν οι: Kωνσταντίνος Χατζηπαναγή, Κατερίνα Παυλίδου, Αλέξανδρος Ζαχαρίου και Σάββας Τταντής. Ακολούθησαν συστάσεις και εισηγήσεις από την Άννα Παπανικολάου, συντονίστρια της συζήτησης στην οποία συμμετείχαν και οι Πόπη Δημητρίου, Μιχάλης Γεωργίου, Πάνος Τσιολής, Γρηγόρης Γρηγορίου. Την επόμενη ενότητα συζήτησης με θέμα «Κίνητρο / Εμπειρίες» συντόνισε ο Μάριος Χατζηγιάννης και στο πάνελ συμμετείχαν οι Κωνσταντίνος Μισιαλή, Αντίγονος Θεοδώρου, Αλέκος Αλεξάνδρου και η Σταυρούλα Αυγουστή.

metlife2

Ακολούθησαν εξαιρετικά ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των συνέδρων. Στην πρώτη παρουσίαση που έγινε από τον Head of Sales Manager, Χρίστο Σοφοκλέους, έγινε εκτενής ενημέρωση για όλες τις εξελίξεις και τις προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει ο τομέας των πωλήσεων. Στη συνέχεια ανέβηκε στο βήμα ο Στέφανος Μεταξάς και παρουσίασε την ηλεκτρονική εκπαιδευτική πλατφόρμα για τους συνεργάτες της MetLife. Το κοινό παρακολούθησε με ιδιαίτερη προσοχή και την παρουσίαση της Marketing & Communications Coordinator, Κρίστιας Ιωάννου, με θέμα “Personal Branding in Social Media”, η οποία έθεσε επί τάπητος ζητήματα που έχουν να κάνουν με το πώς τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να διαμορφώσουν και να ενισχύσουν την εικόνα της εταιρείας προς τα έξω ως επίσης και την σημαντικότητα Personal Branding που πρέπει να έχει ο κάθε ένας συνεργάτης και εκπρόσωπος.

Το συνέδριο έκλεισε ο Γενικός Διευθυντής της MetLife Cyprus, Στράτος Πέτρου, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά το κοινό για τη συμμετοχή του στην εκδήλωση, αλλά και όλο το προσωπικό και τους συνεργάτες της εταιρείας για την ομαδικότητα, τον επαγγελματισμό και την αφοσίωσή τους, στοιχεία που έχουν φέρει τη MetLife στην ηγετική θέση στην οποία βρίσκεται σήμερα.

Μετά το τέλος του Συνεδρίου ακολούθησαν κοκτέιλ και δείπνο που έκλεισαν την υπέροχη αυτή εκδήλωση, ανανεώνοντας το «ραντεβού» για την επόμενη χρονιά, με στόχο ακόμα περισσότερες επιτυχίες και διακρίσεις.

Δειτε Επισης

Ρένος Φωκάς: Τα καινοτόμα έργα είναι αυτά που έχουμε στόχο να διεκπεραιώσουμε (vid)
Ειρήνη Χριστοδούλου: Με τιμά ιδιαίτερα αυτό το βραβείο, θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά (vid)
ΚΝΕ: Χαιρετίζει την έγκριση του νόμου Net-Zero Industry από την Ευρωβουλή
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνώριση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών