Δύο Superior Taste Awards για τα Παγωτά PAPAFiLiPOU

Δύο διεθνείς τιμητικές διακρίσεις έλαβαν τα Παγωτά PAPAFiLiPOU αποδεικνύοντας, για μία ακόμη φορά, την κορυφαία ποιότητά τους τοποθετώντας την Κύπρο μας ξανά στον χάρτη της διεθνούς γαστρονομίας!

Τον Ιούνιο, οι δύο αγαπημένες γεύσεις Παγωτών PAPAFiLiPOU Μαστίχα Χίου και Sherbet Λεμόνι «ταξίδεψαν» στο Βέλγιο όπου αξιολογήθηκαν μετά από «τυφλές» δοκιμές και έλαβαν την πολύ τιμητική βράβευση Superior Taste Award*, από το International Taste Institute που εδρεύει στις Βρυξέλλες. Μια ευρέως αναγνωρισμένη πιστοποίηση που χορηγείται σε προϊόντα τα οποία συναντούν ή ξεπερνούν τις προσδοκίες της κριτικής επιτροπής, η οποία αποτελείται από 250 καταξιωμένους και διάσημους Chefs & Sommeliers, οι οποίοι προέρχονται από 15 Ευρωπαϊκές ενώσεις Γαστρονομίας και Sommelier.

Η αυστηρή μεθοδολογία γευσιγνωσίας που ακολουθείται, έχει συμβάλει στο να καταστεί το Superior Taste Award, ως το πιο γνωστό, ανεξάρτητο, πιστοποιητικό παγκοσμίως, 100% επικεντρωμένο στη γεύση.

Το Superior Taste Award βασίζεται στην αξιολόγηση των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών ενός προϊόντος (όψη, όσφρηση, γεύση, υφή), ενώ μόνο τα προϊόντα που επιτυγχάνουν μέσο όρο βαθμολογίας άνω του 70% τιμώνται με το βραβείο, αποδεικνύοντας ότι είναι καλοφτιαγμένα, ισορροπημένα και εξαιρετικά νόστιμα μέσω μίας αισθητηριακής αξιολόγησης που διεξάγεται μέσω της αυστηρής μεθοδολογίας της «τυφλής δοκιμής».

Και τα δύο βραβευμένα παγωτά παράγονται από φρέσκο Κυπριακό γάλα. Το παγωτό Μαστίχα Χίου περιέχει αυθεντική μαστίχα Χίου, πιστοποιημένη από την Ένωση Μαστιχο-παραγωγών Χίου! Ενώ το Sherbet Λεμόνι, περιέχει χυμό λεμονιού από φρέσκα Κυπριακά αρωματικά λεμόνια!

Άλλωστε δεν είναι μυστικό ότι η διεθνώς αναγνωρισμένη κορυφαία ποιότητα των παγωτών PAPAFiLiPOU, οφείλεται στα αγνά υλικά που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή τους, στην πολύχρονη γνώση παραγωγής παγωτού, αλλά και στην αγάπη όλων αυτών που εργάζονται για αυτό καθημερινά, μοιράζοντας μαζί μας γευστικές στιγμές, συμβάλλοντας έτσι στο να «κάνουν τον κόσμο ένα πιο νόστιμο μέρος»!

Δειτε Επισης

Philippe Bone: Μεγαλόπνοα σχέδια για την Accor στην Κύπρο-Σχεδιάζει τουλάχιστον 40 ξενοδοχεία με δέκα έργα ήδη σε εξέλιξη
«Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να εφαρμόζει πειθαρχημένη οικονομική πολιτική-Στόχος η συνέχιση των αναβαθμίσεων»
Ικανοποίηση Μάκη Κεραυνού για την διπλή αναβάθμιση από Moody’s-«Αποτέλεσμα συνετούς πολιτικής»
Ν. Χριστοδουλίδης: Ανοίγει τον δρόμο για σημαντικές προοπτικές και πιο δυναμική ανάπτυξη η νέα αναβάθμιση(vid)
Διπλή αναβάθμιση και σε επενδυτική βαθμίδα Α από Moody's μετά από 13 χρόνια η Κύπρος-Τι αντανακλά η αξιολόγηση
Προβληματική η εναλλαξιμότητα του διοικητικού και γραμματειακού προσωπικού στο δημόσιο-Αναζητούνται λύσεις
Ετοιμάζει νέο εργοστάσιο στο Τσέρι η Green Dot-Οι κύριες δραστηριότητες κατά την λειτουργία του
Ολοταχώς για μεγάλο ρεκόρ ο τουρισμός... Πάνε για να σπάσουν το φράγμα των τεσσάρων εκατομμυρίων οι αφίξεις
Πρόταση δύο σημείων από τους εργοδότες για άρση του αδιεξόδου στο έτοιμο σκυρόδεμα-Το γάντι στις συντεχνίες
Δείχνει τα δόντια της στις εταιρείες έτοιμου σκυροδέματος η απεργία-Επηρεάζει δραστηριότητες και κερδοφορία