Powered by

Cyprus Airways: «Απογείωση» με Airbus A220-To InBusiness TV στο νέο αεροσκάφος(video)

Την είσοδο της Cyprus Airways σε μια νέα εποχή, επιτυγχάνοντας την καλύτερη δυνατή ισορροπία μεταξύ της άνεσης των επιβατών της και της επιχειρησιακής της αποδοτικότητας, σηματοδοτεί η αναβάθμιση του στόλου της με τα προηγμένα αεροσκάφη Airbus A220.

Πρόκειται για ένα σημαντικό βήμα στο μετασχηματιστικό ταξίδι της εταιρείας για να προσφέρει μια απαράμιλλη ταξιδιωτική εμπειρία επί του αεροσκάφους, να βελτιώσει την επιχειρησιακή της αποτελεσματικότητα και να μειώσει σημαντικά το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα.

Η επίσημη τελετή εγκαινίων των νέων αεροσκαφών πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή στο παλαιό αεροδρόμιο Λάρνακας και συγκεκριμένα στο Skylink, στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, του Υφυπουργού Τουρισμού Κώστα Κούμη και άλλων αξιωματούχων.

Διαβάστε εδώ: Cyprus Airways: Νέα εποχή με Airbus A220 στον στόλο-Ορόσημο για την εταιρεία (pics)

Η απόκτηση των Airbus A220 εντάσσεται στο πλαίσιο της ευρύτερης προσπάθειας της Cyprus Airways για αναβάθμιση και ανανέωση του στόλου των αεροσκαφών της.

Τα Airbus A220 θα βοηθήσουν την Cyprus Airways να προσφέρει στους επιβάτες της μια ξεχωριστή ταξιδιωτική εμπειρία πτήσης, βελτιώνοντας παράλληλα την επιχειρησιακή της αποτελεσματικότητα και τις προσπάθειες για βιώσιμη ανάπτυξη.

Με την λειτουργία των νέων της αεροσκαφών, η εταιρεία θα έχει περισσότερες ευκαιρίες να απορροφήσει τις καθυστερήσεις και να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες στους επιβάτες της.

Με την μεγαλύτερη στην κατηγορία του καμπίνα, το 150θέσιο A220 προσφέρει στους επιβάτες απαράμιλλη άνεση.

Το αεροσκάφος διαθέτει, μεταξύ άλλων, τα φαρδύτερα οικονομικά καθίσματα από κάθε άλλο αεροσκάφος με μονό διάδρομο, μεγάλα και πανοραμικά παράθυρα, τον μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο πάνω από το κεφάλι, την πιο αθόρυβη καμπίνα στην κατηγορία του και εγκαταστάσεις φόρτισης usb.

Τα σημαντικά περιβαλλοντικά πλεονεκτήματα του αεροσκάφους περιλαμβάνουν την ασυναγώνιστη αποδοτικότητα καυσίμου με 25% μείωση των εκπομπών CO2 ανά θέση, 50% μείωση των εκπομπών NOx σε σχέση με τα βιομηχανικά πρότυπα και 50% μικρότερη επιφάνεια αποτυπώματος θορύβου σε σχέση με τα αεροσκάφη προηγούμενης γενιάς.

Τα αεροσκάφη πέταξαν στην Κύπρο την περασμένη εβδομάδα από το Mirabel του Κεμπέκ του Καναδά, όπου βρίσκεται η έδρα του προγράμματος Airbus A220 και με την ένταξή τους στον στόλο της Cyprus Airways θα εκτελούν δρομολόγια προς τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της εταιρείας.

Δειτε Επισης

Κώστας Κουμής: Επιβεβαιώνεται η μεγάλη συνεισφορά του αθλητικού τουρισμού στην τουριστική οικονομία
Στο 50% οι πληρότητες στα ξενοδοχεία το Πάσχα-Ετοιμάζονται για δύσκολη χρονιά οι ξενοδόχοι
WIZZ Experiences: Νέα πρόσθετη υπηρεσία για τους επιβάτες της Wizz Air
Στα €1,4 δισ. οι δαπάνες για ταξίδια Κυπρίων στο εξωτερικό το 2022
Ψηφίζουν εξωτερικό για τις πασχαλινές διακοπές τους οι Κύπριοι-Για 48ωρα οι κρατήσεις στο εσωτερικό
Ρεκόρ στις αφίξεις τουριστών κατέγραψε το πρώτο τρίμηνο η Πορτογαλία
ΕΤΑΠ Λευκωσίας: Διαδραματίζει κεντρικό ρόλο στο GreenHost Project
Απογειώθηκαν τα ταξίδια των Κυπρίων-Πού αποδίδεται η αύξηση και οι δημοφιλέστεροι προορισμοί
Λαμπερό reopening για το The Retail Village στο Nammos Limassol του Parklane Resort & Spa (pics)
Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»