Οι αγορές στην ΙΚΕΑ έχουν χρώμα ΜΠΛΕ

Χρώμα στις αγορές από την ΙΚΕΑ έρχεται να βάλει η Ελληνική Τράπεζα για όσους συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Καρτών. Η …Μπλε συνεργασία - έκπληξη στην οποία προχώρησαν η Ελληνική Τράπεζα μαζί με την ΙΚΕΑ, δίνει ένα επιπλέον λόγο στους καταναλωτές να προχωρήσουν σε αλλαγές και ανανέωση του χώρους τους.

Στην ουσία, με την ένταξη της ΙΚΕΑ στο ομώνυμο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Καρτών Μπλε της Ελληνικής, οι πελάτες της Τράπεζας οι οποίοι συμμετέχουν σε αυτό, έχουν έναν επιπλέον λόγο να προχωρήσουν στις αλλαγές και ανανέωση του χώρου τους, όποιες και αν είναι οι ανάγκες τους. Και αυτό καθώς με τις αγορές τους στην IKEA ή στο IKEA e-shop οι κάτοχοι καρτών της Ελληνικής Τράπεζας, που έχουν κατεβάσει και ενεργοποιήσει τη δωρεάν εφαρμογή Mple Rewards στο κινητό τους, επωφελούνται αμέσως cashback στην εφαρμογή Mple Rewards. Με απλά λόγια, το Μπλε είναι ένα μοναδικό Πρόγραμμα Επιβράβευσης, που επιστρέφει χρήματα όταν γίνονται αγορές με κάρτες της Ελληνικής.

Με τον τρόπο αυτό λοιπόν, Ελληνική Τράπεζα και ΙΚΕΑ εγκαινιάζουν μια αμοιβαία επωφελή, μακροπρόθεσμη στρατηγική συνεργασία με επίκεντρο τον καταναλωτή και τις ανάγκες του.

Δίνουμε αξία στους πελάτες μας

Την ικανοποίησή του για τη συμμετοχή της ΙΚΕΑ στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Καρτών Μπλε, εξέφρασε ο Επικεφαλής της Μονάδας Ιδιωτών της Ελληνικής Τράπεζας Αντρέας Ασσιώτης.

«Ως αποτέλεσμα της συνεργασίας μας με την ΙΚΕΑ», είπε, «επιβεβαιώνουμε την προσήλωση μας στο ταξίδι του Προγράμματος Επιβράβευσης Καρτών Μπλε της Τράπεζάς μας, προσφέροντας στους πελάτες μας έναν επιπλέον λόγο να μας προτιμούν». Επισήμανε ταυτόχρονα ότι, η ΙΚΕΑ αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς και αξιόπιστες εταιρείες στην Κύπρο, την οποία εμπιστεύονται χιλιάδες νοικοκυριά από το 2007 για την κάλυψη των αναγκών τους. Ανέδειξε ακόμη, τις πρακτικές ανάπτυξης και βιωσιμότητας που ακολουθεί η ΙΚΕΑ και ταιριάζουν με αυτές της Τράπεζας, υποδεικνύοντας με έμφαση πως είναι αυτά τα στοιχεία που κάνουν τη συνεργασία αυτή πιο ισχυρή. Η Ελληνική Τράπεζα, όπως σημείωσε, συνεχίζει να δίνει αξία στους πελάτες της και ενδυναμώνει το Πρόγραμμα Επιβράβευσης Καρτών Μπλε, στο οποίο συμμετέχουν πέραν των 120 εταιρειών από όλους σχεδόν τους τομείς της εγχώριας οικονομικής δραστηριότητας.

Χαρά για τη συνεργασία

Στη συμμετοχή της ΙΚΕΑ Κύπρου στο Μπλε, αναφέρθηκε ο Διευθυντής της εταιρείας Πέτρος Παπαϊωάννου, εκφράζοντας ιδιαίτερη χαρά για αυτή τη συνεργασία, αφού όπως είπε, θεωρούν ότι οι καταναλωτές θα μπορούν πλέον ακόμα πιο οικονομικά να επιπλώνουν και να εξοπλίζουν το σπίτι τους όπως αυτοί επιθυμούν. Το όραμα της ΙΚΕΑ Κύπρου, πρόσθεσε, είναι να δημιουργήσουν μια καλύτερη καθημερινή ζωή στο σπίτι, προσφέροντας μια γκάμα ποιοτικών, καλοσχεδιασμένων και λειτουργικών προϊόντων σε τιμές τόσο χαμηλές, έτσι ώστε οι περισσότεροι άνθρωποι να μπορούν να αποκτήσουν.

Πώς συμμετέχουμε στο Μπλε

Μοναδική προϋπόθεση για τον πελάτη είναι να κατεβάσει την εφαρμογή Mple Rewards στο κινητό του από το App Store, Google Play ή Huawei App Gallery. Όλες οι προσφορές και οι σχετικές πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην εφαρμογή και στο www.hellenicbank.com/mple

Δειτε Επισης

Οι Γενικές Ασφάλειες αναθεωρούν τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων»
Η EMBIO Diagnostics βάζει το στίγμα της στη διεθνή σκηνή του GITEX 2024
Action Global Communications: Απέσπασε 10 βραβεία Carob και κατέκτησε την πρωτιά στην κατηγορία Digital με 3 χρυσά βραβεία
Συνεχίζονται οι διαλέξεις της ΕΚΚ σε σχολεία στο πλαίσιο συμμετοχής της στην Παγκόσμια Εβδομάδα Επενδυτή
Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: Όραμα και αριστεία στην 15η τελετή αποφοίτησης
ΠΔΣ: Θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τις βασικές αρχές που διέπουν το δικηγορικό λειτούργημα
GNOMI Integrated Communications: Κέρδισε την πρωτιά στα Carob Awards 2024
Επιχειρηματική ανάπτυξη με τις ευλογίες… της ΤΝ
Georgios Leontaris: Στρατηγικές διαχείρισης επενδύσεων στο κύμα των παγκόσμιων αλλαγών
Επίσκεψη Συνδέσμου Φίλων του Ινστιτούτου Κύπρου στην ερευνητική υποδομή ΠΡΩΤΕΑΣ