Φ. Σώσειλος για κυρώσεις: Να διαφυλάξουμε τη φήμη και ποιότητα της Κύπρου (video)

Την πεποίθηση πως οι κυρώσεις πρέπει να εφαρμοστούν απόλυτα, όχι μόνο ως προς το νομικό τους πλαίσιο, αλλά και με τρόπο που να διασφαλίζεται η φήμη και η ποιότητα της Κύπρου, εξέφρασε ο CEO και Chairman της PwC Κύπρου, Φίλιππος Σώσειλος.

Σε δηλώσεις του στο InBusiness TV, στο πλαίσιο του «8th Cyprus Professional Services Conference», ο κ. Σώσειλος υπογράμμισε ότι κυρώσεις, εκτός από οικονομικό εργαλείο, είναι πρωτίστως πολιτικό ζήτημα και συνεπώς αποτελούν ένα ξεκάθαρο μήνυμα επιλογών για την Κύπρο.

«Είμαστε περήφανοι για το επίπεδο ποιότητας που έχουμε στις επαγγελματικές υπηρεσίες στην Κύπρο. Ιστορικά οι υπηρεσίες ήταν πάντοτε εξωστρεφείς και ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες της κάθε εποχής. Οι κυρώσεις αποτελούν ένα ξεκάθαρο μήνυμα επιλογών για την Κύπρο. Πέραν από οικονομικά εργαλεία είναι πρωτίστως πολιτικά εργαλεία και προκύπτει ότι για την Κύπρο είναι ένα ζήτημα πολιτικών επιλογών» διευκρίνισε.
Διαβάστε ακόμα:
Οι μεγαλομέτοχοι 35 εισηγμένων εταιρειών της Κύπρου

ORB Communications: Το ταξίδι ενός brand στην επιτυχία, ξεκινά από τον… πυρήνα

Ξεκάθαρες οι επιλογές για προσέλκυση ποιοτικών επενδύσεων

Ο κ. Σώσειλος πρόσθεσε πως για τους επαγγελματίες του τομέα των υπηρεσιών, αλλά και για την οικονομία γενικότερα, οι επιλογές είναι ξεκάθαρες, τονίζοντας πως πρέπει οι κυρώσεις να εφαρμοστούν απόλυτα.

«Πρέπει να εφαρμόσουμε απόλυτα, όχι μόνο το νομικό σκέλος των κυρώσεων, αλλά και να διαφυλάξουμε τη φήμη και την ποιότητα της Κύπρου», ανέφερε συγκεκριμένα.

Παράλληλα επεσήμανε πως, πλέον δεν πρέπει να μιλούμε για λογιστές και δικηγόρους, καθώς η Κύπρος κρίνεται στο σύνολό της αν μπορεί να προσελκύσει ποιοτικούς επενδυτές.

«Όλοι μαζί έχουμε την υποχρέωση να βεβαιωθούμε ότι επιλέγουμε σωστά τους πελάτες που εξυπηρετούμε, ακολουθούμε υπηρεσίες οι οποίες θα μας ανοίξουν νέες αγορές και επικεντρωμένοι με μεγάλη αισιοδοξία στην ικανότητα μας να ικανοποιήσουμε διαφορετικές ανάγκες», κατέληξε ο CEO και Chairman της PwC Κύπρου.

Δειτε Επισης

Ρένος Φωκάς: Τα καινοτόμα έργα είναι αυτά που έχουμε στόχο να διεκπεραιώσουμε (vid)
Ειρήνη Χριστοδούλου: Με τιμά ιδιαίτερα αυτό το βραβείο, θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά (vid)
ΚΝΕ: Χαιρετίζει την έγκριση του νόμου Net-Zero Industry από την Ευρωβουλή
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνώριση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών