Μέγας χορηγός του παγκύπριου πρωταθλήματος στίβου η Medochemie

Μέγας Χορηγός και ονοματοδότης του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Στίβου Ανδρών και Γυναικών ήταν για ακόμη μια χρονιά η Φαρμακοβιομηχανία Medochemie, η οποία στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης, στηρίζει διαχρονικά έμπρακτα διοργανώσεις που προάγουν το πνεύμα και τις αξίες του αθλητισμού.

To Medochemie Παγκύπριο Πρωτάθλημα Στίβου ανδρών και γυναικών, το οποίο ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του τέως Προέδρου της ΚΟΕ Ντίνου Μιχαηλίδη, πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία στο Εθνικό Στάδιο Στίβου ΓΣΠ, το Σαββατοκύριακο 8 - 9 Ιουλίου 2023, με τη στήριξη της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Αθλητισμού Στίβου (ΚΟΕΑΣ) και του Γυμναστικού Συλλόγου Ευαγόρας.

Στο μεγάλο αθλητικό γεγονός συμμετείχαν κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες οι οποίοι σημείωσαν δεκάδες ατομικά ρεκόρ. Πέραν από το αθλητικό υπερθέαμα, το Medochemie Παγκύπριο Πρωτάθλημα Στίβου είχε φέτος ιδιαίτερη σημασία, αφού οι επιδόσεις των αθλητών θα αποτελέσουν μέρος της προσπάθειας τους, για συμμετοχή στις δύο επερχόμενες σπουδαίες διοργανώσεις: το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά το αγωνιστικό διήμερο, 58 αθλητές και αθλήτριές έκαναν την κορυφαία εμφάνιση τής έως τώρα καριέρας τους και άλλοι 5 την ισοφάρισαν.

Εκφράζοντας την ευαρέσκεια του για την αγαστή συνεργασία με την ΚΟΕΑΣ, ο Διευθυντής Πωλήσεων της Φαρμακοβιομηχανίας Medochemie, κ. Νίκος Χρηστίδης, διαβεβαίωσε ότι η εταιρεία θα συνεχίσει να στηρίζει το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Στίβου, ενθαρρύνοντας με αυτό τον τρόπο τους αθλητές μας, να συνεχίσουν τις προσπάθειες τους, επιτυγχάνοντας μεγάλες επιδόσεις και σημαντικούς σταθμούς στην καριέρα τους.

Δειτε Επισης

Ανεβάζουν χειρόφρενο οι εργαζόμενοι της «Larnaca Public Transport»-Προχωρούν σε 24ωρη απεργία
Ένατος αγώνας δρόμου ΑΛΦΑΜΕΓΑ RUN AS ONE στις 20 Οκτωβρίου και με στόχο να σπάσει ένα ακόμα ρεκόρ συμμετοχών
Η διαδραστική ενέργεια της Anytime για στήριξη της ασφαλούς οδήγησης-«Εδώ δεν παίζουμε με την οδήγηση»
Νέα εκστρατεία ΕΚΚ για την αυξανόμενη επίδραση των ΜΚΔ και των finfluencers στις χρηματοοικονομικές αγορές
Επίσημος destination partner του Inspire Festival 2024 η ΕΤΑΠ Λευκωσίας
Χ. Προύντζος: Το μεγαλύτερο γεγονός επιχειρηματικότητας που έγινε ποτέ στη Λευκωσία το Inspire 2024 (video)
ΚΝΕ: Μηνιαία συνάντηση των μελών του με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ναυτιλίας
GrantXpert Consulting: Επιτυχημένο σεμινάριο για ανάπτυξη ανθεκτικών ηγετικών στελεχών σε Λάρνακα και Λευκωσία
DiscoverEU: Ευκαιρία σε νέους και νέες 18 ετών να εξερευνήσουν την πλούσια ποικιλομορφία της Ευρώπης μέσω ταξιδιών
Οι 19 επιχειρηματίες που πριν από 64 χρόνια οραματίστηκαν και ίδρυσαν την ΟΕΒ-Η πορεία μέσα στον χρόνο