powered by

Έτσι θα είναι τα νέα κεντρικά γραφεία του Κτηματολογίου (photos)

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες ανέγερσης του νέου κτηρίου που θα συγκεντρώνει όλες τις υπηρεσίες του Τμήματος Κτηματολογίου και Χωρομετρίας.

Τα νέα κεντρικά γραφεία του Τμήματος Κτηματολογίου και Χωρομετρίας θα βρίσκονται στην Αγλαντζιά, στη συμβολή των λεωφόρων Κυρηνείας και Γλαύκου Κληρίδη.

Η υλοποίηση του έργου αναμένεται να απαλλάξει το κράτος από την καταβολή ενοικίων, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού.

ktimatologionea2

Διαβάστε εδώ: Έπεσαν οι υπογραφές για το νέο κεντρικό κτίριο του Κτηματολογίου

Το πενταώροφο κτήριο ανεγείρεται με τη μέθοδο μελέτη, κατασκευή και 12ετή συντήρηση, από την κοινοπραξία Lois Builders Ltd & Wade Adams Contracting Cyprus Ltd JV.

Αρχιτέκτονες του έργου είναι το Marathefti Architects Studio, στην ιστοσελίδα του οποίου υπάρχουν οι φωτογραφίες με το πώς θα μοιάζουν τα νέα κεντρικά γραφεία του Κτηματολογίου.

ktimatologionea

Το κτήριο έχει ελάχιστο συνολικό εμβαδό 12.620 τ.μ., περιλαμβάνοντας υπόγειους χώρους στάθμευσης, χώρους εργαστηρίων, γραφεία διοίκησης, όπως επίσης και εκθεσιακό – μουσειακό χώρο.

Η δαπάνη του έργου ξεπερνά τα €22.2 εκατ. συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, η οποία καλύπτεται από τον προϋπολογισμό του Υπουργείου Εσωτερικών. Στη σύμβαση προνοείται επίσης 12ετής συντήρηση.

Δειτε Επισης

Οικιστικά οικόπεδα με υψηλές προοπτικές ανάπτυξης στην Πάφο από την Altamira Real Estate
Έτσι θα διαμορφωθεί ο χώρος που δεσπόζει το ιστορικό εργοστάσιο της ΚΕΑΝ στη Λεμεσό (photos)
Ask Wire: Ανοίγει το μετοχικό της κεφάλαιο στο κοινό-Κυπριακή PropTech εταιρεία λανσάρει καμπάνια crowdfunding
Συζήτησαν τις προοπτικές συνεργασίας Κύπρου-Καμπότζης στους τομείς ανάπτυξης και επενδύσεων Δημητριάδης και Essa
Κατοικίες και διαμερίσματα στη Λευκωσία από την Altamira Real Estate
Τι πωλείται πιο γρήγορα στη Λεμεσό-Τα δεδομένα πίσω από την εμπορική επιτυχία των αναπτύξεων
Οικιστικά συγκροτήματα συλλογικής διαμονής για ξένους εργαζόμενους στο πρότυπο των φοιτητικών εστιών
Πιο ελκυστικό για τον κατασκευαστικό τομέα το πλαίσιο κινήτρων για προσιτή στέγη-Οι αλλαγές που επήλθαν
Τα έργα της Πολιτικής Συνοχής που μεταμορφώνουν την Κύπρο-Επενδύσεις €1,8 δις μέσω του «ΘΑλΕΙΑ2021-2027»
Έντονο το ενδιαφέρον από νέους για τα στεγαστικά σχέδια του κράτους-Έρχονται αλλαγές για αύξηση των δικαιούχων